Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Mami_de2 spune:
Georgia eu am 13 sapt azi si da. am dureri de sale periodic..nu deranjant dar cat sa le simt acolo si mai ales daca stau in picioare mai mult timp sunt si mai dese:)
De ovare nu mai am... insa am niste intepaturi ciudate parca ce vin dinspre fund..in fine..nu stiu..joi cand ma duc sa iau rezultatul la bitest intreb si de intepaturile astea daca-s tocmai normale si ce-s.
Macarie, stiu la ce medic te referi:))inca nu imi vine sa cred ca te trateaza superficial:(..am auzit eu ca merge 99% numai pe natural si nu e de acord f tare cu medicatie,etc.. insa nici progesteron ..ori no spa sa nu iti recomande daca ai probleme, mi se pare aiurea.. in fine..ti-am zis: de asta eu ma tratez singurica dupa ce trag linie si fac media a ce zic 2,3 medici minim :)))
12+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Geani, stai usor, nu te alarma singura si nu te autodiagnostica, nu faci decat sa te stresezi probabil degeaba. Dr a zis ca trebuie tinuta sub observatie, deci la ecografii trebuie sa verifice cu atentie si asta (bine, ei verifica si fara sa le spunem noi, face parte din protocol banuiesc). Tu intre timp incearca sa stai cuminte si vezi pe parcurs ce si cum. Nu-ti transmite singura starea asta de anxietate, neliniste, stres, pentru ca deocamdata nu ai nici un motiv, da? Fetelor, convoc consiliul la o dezbatere despre vopseaua de par. Fara amoniac sau henna? Sunt la a doua vopsire cu henna si pana acum am de declarat ca se duce la spalat de n-are treaba. Eu trebuie sa ma spal pe cap o data la 2 zile (desi parul meu o cere mai des decat atat incerc sa nu cedez tentatiei de a o face in fiecare zi). Deja dupa 3 spalari radacinile se vad ca inainte. Am stat cu ea in cap si 3 ore si 8 ore, am preparat-o si cu apa f calda si cu zeama de lamaie, dar nimic. Asa ca sunt proaspata posesoare de o vopsea fara amoniac (zic ei), din comert, nimic fancy. Incerc sa mai rezist vreo 2 saptamani asa si cred ca o folosesc. Alina, tu intrebai de vopsea, pana la urma ce-ai facut? Onutz 13+ |
Eu m-am vopsit dupa ce am implinit 3 luni.Vopsea normala.
Alina 14+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
menics spune:
si eu m-am vopsit , dar aabiaa cum la 4 luni, cu vopsea fara amoniac din comert/farmacie.
si eu stiu ca pe henna nu prinde vopseaua , de fapt stiu de la sora-mea...
eu inca nu am simtit miscarile lui bb
16+
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Geani, stai usor, nu te alarma singura si nu te autodiagnostica, nu faci decat sa te stresezi probabil degeaba. Dr a zis ca trebuie tinuta sub observatie, deci la ecografii trebuie sa verifice cu atentie si asta (bine, ei verifica si fara sa le spunem noi, face parte din protocol banuiesc). Tu intre timp incearca sa stai cuminte si vezi pe parcurs ce si cum. Nu-ti transmite singura starea asta de anxietate, neliniste, stres, pentru ca deocamdata nu ai nici un motiv, da? Fetelor, convoc consiliul la o dezbatere despre vopseaua de par. Fara amoniac sau henna? Sunt la a doua vopsire cu henna si pana acum am de declarat ca se duce la spalat de n-are treaba. Eu trebuie sa ma spal pe cap o data la 2 zile (desi parul meu o cere mai des decat atat incerc sa nu cedez tentatiei de a o face in fiecare zi). Deja dupa 3 spalari radacinile se vad ca inainte. Am stat cu ea in cap si 3 ore si 8 ore, am preparat-o si cu apa f calda si cu zeama de lamaie, dar nimic. Asa ca sunt proaspata posesoare de o vopsea fara amoniac (zic ei), din comert, nimic fancy. Incerc sa mai rezist vreo 2 saptamani asa si cred ca o folosesc. Alina, tu intrebai de vopsea, pana la urma ce-ai facut? Onutz 13+ |
Onutz, Andie, inca nu m-am nelinistit :) eram curioasa insa ce inseamna. Eu sunt optimista ca nu vor fi probleme. Si la Nati am avut colul scurt, o artera cu diametru cam mic, dar pana la urma nu s-a intamplat nimic si am dus sarcina la capat cu bine.
Cat despre vopsit, eu nu am folosit niciodata henna, iar in sarcina cu Nati m-am vopsit o singura data si atunci fara amoniac. Chiar acum 2 saptamani m-am vopsit cu vopsea spuma de la Schwartzkopf. A fost f usor de folosit si rezultatul satisfacator. Iese insa la spalat, chiar si dupa 2-3 spalari. E o solutie buna cand te grabesti si nu vrei sa mergi la salon.
15+
angelique_19 spune:
Georgia si eu am dureri de spate mai mereu si asta daca stau mult in picioare,junghiuri si dureri de burtica mai rar dar sunt.Pe mine ca si pe mami_2 ma sperie durerile de jos.
Geani stai linistita,nu face eforturi,asculta exact ce iti spune medicul si ai sa vezi ca totul va fi bine,trebuie sa fie bine
angelique_19 spune:
Fetelor voi aveti probleme cu cosurile ca mie au inceput sa imi apara din ce in ce mai multe.Stie cineva vreo solutie?
Si colac peste pupaza mi-au aparut niste bubite pe mine care ma mananca ingrozitor.Sunt ca ciupiturile de purice dar daca nu le scarpin se fac mici.Mi-au aparut pe ceafa si pe spate.Vroiam sa merg la medicul de familie dar daca am luat din iarba vreun purice si ma fac de ras.
11+
RoxanikaR spune:
Azi la eco bebe mic al meu din burtica dansa , era cu mainile cand sus cand jos:))Sunt curioasa daca beau vin ce face:)))Glumesc la faza cu vinul.
onutz83 spune:
Multumesc, fetelor
Acum sa vedem cum o fi... ca vad ca se duce la fiecare spalare. Poate rezist 2 sapt si folosesc vopseaua fara amoniac. Nu de alta, dar firele albe ies la suprafata cu incapatanare.
Angelique, eu zic sa te duci la doctor, sa nu fie altceva.
Roxanika, super senzatie, nu?
Onutz 13+
douradoudou spune:
eu va repet, cele care simtiti intepaturi incercati sa le localizati si spuneti-i medicului..oricum la eco verifica lungimea cervicala ..cel mai bine e cand va duceti la control. faceti lista cu intrebari, mai ales cele la 1 sarcina...noi astea mai "batrane " cam stim la ce sa ne asteptam..
menics tu ai cont pe fb?am gasit o tipa care pare...tu dar nu mi-ai raspuns asa ca nu stiu, poate am "acostat" pe altcineva :))
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+