LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Giorgiana, cu putina imaginatie si, daca stii unde sa cauti si ce sa cauti, orice tinuta "de firma" poate fi re-constituita cu un buget accesibil.

In ceea ce priveste "butic"-ul nostru: NU mi se pare o idee buna aceea cu blogul personal. Propun:
-crearea unui cont pe feisbuc
-crearea unor albume gen "fuste", "rochii", "jucarii", "electrocasnice" etc in care sa posteze fiecare cu denumirea "floric 1", "novus 1" etc
-adaugam contul nou in lista de prieteni, poate-si mai baga si alti "clienti" nasul
-Novus, Gianina si alte tufete care nu existati veti fi nevoite sa va faceti cont

Mergi la inceput

Simpli, uitai ieri sa spun ca, si fara explicatiile suplimentare, pe mine m-a impresionat Luca

Mergi la inceput

Cum vaz ca iar bintui singura pe-aici, mai zic una si ma duc: de obicei, dupa fiecare Intilneala, participantele erau f darnice cu relatarile. Acum, va cam zgirciti cu detaliile. De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

In asteptarea pozelor oficiale, am urcat pe FB cateva poze, cu "participantii", nu si cu sarbatoritul si familia lui frumoasa. Pentru asta, tot trebuie asteptate pozele oficiale!

Tot Blaga imi vine in minte:
"Eu nu distrug corola dewww.facebook.com/media/set/?set=a.4009088864990.174221.1214264561&type=3&l=1eb3dcf3be" target="_blank">minuni a lumii"

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Salutare tufete

Am ajuns acasa, e aici un timp sa-tio bati copiii, sa-ti f*** nevasta (sotu') si sa numeri bani

La botezul lui Leon a fost super, din pacate nici eu nu va pot da detalii, ca-s la servici si am de lucru.
Poate mai incolo, daca am putin timp.

In orice caz distractia a fost pe cinste

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Am admirat pozele "neoficiale" asa cum spunea cineva nu am retinut scuze acest grup s-a sudat f frumos si se observa cat sunteti de unite, distractia a fost de "zile mari".
Inapreda sunt de acord cu propunerea ta in ceea ce priveste buticul nostru. Gia o idee de nota 10 ai avut .
Am admirat tinutele mamicilor care au fost la inaltimea asteptarilor, se pare ca au respectat sfaturile stilistei noastre: inapreda.
Ma bucur pt voi.
Am admirat locatia , mi s-a parut f aerisita si stilata, f. cocheta asta este parerea mea din ce am vazut din poze. Mamicilor la biserica ati fost? Cum au recationat ghioceii la slujba? Dar sarbatoritul?
Asteptam relatarile oficiale.
Sanatate maxima la ghioceii cu probleme.
Ilinca felicitari pt. importantul pas de a dormi in patut si a nu mai cere laptic pe timpul noptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ginanu ma supara interventia ta...doar ca momentele mele sunt atat de palide comparativ cu ale voastre...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ginanu ma supara interventia ta...doar ca momentele mele sunt atat de palide comparativ cu ale voastre...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Ei, cu asta nu pot fi de acord: risetele copiilor sint intotdeauna colorate! Iar bucuria noastra, privindu-i pe ei rizind, de asemenea. Si nu uita, exista oameni "atit de saraci incit nu au decit banii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Novus, multumim de relatari si impresii. Recunosc ca am asteptat cu nerabdare sa aflu si de la alte fete cum ati petrecut, dar, oricum, am admirat poze frumoase pe FB (multumim Mada!) si tare mi-a placut ce am vazut!

Novus, sanatate Adei, sper sa fie o nimica toata care fuse si se duse si domnisoara sa fie in mare forma!

Simply, chiar ca e uimitor Luca, dar marturisesc ca nu ma asteptam la mai putin de la el!

Si eu cred ca "magazinul" nostru ar fi cel mai simplu de realizat si accesat pe Facebook.

Eu sunt racita, Andrei are si el ceva muci. Mare lucru nu facem, acelasi program: eu scoala, ore, el la gradinita si prin parc/pe la bunicul cu H. Saptamana viitoare e incheierea festiva a clasei a XII-a, iar eu sunt diriginta, asa ca am o gramada pe cap, de la completat fise de inscriere la bacalaureat la gandul ca trebuie sa-mi iau ceva de imbracat pentru banchet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, eu chiar as fi povestit mult mai mult dar azi am fost in agitatie, maine mai detaliez,sper sa am vreme pot sa spun doar ca totul a fost la superlativ, in frunte cu participantii desigur

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput