LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Imbrac puradelul si mergem pe centura la o terasa cu trambulina.
Voi?
Ne intilnim diseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Copchilul meu inca doarme; dupa ce se trezeste il trimit cu H. in parc, ca eu am de corectat teze si de facut niste hartoage, ca saptamana viitoare avem inspectie la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna si de la mine,

Petrecere frumoasa Olga , abia astept sa vad poze, poze...

Ma enerveaza vremea asta de mor, e gol si frigiderul, nu-l pot scoate pe Stefan afara daca e asa frig, inca nu a trecut pneumonia, NU mai tusestem, NU febra, muci putini, suntem spre bine... Ieri am inceput si colostrum cu probiotice, i-am dat anul trecut si m-am lenevit la restul din cutie.
I-am spus sotului sa imi mai ia niste cutii, daca vreti si voi sa imi spuneti, el a gasit cu 28$ /cutia, erau mai ieftine dar trebuie sa liciteze, ii trebuie un anumit card, sa locuieasca in state etc.
In orice caz, ies mult mai ieftin ca in Ro, unde o cutie te ajunge in gur de 130 ron.
Am vazut aici pe forum o discutie despre colostrum , am scris cateva cuvinte si de-o mai vrea vre-o fata si poate aduce sotule bine.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156758&whichpage=3

Pup!

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

daca ma mai tineti minte...Am mare nevoie de un sfat-ajutor... Silvi a avut infectie cu citomegalovirus, avand transaminazele de 10 ori mai mari decat valorile normale. Ajutata de sfaturile lui Mada, am avut rabdare si, dupa 2 sapt de febra ce abia scadea, i-a trecut. Acum, alta-n dosul babei mele are otita si dr ne-a recomandat antibiotic. Problema e ca mi-e teama sa ii dau din cauza ficatului. Intrebare: n-ar fi mai bine sa-i fac injectabil?Nu vreau nici s-o intep degeaba, nici sa ii dau iar ficatul peste cap dar nici sa i se agraveze otita. Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Noi pe langa casa, de dimineata am avut pomenirea tatalui si a varului meu de 10 ani, am stat un pic in stres din cauza vremii, dar a plouat putin si cand am plecat a inceput torential. Dupa amiaza curatenie, ca era necesar,acum am pus sotul sa faca niste floricele la ceaun.

Cativ: imi pare rau ca treceti prin asa perioada, insanatosire grabnica Silviei. Cu sfaturi nu te pot ajuta din pacate.

Distractie placuta tuturor participantilor la botezul lui Leon

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

daca ma mai tineti minte...

Am mare nevoie de un sfat-ajutor... Silvi a avut infectie cu citomegalovirus, avand transaminazele de 10 ori mai mari decat valorile normale. Ajutata de sfaturile lui Mada, am avut rabdare si, dupa 2 sapt de febra ce abia scadea, i-a trecut. Acum, alta-n dosul babei mele are otita si dr ne-a recomandat antibiotic. Problema e ca mi-e teama sa ii dau din cauza ficatului. Intrebare: n-ar fi mai bine sa-i fac injectabil?

Nu vreau nici s-o intep degeaba, nici sa ii dau iar ficatul peste cap dar nici sa i se agraveze otita.

Ce sa fac?

CATI
cu antibioticul... injectabil sau nu el oricum ajunge la ficat prin sange. diferenta este asupra stomacului. cu otita nu e de gluma, oricum o dai trebuie tratata pentru ca infectia la nivelul capului e cea mai periculoasa; sfatul meu e sa-i dai antibiotic si sa-l insotesti de un siropel protector pentru ficat, de ex siropul de LIV 52. Mutzu a luat siropul asta cand a luat singura data antibiotic, i-a placut, il lua cu mare placere.... dar l-a transformat intr-o termita care manca tot ce prindea. le face o pofta de mancare.... de zile mari. Bine, nu cred ca e o problema pentru Silviuta, ca am vazut eu pozele ce domnisoara cu silueta este ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata

Cativ, sanatate Silviei!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multa sanatate Silviei La sfaturi nu ma pricep
Ma mai suportati cu relatarile mele entuziaste? Cred ca deja stiti ce urmeaza sa spun:))) Dada, a 3 a noapte dormita de gugustiuca mea in iatacu' ei Dimineata am simtit prin somn o prezentza in jur...era ea, cu papusha si elefantu' in bratze:)) Era 8 si un sfert, ah, ce as mai fi dormit!! Partea proasta e ca a gasit langa pat o punga de chipsuri din care ne porciseram azi-noapte si am mai lasat vreun sfert asa ca ghiciti in ce a constat micul dejun al Sophiei?
Aseara la ziua de nastere s-a distrat foarte bine (mai bine ca la ziua ei:)), s-a bagat in toate jocurile celor mari (sarbatoritul avea 7 ani), s-a invartit in ritm de dans in jurul scaunelor, a tras de franghie...no, ne-am distrat. Eu momentan mi-am bagat piciorusele in cura de slabire (vineri si sambata), acum am zis ca o iau de la capat...sa vedem ce urmari va avea porceala de zilele trecute

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Multa sanatate Silviei La sfaturi nu ma pricep
Ma mai suportati cu relatarile mele entuziaste? Cred ca deja stiti ce urmeaza sa spun:))) Dada, a 3 a noapte dormita de gugustiuca mea in iatacu' ei Dimineata am simtit prin somn o prezentza in jur...era ea, cu papusha si elefantu' in bratze:)) Era 8 si un sfert, ah, ce as mai fi dormit!! Partea proasta e ca a gasit langa pat o punga de chipsuri din care ne porciseram azi-noapte si am mai lasat vreun sfert asa ca ghiciti in ce a constat micul dejun al Sophiei?
Aseara la ziua de nastere s-a distrat foarte bine (mai bine ca la ziua ei:)), s-a bagat in toate jocurile celor mari (sarbatoritul avea 7 ani), s-a invartit in ritm de dans in jurul scaunelor, a tras de franghie...no, ne-am distrat. Eu momentan mi-am bagat piciorusele in cura de slabire (vineri si sambata), acum am zis ca o iau de la capat...sa vedem ce urmari va avea porceala de zilele trecute

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca, felicitari pentru Sophia! Mi se pare mare realizare determinarea ei. Chestiile astea, in care copilul face un lucru firesc, fara a fi fortat si cu *ipacarea* lui, mi se par muuult mai grozave decat ca stie nu stiu ce poezie sau io stiu cate limbi! Adica, admir mai tare un copil care se desprinde firesc de mama, e armonios, impacat cu cei din jur si cu cele care sunt necesare la varsta lui... decat unul care urla rastit de la 1 pana la 1000 ca asa l-a pus ma-sa!

Deci, o tie si un *echilibratei*!

Cat faptul ca inca o mai alaptezi... o mie de tie!!! Sunt fana ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Multumesc pt incurajari si sfaturi! sper sa iau decizia ce-o va afecta cat mai putin...

Mergi la inceput