LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anaan, dar ce inaltime ai? Din cite tin eu minte, cred ca ai 1.65.
Eu, cu sandalele noi am...1.83 ; fara, un modest 1.69. Tocurile schimba considerabil o silueta. Cu sandalele noi, indraznesc sa port vineri o fusta scurta.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Bravo tie! ( nu ma indoiesc ca iti va sta super!)

Problema mea este si ca nu pot sa port acolo tocuri foarte inalte, fiindca trebuie sa-mi supraveghez elevii( eu fiind, cica, la munca) si sa navighez de colo-colo cu cat mai mare eficienta.

Am uitat sa zic ca in septembrie o sa fiu nasa, iar acolo vreau sa port niste tocuri monumentale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Georgiana, cuscra bine-ai revenit Imi place ideea cu bazarul nostru

Vreau sa va multumesc ca ati fost cu gandul la noi intr-o zi atat de speciala si sa le multumesc tare mult si fetelor participante Sper din suflet ca v-ati simtit tare bine, caci eu una m-am distrat

Leon, cum zicea si Novus, a fost un baiat exemplar, de nota 10. A plans tare putin dupa baita, dar pana si-a primit suzeta, in rest a dormit de le-a rupt mainile la nasi, de au trebuit saracii sa-l tina pe rand Si la petrecere a fost foarte, foarte cuminte, i-a placut si nu a avut nimic de obiectat, chiar daca a fost plimbat din brate in brate

Chato ma bucur ca ai ajuns cu bine. Ati uitat caciulita Iziei la noi in masina. Sa speram ca este cald si nu mai aveti nevoie de ea.

Poze oficiale nu am, decat ff putine. Le astept si eu cu nerabdare. Am mai primit de la prieteni cateva poze facute cu tel. Le urc pe picasa si vi le arat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am selectat si eu cateva poze intr-un final, enjoy :

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, toate pozele sunt superbe, novus, vreau sa iti spun ca ai niste picioare foarte frumoase si ca e pacat ca le tii ascunse sub pantaloni. Cred ca e prima poza in care te-am vazut in rochie Olga, ai fost minunata!!! E super rochita. Sau e corset si tutu? Mi-a placut foarte tare si rochia Denisei, culoarea e dementiala, iar curelusa de mare efect.V-am trimis si eu pe mailul comun cateva poze cu rochiile mele de ocazie din stoc, nu imi place nici una si probabil ca voi opta pt cu totul altceva, mai am cateva zile sa ma decid pana la nunta de sambata. Prin urmare, tocati, criticati, poate asa mai slabesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Vin si eu de pe meleaguri straine - delegatie de ieri dimi, cu ochii scosi dupa botez pana azi - avion 3 ore ieri, trei ore azi, vant napraznic, timp ioc, in fine, bine ca sunt acasa. Hotelul si privelistea au fost dementiale, am stat la un hotel in Barcelona, cocotat pe munte, in fata se vedeau orasul si marea, splendid.

La botez a fost exact cum au descris fetele, SUPERB! Leon cuminte foc, copii jucausi, mamici frumoase, spatiu, muzica buna, mancare la fel, gazde adorabile, totul cu super plus! Vin si eu cu poze, nu doar de la botez si vizita fetelor, ci si din toata luna mai, ca eram demult restanta. Asa ca va dau material Revin cu linkurile mintenas

Mami de minune mica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

PISIK, sa-ti fie de bine delegatia! La Barcelona

Ana-Maria, io votez cu rochia nr 3, desi din poza nu se vede prea bine cum iti sta. Dar parca tin minte ca ne-ai mai pus poze de la evenimentul respectiv si mi-a placut si atunci.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Neata !!!

Pisik, sa-ti fie de bine plimbareala !
Multumim pt poze, o sa ma delectez cu ele cand ajung acasa

La noi iar s-a stricat vremea, ploua intr-una de ieiri , aseara am fost la teatru, au jucat Maia Morgesten, Dan Condurache si alti tineri actori ff talentati, m-am simtit tare bine

Ada a mai vomitat si ieri dupa-masa cand s-a trezit si azi noapte pe la 3, sper sa se termine azi episoadele astea, ea e vesela si in forma dar fara pofta de mancare

Mergi la inceput

Dau si o cafea daca aveti chef si pofta !!

Inapreda, astept poze cu noile sandale asortate la fusta scurta

Fustele lungi plisate imi plac tare mult si mie, la nunta era o domnisoara cu o fusta din aceasta verde crud, tare de efect

Mergi la inceput