Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
MACARIE spune:
luiza1318, aparatul costa intre 200-250 lei , depinde de firma , eu nu am dat banutii pe el , am facut un schimb , daca intri la linkul de jos de la mine ai sa te lamuresti
este grozav sa il aud cand am eu chef ...nu?!
Looana, ceaiul de zmeura..? eu beau , nuluat de la plafar si acela la pliculet de la nu stiu ce firma, nu m-am gandit ca nu este bun acum
ce fel de ceai as putea sa beau in perioada asta?
11+
--------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Geani80 spune:
buna, mamici!
Imi pare rau sa aud si vesti mai putin bune... dar, cum spunea si Cami, e mai bine sa aflam din vreme ca sarcina nu decurge normal si sa putem face ceva decat sa fie prea tarziu. Nico, fruntea sus! data viitoare o sa fie totul bine!
Almy, spor la invatat! imi pare rau ca greturile nu te slabesc... la mine e mai binisor. revenise voma saptamana trecuta, dar acum sunt bine.
Am dat iama in cirese... am mancat sambata un bol mare pana am simtit efectiv ca o sa crap. nu mi-a fost bine. am exagerat. dar asa pofta imi eraaa... mi-am luat si pepene rosu si chiar l-am nimerit bine, era destul de fresh si dulce. si capsuni de-ale noastre, dulci si parfumate... :) ma bucur ca incepe sezonul fructelor si o sa avem de unde alege.
si, ceva amuzant legat de fructe. apropo de ce se spune in popor, ca daca mamei ii este pofta de ceva cand e insarcinta, copilul va fi "insemnat" cu forma lucrului pe care il pofteste. ei bine, imi era pofta in mijlocul iernii de capsuni... rau de tot. imi mai luam eu din supermarket, dar erau serbede si tot la cele vara visam. si uite asa Natalie poarta pe coapsa stanga o forma rosiatica, de capsunica! :) s-a nascut cu ea si cand am vazut-o, la poftele mele m-am dus cu gandul fara sa vreau.
uneori mai visez la paste... pt ca iubesc pastele, dar am zis sa o las mai usor in sarcina, ca sa nu ma fac cat casa. pt ca, imi trece greata usor si parca vad ca dau iama in toate cele. asa am patit cu Nati, dar nu am luat mult in greutate. vreo 12 kg. oricum, prefer sa imi fie pofta si sa mananc, decat sa imi fie greata de orice si sa vars intr-una.
astazi am intalnire cu Sara Gabriela (asa am decis sa o cheme pe fetita, daca nu se transforma in Gabriel). ma duc la consultul lunar, dar o sa facem si o mica eco 2 D.
va doresc tuturor multa sanatate si sa avem numai vesti bune!
15+
douradoudou spune:
loona cred ca almy se referea la ceai din ala din fructe de zemura ...ala e ok...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
angelique_19 spune:
Multumesc fetelor de primire si ca m-ati bagat in listuta voastra sunteti niste dragute
Onutz asa sunt intepaturile pe care le simt eu,dar le simt aproape in fiecare zi.Eu nu am luat no-spa decat la inceput pentru ca ale mele sunt prezente mai mereu.
Valicutza unde consulta dr. este undeva aproape de usa deci mare lucru nu am vazut dar se pare ca este destul de curat si am inteles ca este renovat nu demult,sper ca nu ma insel.Eu oricum nu sunt din Bucuresti si mi-a fost greu cu drumurile dar pentru bebe fac orice.
Macarie esti o fericita sa poti asculta inima bebelusului mereu.
Luiza felicitari pentru carucioarul albastru si pentru bebe miscaretz.Carucioarul meu sper sa fie roz pentru ca in fiecare seara imi visez odorul si tot timpul am visat ca am fetita.
Ina ce bucurie ca l-ai simtit pe bebe,parca nu mai trece timpul odata sa il simt si eu, atunci pot sa stau linistita cat de cat cand mai imi da cu piciorusele in ficatii,cel putin stiu ca e bine.
Pup fetele
andie_n spune:
Felicitari Luiza pentru miscaret! Abia astept sa aflu si eu ce e bb . Sanatate tuturor!
Andreea 14+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
IPopica spune:
Ina, saru'mana de urare! Sa fie!
Irila, pe 22 mergem la concert la Iris, dupa ce se termina o stergem spre Vama Veche, si duminica la vecinii nostri bulgari (sunny beach) unde o sa molustim o saptamana. Abia astept sa mananc ca porcul si sa dorm ca vaca
Iar cu amnio, da, mie una mi-a fost recomandata. Dar sincera sa fiu cred ca la cat de ingrozita sunt de posibilitatea de a naste un "catelus", o faceam si fara sa mi-o recomande cineva. Eu in DT si TT nu prea am incredere - sunt cam statistice din punctul meu de vedere.
Ca tot vorbeati de spitale, am avut "placerea" de a vizita Pantelimonul saptamana trecuta. Ca sa o internez pe mama, am zacut o ora pe la doua usi sa-i faca formele, tastau tanti alea cu cate o unghiuta si tot greseau - cu fetele corespunzatoare. Este ingrozitor de jegos. Gandaci striviti pe pereti in saloane, iar oalele in care tarasc mancarea par a nu mai fi fost spalate de cel putin o saptamana. Si am fost in sectia de ginecologie - aflata la etajul 3 dimpreuna cu neurochirurgia; la etajul 1 este neonatologia, iar la 2 este chirurgia - in ultima aripa. Mie una mi se pare aberant sa bagi nou nascutii in aceeasi cladire cu chirurgia, dar ma rog. Si azi, pentru externare am zacut iarasi o ora pe la usi sa-mi dea concediul medical pt mama. Fisa de externare nu m-am mai dus sa o iau, mi-am bagat picioarele in ea. Mentionez ca am ajuns acolo la indicatii precise, cunosteam ginecologul in cauza si era vb si de o urgenta. Oamenii direct implicati au fost f ok cu noi (ma rog, si noi cu ei) dar sa mor daca m-as duce vreodata in cocina aia fie si dupa cea mai mare somitate in domeniul medical. Si nici pe ai mei nu-i mai las de-acum decat daca pur si simplu nu avem si alte variante.
gogoasa hormonizata
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Ina, saru'mana de urare! Sa fie! Irila, pe 22 mergem la concert la Iris, dupa ce se termina o stergem spre Vama Veche, si duminica la vecinii nostri bulgari (sunny beach) unde o sa molustim o saptamana. Abia astept sa mananc ca porcul si sa dorm ca vaca Iar cu amnio, da, mie una mi-a fost recomandata. Dar sincera sa fiu cred ca la cat de ingrozita sunt de posibilitatea de a naste un "catelus", o faceam si fara sa mi-o recomande cineva. Eu in DT si TT nu prea am incredere - sunt cam statistice din punctul meu de vedere. Ca tot vorbeati de spitale, am avut "placerea" de a vizita Pantelimonul saptamana trecuta. Ca sa o internez pe mama, am zacut o ora pe la doua usi sa-i faca formele, tastau tanti alea cu cate o unghiuta si tot greseau - cu fetele corespunzatoare. Este ingrozitor de jegos. Gandaci striviti pe pereti in saloane, iar oalele in care tarasc mancarea par a nu mai fi fost spalate de cel putin o saptamana. Si am fost in sectia de ginecologie - aflata la etajul 3 dimpreuna cu neurochirurgia; la etajul 1 este neonatologia, iar la 2 este chirurgia - in ultima aripa. Mie una mi se pare aberant sa bagi nou nascutii in aceeasi cladire cu chirurgia, dar ma rog. Si azi, pentru externare am zacut iarasi o ora pe la usi sa-mi dea concediul medical pt mama. Fisa de externare nu m-am mai dus sa o iau, mi-am bagat picioarele in ea. Mentionez ca am ajuns acolo la indicatii precise, cunosteam ginecologul in cauza si era vb si de o urgenta. Oamenii direct implicati au fost f ok cu noi (ma rog, si noi cu ei) dar sa mor daca m-as duce vreodata in cocina aia fie si dupa cea mai mare somitate in domeniul medical. Si nici pe ai mei nu-i mai las de-acum decat daca pur si simplu nu avem si alte variante. gogoasa hormonizata |
ce ai vrut sa spui cand ai scris :"cred ca la cat de ingrozita sunt de posibilitatea de a naste un "catelus", o faceam si fara sa mi-o recomande cineva"??...sa stii ca totusi amnio este o metoda invaziva ...
<hr noshade size="1" />
si 12+
andie_n spune:
Succes pe la doctori, Popi, sa fii sanatoasa si sa iasa toate analizele cum trebuie. Unde faci amniocenteza? Despre spitale, intr-adevar sunt unele horror, iar despre timpul pierdut ce sa mai spun (ultima data cand am mers cu bunica la Colentina, am pierdut vreo juma de zi si nu i-a facut decat o radiografie pulmonara, un EKG si i-a luat sange pt cateva analize).
Si distractie placuta (si odihna placuta) in concediu! Ce as vrea si eu sa merg la mare (dar mai important e sa fie bb bine, si la cum m-am simtit, nu mai am voie sa merg mai mult de 60 km cu masina, asa ca stam acasa anul asta in concediu)! Sa ai grija totusi cu soarele (am inteles ca ideea e ca nu e voie sa te supraincalzesti, la fel cum nu e voie sa faci baie fierbinte sau sa mergi la sauna).
Ah, uitasem sa va zic, de azi mi-am luat si eu program redus .
Sanatate tuturor!
Andreea 14+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
douradoudou spune:
ah si vroiam sa te mai intreb, popica, cand ai fost infestata cu cmv?inainte sau in timpul sarcinii???ai facut test de aviditate??sorry daca ai mai scris , poate nu am citit eu atunci
<hr noshade size="1" />
si 12+
douradoudou spune:
si cred ca stii ca amnio se face incepand cu luna a5a ...
<hr noshade size="1" />
si 12+