Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
mya85 spune:
Am vazut inimioara, e un/o scump/a A zis ca nu are voie sa se pronunte in privinta sexului acum asa ca nici nu a aincercat iar cand am intrebat de bataile inimii a zis ca nici asta nu are voie sa spuna pt ca pot face comparatii cu alte femei si sa imi fac prombleme dupa aia, sau ceva de genul. oricum f ciudat, nu am stiut ca nu au voie sa zica... in fine, important e ca e bine, mi-a zis ca are batai de inima puternice, are doua manute, doua picioruse si e mai mare cu 1 zi, deci mi-a dat DPN 30.11. Tot asa l-a masurat si in Romania cand am facut eco la 8 sapt, mai mare cu o zi. Nu prea inteleg de ce e mai mare cu o zi, pt ca eu chiar mersesem la doctor in ziua 13a a ciclului in luna in care am ramas insarcinata si atunci mi-a masurat un folicul de 13 mm (de ziceam eu ca e prea mic si luna aia nu iese din nou nimic) si mi-a zis ca voi ovula putin mai tarziu, adica prin z15-16. Prin urmare am facut in z14 seara. Se poate sa fi ovulat in z13 si doctorul sa nu fi vazut la eco??? Sau e mai mare cu o zi doar pt ca asa e el mai mare?
mami de ( iulie 2010) si 12+
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 parca Geani intreba de placenta jos inserata. Asta inseamna ca placenta, care in mod normal se ataseaza de uter deasupra cervixului, in cazul tau s-a atasat mai jos la baza uterului. Numai de la 5 luni incolo se diagnosticheaza placenta previa care poate fi totala (acoperind in intregime cervixul) sau partiala (vine pana in "buza" cervixului). In 9 din 10 cazuri placenta jos inserata se "repara" singura prin ridicarea uterului ce trage dupa sine si placenta. Eu am avut previa marginala ce s-a metinut pana in luna a 8-a. In luna a 9-a era la 2.7 cm de cervix si am nascut natural insa cu o hemoragie destul de puternica dupa expulsie. deci nu te ingrijora, 90% sanse sa se rezolve, gandeste pozitiv! Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010 asteptand un bb 15+ |
Da, Ina. Asteptam sa vedem cum evolueaza. Eu oricum o sa fac cezariana, dar totusi sper sa se ridice pana la 28 de saptamani, ca sa nu apara alte probleme.
Cat despre cosleeping, am putea dezbate la nesfarsit pro si contra. Pana la urma, fiecare face cum simte si depinde foaaaarte mult de copil. De obicei mamele care alapteaza dorm cu bebeii pt ca este mult mai usor. S-a trezit, ii dai tzitzica si gata. La mine nu a fost cazul. Sa vedem cum e de data asta.
15+
Bubulina42 spune:
Mya, felicitari!Super vesti, ce momente minunate cand iti auzi bebele "ticaind", nu-i asa? parca ar spune o poveste...si vrei sa nu se mai termine..
Bravo!
Nebuneala asta cu "nu iti spun cate batai are inimioara fiindca faci comparatii" cred ca e caraghioasa; putem afla, citim alte date la alte viitoare mamici, insa nu avem cum compara, fiecare bebe are ritmul lui si creste in felul lui.Inimioarele bat in ritmul propriu..
cat despre ce e, baietel sau fetita,eh, e destul de diplomat, a zis ca nu poate spune-cand de fapt nici nu prea avea ce sa spuna sigur la aceasta varsta a sarcinii, e pe ghicitelea.Aici a fost simpa!
Si ca e mai mare-da, asa e el, mai mare.Nu e rau
13 +
andie_n spune:
Felicitari mya pentru inimioara si pentru rezultatul de la eco.
Andreea 14+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
Mica26 spune:
buna seara, burtici!
mya felicitari pentru bebe si inimioara!
dupa o absenta mai lunga m-am tot gandit la voi si abia asteptam sa intru sa va intreb cate ceva. si cand m-am pus pe citit din urma am gasit raspunsul la toate intrebarile...ce si cum mai mancati, ce e cu durerile acelea de spate, burtica si la "dansa".
sunteti harnicute tare!
noi am facut azi 10 saptamani, suntem bine,mici greturi suportabile.mai greu cu somnul!
va pupic pe toate si va doresc o seara placuta!
Mica 10+
bioana spune:
buna ,
ieri am fost la eco la rinichi si totul e f bine.nu am nici nisip.....
maine e ziua cea mare-eco de 12 saptamani!!abia asteptam. merg cu sotul meu, care are emotii mai mari decat mine....
LUIZA,BUBU, felicitari.
ALMY spor la invatat!!
salut toate burticile!!!!!!!
eu nu m-am vopsit si nici nu cred ca o fac pana nasc......
embarazada de 11+
mada81lina spune:
Fetelor, la doctorita la care am fost sapt trecuta, la 16 sapt, mi-a scris pe foaie placenta gr 2. Nu mi-a spus ca ar fi vreo problema la placenta, dar, ma gandesc, o fi ok de gradul 2 ? La voi cum e ? Citeam ca la gr 3 este imbatranita.
Sapt viitoare ajung la ginecologul meu si il voi interoga.
Eu sunt pe tratament cu Clexane, care se spune ca ajuta pe bebe, iar despre aspenter se spune ca ajuta placenta sa nu imbatraneasca. Eu iau doar clexane, nu si aspenter. Ma gandesc, oare sa incep si aspenter.
Eu hematolog bun nu am in TM, Clexanele mi le reglez singura, in caz de ceva, dupa analiza Ddimeri si antiFXa, care pana acum au fost ok
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg
16+
mya85 spune:
ooof, acuma mi-am dat seama, nici macar nu mi-a spus ce lungime are si cat cantareste si nici nu se vede pe poza de la eco. nici o informatie nu-ti dau astia aici, nu-mi place, nu sunt multumita, atata ca n-am dat nici un ban, dar nu va mai plangeti de doctorii din Romania ca macar daca ii intrebi iti zic... na asta e, macar sa aflu sexul la 20 de sapt (asta ar fi pe la jumatatea lui iulie )
mami de ( iulie 2010) si 12+