Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE acum astept sa ma duc la eco pe 31 , alta problema si asta ..ma vazut la eco cand aveam 7 saptamani fara o zi si ma mai chemat dupa o luna jumate , nici asa nu este ok , si acum ma repet , stiind istoricul meu prin urmare m-am gandit si cred ca schimb medicul ...o sa incerc chiar azi sa dau de un dr care ma sustinut la prima sarcina voua vi se pare ok comportametul medicului meu ? 11+ |
Puiu' eu de asta merg la 3,4 medici..si nu stie nici unul de altul =)) sa lesini de ras..acum nu mai merg decat la un ginecolog si 2 hematologi..insa pana acum am mers la ginecologi saptamanal diferiti=)) ca sa fiu eu sigura ca nu vede altul ceva in plus si tot asa.. aveam medicul meu si pe langa el, la dfiferiti altii pt control; si daca ar fi vazut ceva in plus vreunul as fi investigat mai tare problema..
nu ma mai las pe mana unuia singur ca gresesc..ei sunt ocupati, au multe femei, la un mom. dat devin imuni la atatea drame, considera ca e normal... daca te mai duci la spital e clar: 2 minute pe ceas e deja mult..si tot asa..asa ca eu m-am dus la mai multi primul trimestru:)) Ar trebui sa mai vizitezi si tu pe nca 1 ,2... pe mine ma mai chema la eco la fel ca si pe tine la o luna (ca deh, asa e normal). insa eu ca si tine cu istoric de sarcina pierduta nu am riscat si in timpul asta pac mai mergeam la cate unul ..asa de control :))) nu faceti ca mine..dar eu deja eram paranoica.... numai ca sa dorm eu mai bine, si m-am mai linistit. asa ca faceti ce simtiti, numai sa fie bine la final
12+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
sunshine_rox spune:
neatza
la multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
13+
angelique_19 spune:
Sunt o burticuta de 11 saptamani si o zi si as dori sa fac parte din odiseea voastra daca se poate.Datele mele sunt UM 06.03.2012,DPN 11.12.2012
Astept cu nerabdare eco de 12 saptamani sa vad ce face puiul meu si daca este bine.
MACARIE spune:
angelique_19, bun venit , si sedere pana la termen
sa ne dai mai multe detalii
mami_de2, esti criminala ....de ce nu ai spus nimic de la inceput? poate faceam si eu asa
acum ma gandesc...,. am dat de medicul cu care am facut prima cezariana
dar este foarte departe de mine , ca si giulestiul de altfel , ar trebui sa ma duc miercuri la el , pana atunci ma mai gandesc
acum ai ramas doar pe un dr , asa am inteles ?!
11+
---------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
dana0000 spune:
Macarie imi pare rau sa aud ca te doare burtica,eu zic clar sa mergi si la alt dr.Cate no-spa iei pe zi? Nici daca stai linistita in pat nu e mai bine?
Chiar daca multi zic ca dr barbati sunt mai buni,parca femeile sunt mai umane,a mea cel putin asa e.
Bun venit noii gravidute,sarcina usoara si la termen!
andie_n spune:
Buna tuturor! Bine ai venit Angelique, sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos. Macarie, sanatate, sa te simti mai bine si sa nu aiba bb nici o problema. Poti sa mai mergi la o eco daca vrei sa fii tu sigura ca totul e bine. Si eu m-am speriat putin in weekendul asta, ca m-a durut burtica si am sangerat cateva picaturi, dar am fost azi la eco si bb era bine, placenta era ok, colul inchis. Speram sa fie totul ok si in continuare.
Andreea 14+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
MACARIE spune:
dana0000, pt durere dr a spus ca arefanul este suficient , l-am intrebat in mod expre pt durere ce iau nospa si a spus ca nu ....?!
in pat nu stau deloc, pt ca trebuie sa muncesc , sunt mamici care fac plati si trebuie sa trimit coletele , nu le pot spune ca imi este rau....dar oricum stau mai linistita , nu mai car si mi-am scurtat programul pana la ora 14 dar si asa ......
o sa treaca si asta
mi-am luat aparat de ascultat zgomote fetale ....deocamdata nu aud nimic , eu sunt si mai plinuta si cred caasta este motivul , de unde l-am luat a zis ca de la 12 saptamani se aude , mai astept putin , daca reusesc sa prind inimioara.........ar fi super , nu-mi mai trebuie eco
are cineva aparat acasa?
11+
-----------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
andie_n spune:
Mie mi-a dat sa iau no-spa de 80 mg de 3 ori pe zi cateva zile (pana nu ma mai doare burta deloc), asta in plus fata de medicamentele pe care le luam deja (tot ce e la semnatura). Dar bb sa fie sanatos, ca noi ne descurcam cu pumnul de medicamente.
Andreea 14+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
douradoudou spune:
macarie , eu as schimba medicul..cauta recomandari la cunoscuti in care ai incredere..eu stiu de la multe fete din de dr catalin haiduc de la filantropia..e destul de tanar si genul care comunica si explica..dar sper sa nu fie super busy..si mai e gh.peltecu care e si directorul spitalului-la asta cred ca e mai greu de ajuns...incearca la haiduc si vezi cum e..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
douradoudou spune:
nu stiu ce medic e ala care spune ca progesteronul !!!!! e pt durere..ia no-spa si cauta alt medic urgent
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+