Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
bioana spune:
·neata,ce faceti gagici?dormiti la ora asta?va doresc sa aveti o zi faina si sa veniti cu vesti bune.
IRILA mai ai dureri?
VIOLETA tu cum te mai simti?tin pumnii sa se intample o minune in viata ta si sa fie totul ok.
fug la consultatie la rinichi sa vad ce vesti imi da domnul doctor...sper ca bune.pe mai tarziu...
embarazada de 11+
MACARIE spune:
buna dinimeata la burtici
eu am o dimineata faina pt ca mi-am inceput-o ascultand inimoiara mormolocului
v-am zis ca mi-am luat aparat de ascultat zgomote fetale....
in prima zi nu sa auzit nimic , m-am gandit ca este prea devreme , azi am citit prospectul si trebuia sa pun putin gel acustic sau chiar apa daca nu am gel , si minuneeee, se aude clar, nu chiar ca la eco asa tare dar probabil pe masura ce creste....
si acum sunt emotionata , asta este cea mai buna investitie pe care am putut sa o fac , este grozav , acum nu mai sunt asa disperata sa fac eco , daca il aud cand vreau eu sunt super linistita ....
maine ma duc la alt dr , sa vad poate am mai mult noroc
mami_de2, ai ramas la dr de la giulesti....nu? tu sti despre ce dr vb eu , nu pot decat sa te felicit ca nu ai intrat pe lista.....
azi nu imi mai este rau
la mine sunt 2 zile de liniste dupa care vine a treia de zici ca mor , dar mai am 2 zile si fac 12 saptamani si poate mai scap
fetele mai mici ati inceput sa simtiti bebeii?
eu am inceput foarte putin , dar il simnt , fiind si a doua sarcina ....
am inceput sa iau femibion 2 chiar daca nu sunt intrata in trimestru 2 si iau si pastiluta de peste, nu are ce rau sa faca
eu alte vitamine nu iau , mananc multe fructe si legume in starea lor naturala
11+
----------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Camitu spune:
Buna fetelor,
Violeta, pastreaza si ultima speranta.poate apare saculetul.Multa bafta!
Fetelor si eu de doua zile am din cand in cand intepaturi acolo jos, nu imi dau sema daca in vagin dar parca sunt aa la suprafata.Vad ca majoritatea spuneti ca sunt normale.eu sinc sunt ingrijorata.am sa iau no-spa de 3 ori pe zi sa vad daca trec.
Ioana felicitari pentru rezultat!
CAMITU 14+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Valicutza imi pare bine ca mai este cineva care merge la dr. Margaritescu,e o placere sa stai de vorba cu ea.Deci tu tot la Cf 2 vei naste?Nu e nici o sansa sa ne intanlim cu bebei acolo tu deja esti cu 5 saptamani inaintea mea |
buna
da , asa cred, dar nu am fost niciodata in acest spital, cum ti se pare ? am auzit ca ea lucreaza si la medlife, sanador si regina maria ..deci daca as vrea la privat tot nu ar fi problema..inca nu ne-am hotarat , sa ajungem noi atunci aproape si vedem
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
16+ fericita cu dragonel de 2012
aqua80 spune:
buna dimineata fetelor.era cat pe ce de dimineata sa nu ajung la serviciu.mi s-a facut rau in tramvai, am simtit ca ma ia cu calduri, ameteli si ca nu m-ai vad.asa ca am fost nevoita sa cobor si sa stau 10 min la aer.mi-am revenit usor usor si am ajuns in cele din urma la serv.astept rezultatul la anticorpii rh.dr a spus ca nu am de ce sa-mi fac probleme pt ca dupa prima nastere am facut vaccinul de imunizare pt ca baietelul a mostenit de la tata rh pozitiv.
speram sa iasa analiza negativa.
de greturi nu m-ai scap, parca mergem mana in mana.imi este greu sa gatesc si acasa pt ca de la miros imi vine sa vomit.
cei drept pana acum nu am vomitat , doar am avut greturi.
am uitat sa spun ca la morfologica de trim 1 am primit si un cd de la dr.Botica cu o inreg de 10 min a eco.
mamica de alexandru (10.06.2009) +13+
IPopica spune:
Asaaaa, ca m-am pus la punct cu ce e mai prin urma:
Bun venit noilor burticoase.
Menics, Onutz felicitari pentru “bleu”; Aqua, Madalina felicitari pentru “roz”
Nico, imi pare rau.
Bubule, subscriu la peste – nu se mai poate, sub nici o forma – si eram lesinata dupa pastrav la cuptor cu rosii, ierburi si lamaie. Nope, nu mai merge. Si nu mai merg nici portocalele. Am senzatia ca miros a ceva putred. Si-am tot testat ... mai multe loturi, diverse magazine, forme, culori. Niet.
Dana .... da’ pe unde nu m-au plimbat picioarele saptamana trecuta; am vazut atatia doctori ca deja am senzatia ca-s ruda cu ei (nu pt mine, pt mama).
Ina, prestez amnio din cauza de citomegalovirus activ.
Onutz, pe foaia de mi-au dat-o dupa DT scrie 10-12 zile lucratoare. Dar o sa-i mai pistonez si maine dimineata cand ma duc sa mai repet markerii infectiosi.
Buun. Am 3 kile in plus, io zic ca nu mi se vede burta inca, dar am avut surpriza sa fiu intrebata azi de o colega daca transport “ceva pretios”. Deci o sa-mi revizuiesc masiv garderoba si trec numai la bluze din acelea largi cu banda jos (azi am una baby doll si se pare ca nu a fost buna). Hormonii mei inca sunt razna, aseara am bocit vreo 3 ore – pt ca am vrut cozonac si al meu a indraznit sa spuna “asta-i buna, ma duc acum sa caut cozonac”. Asa ca am dat drumul la suvoiul “nu te impliiiiici, nu-ti pasaaaaaaa” etc etc etc.
Perioada care urmeaza o sa fie cam full dpdv medical: pe 28 mai am consult genetic (pentru amnio), pe 5 iunie triplu test, pe 15 iunie amniocenteza, pe 18 iunie control. Si pe 22 iunie plec in conced. Deci o sa fiu cam nauca. Dar va tin la curent.
gogoasa hormonizata
luiza1318 spune:
Buna burtici frumoase!
Am ajuns si eu la servici, am fost la eco, bebe are 8 cm si 80 g, este un miscaretz, o sa am tot un baietel
Acele intepaturi ce le simti voi, le simt si eu cam o data pe zi.
Am facut si eu anticorpi Rh, mi-au iesit negativi, luna viitoare mergem iar.
Looana eu pentru durerile de cap imi rad cartof si il stropesc cu spirt, il pun pe un fular si ma leg cu el la cap, la mine da randament maxima.
Violeta roaga-te la bunul Dumnezeu si o sa vezi ca totul va fi bine!
Valicutza la ce clinica in ploiesti vine dr Margaritescu?
Bioana bafta la medic, sa fie totul bine!
Macarie , norocoaso, sa-l asculti pe bebe cand ai tu chef, ce misto!!!!!! Cat te-a costat aparatul?
Mai fetelor, voi ati simtit bebei?..eu inca nu
va las ca mai am de lucru, va pup, o saptamana minunata in continuare
iza 14 fix mamica fericita de Andrei 4 ani
Ina_3040 spune:
Neata fetelor!
Popica am inteles, tin pumnii sa fie numai vesti bune de la teste!
Mami2 asa intepaturi in fundul fundului aveam si cu fi-miu dar parca cand era sarcina mai mare, din cate am dedus atunci era ca mai se aseza cumva ciudat sau lovea de ma intepa colul de saream de pe scaun.
Eu am simtit saptamana trecuta in mod clar copilul si de atunci nimic :( oricum inca sunt miscari fine si vagi ce pot fi luate drept miscari de gaze prin intestine . nu mai stiu cu Robin la cat l-am simtit, trebuie sa ma uit in carnetel, am o memorie ca sita, cred ca hormonal.
Incet-incet trec la hainele de gravida, blugii aia cu banda de bumbac nu i-as mai da jos de pe mine.
Sanatate multa celor cu mici probleme si o zi cat mai buna!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand un bb 15
Ina_3040 spune:
Violeta Doamne ajuta sa fie totul bine, te asteptam cu vesti bune!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand un bb 15
irilac31 spune:
Bioanaaseara s-au calmat durerile ca am stat numai in pat si intr-un final am adormit.Dimineata nu am absolut nimic manac la prima ora ma simt bine...apoi spre seara incep greturile si durerile.Ma gandesc ca si oboseala si stresul de la servici imi provoaca starile astea dar sincer ma cam sperie, intru in panica cand vad ca seara chiar daca stau in pat ma prind carceii astia. Eu zic ca e in uter ca sunt exact pe mijloc...stiu ca nu sunt bune contractiile astea. Dr imi spusese ca e nevoi de cateva zile sa iau continuu no spa ca sa simt o ameliorare, am sa mai stau asa si maine...daca tot ma doare seara o sun sa vad ce pot sa fac.
Macarie de unde ai luat aparatul ala de ascultat inimioara? Vroiam si eu sa-mi iau dar citisem ca doar spre sf sarcinii se aude si atunci am renuntat. Nu ai un link cu el?
Ipopica ai un program super incarcat pe la doctori dar apoi vine si binemeritatul concediu...unde mergi?
Fetelor va aud vorbind de amnio...de ce o faceti? v-a recomandat dr ?
O zi frumoasa sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta