Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Fetelor voi aveti probleme cu cosurile ca mie au inceput sa imi apara din ce in ce mai multe.Stie cineva vreo solutie?
Si colac peste pupaza mi-au aparut niste bubite pe mine care ma mananca ingrozitor.Sunt ca ciupiturile de purice dar daca nu le scarpin se fac mici.Mi-au aparut pe ceafa si pe spate.Vroiam sa merg la medicul de familie dar daca am luat din iarba vreun purice si ma fac de ras.

11+

Da! Eu m-am umplut de cosuri pe frunte si pe spate... Inainte sa raman insarcinata am luat anticonceptionale si aveam o piele impecabila. Acum, cu hormonii, sunt terminata.. Ca sa nu mai zic ca si parul imi cade rau de tot... Pe mine ma ajuta un tonic de la Johnson&Johnson impotriva punctelor negre. In general ma ajuta lotiunile care contin alcool.
Ai grija cu bubitele, sa nu fie o alergie ceva. Nu ai cum sa te faci de ras. Mergi la medic!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

douradoudou
eu sunt manuela ciotoi da, am cont pe fb

dragelor am o problema: patut de lemn sau nu???

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Fetelor voi aveti probleme cu cosurile ca mie au inceput sa imi apara din ce in ce mai multe.Stie cineva vreo solutie?
Si colac peste pupaza mi-au aparut niste bubite pe mine care ma mananca ingrozitor.Sunt ca ciupiturile de purice dar daca nu le scarpin se fac mici.Mi-au aparut pe ceafa si pe spate.Vroiam sa merg la medicul de familie dar daca am luat din iarba vreun purice si ma fac de ras.

11+

Da! Eu m-am umplut de cosuri pe frunte si pe spate... Inainte sa raman insarcinata am luat anticonceptionale si aveam o piele impecabila. Acum, cu hormonii, sunt terminata.. Ca sa nu mai zic ca si parul imi cade rau de tot... Pe mine ma ajuta un tonic de la Johnson&Johnson impotriva punctelor negre. In general ma ajuta lotiunile care contin alcool.
Ai grija cu bubitele, sa nu fie o alergie ceva. Nu ai cum sa te faci de ras. Mergi la medic!

15+

Si eu luam anticonceptionale inainte si la fel ca si tine,aveam o piele impecabila.Cum le-am lasat ( acum un an jumate),au inceput sa apara cosurile.Acum de cand am ramas insarcinata,parca s-au mai estompat.

Alina 14+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

douradoudou
eu sunt manuela ciotoi da, am cont pe fb

dragelor am o problema: patut de lemn sau nu???

16+

eu iti spun din experienta asa: pana la 4 luni bb a mea a dormit in moses basket care e f f f bun si util ...pat de lemn i-am luat mai tarziu dar degeaba, de la 5 luni doarme cu noi in pat..eu zic ca nu e nevoie de pat de lemn de la inceput, pe parcurs in fuctie de bb si de tine o sa vezi ...
ti-am dat add pe fb

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

moses basket au si suport de lemn care se pliaza..are si rotite poti sa-l iei usor dupa tine prin casa ..eu asa faceam ..

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Saluti,burtici,, am facut si noi azi eco si analize pentru trisomie si alte nebunii pe care nu ne place nici sa le gandim.
Bebe are 7 cm, nu stiu cate grame, am uitat sa intreb, facea nani cu nasul in sus si l-a zgaltait tipa de zor pana s-a gandit ca "ok,ok, fie, o sa ma trezesc", s-a mangaiat pe frunte, s-a cocotat cu picioarele sus jos si in cateva minute iar a adormit,booooon, iarasi zgaltaiala, "hai, hai, ca nu te las, tre sa te masor":), translucenta 1.7, n-am vazut decat degetelele de la o mana, cealalata o tinea numai la cap, talpitele, totul unde trebuie, incadrat foarte bine in parametri pentru varsta asta a sarcinii, bebele merge inainte multumit, noi emotionati si zapaciti de bucurie.
Nu stim ce e, nu a reusit sa il pacaleasca:), dar am spus ca oricum asteptam cele 20 de saptamani cand e sigur si atunci nu mai scapa de curiozitatea noastra

13 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Saluti,burtici,, am facut si noi azi eco si analize pentru trisomie si alte nebunii pe care nu ne place nici sa le gandim.
Bebe are 7 cm, nu stiu cate grame, am uitat sa intreb, facea nani cu nasul in sus si l-a zgaltait tipa de zor pana s-a gandit ca "ok,ok, fie, o sa ma trezesc", s-a mangaiat pe frunte, s-a cocotat cu picioarele sus jos si in cateva minute iar a adormit,booooon, iarasi zgaltaiala, "hai, hai, ca nu te las, tre sa te masor":), translucenta 1.7, n-am vazut decat degetelele de la o mana, cealalata o tinea numai la cap, talpitele, totul unde trebuie, incadrat foarte bine in parametri pentru varsta asta a sarcinii, bebele merge inainte multumit, noi emotionati si zapaciti de bucurie.
Nu stim ce e, nu a reusit sa il pacaleasca:), dar am spus ca oricum asteptam cele 20 de saptamani cand e sigur si atunci nu mai scapa de curiozitatea noastra

13 +

felicitari ..

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Doura, multumeeeeesc, acum tocmai cascam gura la pozele de la eco,ma uit lung si nu imi vine sa cred ca bebeul asta mic si ghidus si somnoros e in mine!

Am reusit si eu sa citesc tot, am cateva mici comentarii, incerc sa nu ma lungesc:
Angelique, bun venit, sarcina usoara si fara probleme si bebe la termen!
Macarie, schimba medicu' fuguta fuguta!! mai ai multe luni de sarcina si ai nevoie de un medic caruia sa ii pui intrebari si care sa iti raspunda, unul cu care sa comunici!
Violeta, speram din tot sufletul sa revii cu vesti bune, Doamne-ajuta!
Luiza, felicitari pentru baietel, inca un carucior albastru! Mai raman inca destule de descoperit
Popi, o sa fii ocupata tare, las ca nu-i rau:), sa simti ca ai intrat in priza cu adevaratContinui sa fug de peste si de suc de porto, dar galuscutza a fost ingaduitoare si m-a lasat sa revin la salata de rosii, care nu imi mai miroase a peste
Onuuutz, ce mai faci, burtica draga? felicitari pentru cele 13 sapt! ti-am zis eu ca ne punem bebeii sa dea nasul cu lumea in acelasi timp

Cu durerile..hmm..cum zice si Doura: am citit si eu zeci de carti, articole, nebunii, dar nicaieri miscarile lui bebe nu erau asociate cu dureri in lunile mici, nicaieri! asa ca intrebati-va medicii ce au de spus despre asta..Posibil sa fie de la ligamente, care se intind, asta da, insa nu doare cand il simti pe bebe, nicaieri nu exista o astfel de info, ca doar nu are 3 kile(inca)!

Pe aici ploua de rupe, cred ca ploaia a asteptat sa terminam noi cu plimbarelile, eco si altele..

Am trecut pe caise, piersici,nectarine, pepene la greu si capsuni.Si-a schimbat gusturile, NU mai vrea pere deloc:)hi hi

va pupacesc pe toate

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata si de la mine
Dragelor...durerile mele au incetat, ieri nu m-a mai durut decat f f putin. Am luat zilele astea cate 3 no spa plus magnerot si voi lua toata sapt. Chiar intrasem in panica....sper sa fie bine de acum inainte. Problema mea mare raman kg. Vad ca voi v-ati ingrasat cateva kg...eu in schimb am slabit 2 kg de cand am ramas insarcinata si nu se vede nici burtica. Si colac peste pupaza...de duminica ma lupt seara cu niste greturi urate.Oare e normal sa slabesc in primul trim? Am intrebat-o si pe dr si a zis sa nu-mi fac griji sa mananc cate putin si des si cat mai sanatos. Apropo de asta...imi spusese ca in primul trim e bine sa nu fac excese cu citricele, contrar mitului de a manca cat mai multe fructe...spusese ca citricele dau aciditate si nu mai stiu ce si nu e bine de exagerat cu ele. Bine ca m-a avertizat ca eu bagam suc la greu facut din citrice. Acum trebuie sa ma orientez spre alte fructe
Sa aveti o zi superba

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Bubulina, felicitari pt eco si pt masuratori

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput