LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, duminica stii ca am fost la Cluj; am vazut la Zara asta:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189504/665014/MAXI%2BPLEATED%2BSKIRT

Cu asta, de ex:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189508/824534/SILK%2BSHIRT%2BWITH%2BAPPLIQUES
(daca vrei, o poti imbraca cu nasturii la spate )

+

-sandalele cele mai inalte
-o curelusa subtire, cluch si ceas

Sa stii ca la noi in oras se gasesc fuste plisate la sub jumatate pretul. De camasi, nu mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...candva am incercat sa scriu,de cateva ori chiar am facut-o ...dar am avut "impresia" /senzatia ca nu conteaza chiar de o fac ori ba.Nu ma alint ca-s cam "batrana" pentru asta.Din acest motiv scriu rar si ce ma apasa in acel moment...dar nu mi-am imaginat ca este "apasator" chiar nu-mi doream sa va incarc cu ale mele.

Scuze nu se va mai intampla!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mada - multumim mult pentru poze

anaan - imi pare tare rau de raceala si muci; multa sanatate va dorim si spor la gasit tinuta de banchet

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dodo- lasa prostiile ca nici-vorba sa fie ce spui tu acolo
va iubim tare mult si vrem sa va stim fericiti
tare mult ne bucuram sa radem impreuna

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

...candva am incercat sa scriu,de cateva ori chiar am facut-o ...dar am avut "impresia" /senzatia ca nu conteaza chiar de o fac ori ba.Nu ma alint ca-s cam "batrana" pentru asta.Din acest motiv scriu rar si ce ma apasa in acel moment...dar nu mi-am imaginat ca este "apasator" chiar nu-mi doream sa va incarc cu ale mele.

Scuze nu se va mai intampla!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

No, imi pare rau ca asa ii inteles si-mi pare rau ca imi pui in gura vorbe pe care nu le-am rostit; eu voiam doar sa cred ca dincolo de umbrela sub care stau grijile si probelemele, exista ceva frumos. Si mi-ar fi placut sa impartasesti si asta cu noi pentru ca eu cred cu tarie ca gindurile pozitive atrag ginduri pozitive.
Scuze ca m-am bagat; nu se va mai intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ada a fost in forma la petrecere pt ca a dormit toata slujba din biserica
Leon a fost ff cuminte si la biserica, cum este de obicei, mi-a palcut la maxim tinuta aleasa pt el, costum de in + camasa tot de in tip body
Daca tot am ajuns la tinute, abia astept sa puteti admira si voi tutu-ul Olgai care a fost demential si completat la marele fix de top-ul dantelat si pantofii care miroseau a bomboane, pe bune !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anaan, duminica stii ca am fost la Cluj; am vazut la Zara asta:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189504/665014/MAXI%2BPLEATED%2BSKIRT

Cu asta, de ex:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189508/824534/SILK%2BSHIRT%2BWITH%2BAPPLIQUES
(daca vrei, o poti imbraca cu nasturii la spate )

+

-sandalele cele mai inalte
-o curelusa subtire, cluch si ceas

Sa stii ca la noi in oras se gasesc fuste plisate la sub jumatate pretul. De camasi, nu mai vorbim.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina, imi plac extraordinar de tare fustele plisate lungi, insa cred ca le vin bine tipelor inalte si celor mai mici de inaltime dar foarte slabe. Cum nu ma incadrez la nicio categorie, nu stiu cum mi-ar sta cu una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dodo, eu sunt de parere ca ai inteles gresit ce ti-a zis Ina: ea doar voia sa-ti "infuzeze" putin optimism, sa vezi si partile frumoase ale vietii. Normal ca nu ne deranjeaza ca te descarci aici - bine si faci!- doar ca am vrea sa ne impartasesti mai des si bucuriile tale.

Mergi la inceput

Anaan, dar ce inaltime ai? Din cite tin eu minte, cred ca ai 1.65.
Eu, cu sandalele noi am...1.83 ; fara, un modest 1.69. Tocurile schimba considerabil o silueta. Cu sandalele noi, indraznesc sa port vineri o fusta scurta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Dodo, eu sunt de parere ca ai inteles gresit ce ti-a zis Ina: ea doar voia sa-ti "infuzeze" putin optimism, sa vezi si partile frumoase ale vietii. Normal ca nu ne deranjeaza ca te descarci aici - bine si faci!- doar ca am vrea sa ne impartasesti mai des si bucuriile tale.

Corect!

PS. Cred ca folclorul nu e chiar...degeaba ca-mi vine acum in minte aia cu "daca taceam, filozof ramineam"

Mergi la inceput