BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dimineata, dragelor, tot mai spre amiaza, desi m-am trezit de la 5. am o indigestie care nu ma lasa deloc de vreo doua saptamani, am incercat sa mananc adecvat (orez, branzica dulce, paine prajita, ceai menta si nimic:(. ma gandeam sa il sun pe dr si poate sa fac vreo analiza sa nu fie vreun mucrob ceva - habar n-am daca e posibil ca un microb sa dea indigestii, voi stiti?

la mine sanii sunt in silentio stampa total - oare asta inseamna ca nu voi avea laptic? am mai gasit in unele seri cate un punct albicios in mamelon, uscat, dar sa mi se umezeasca sutienul/tricoul niciodata.
vad ca fetele la al doilea copil "simt" laptele, dar noi, la primul, habar n-avem . imi zicea cineva sa imi fac o ecografie la sani sa vad daca am canalele desfundate, ati facut vreuna asa ceva?

altfel, LA MULTI ANI si de la mine sarbatoritelor!!!! si eu vreau tort adevarat si o sa mananc de la mama (e ziua ei azi:). acum ma pregatesc sa ma duc in vizita la o colega de-a mea sa ii vad bebele - nascut tot prematur, la 32 de saptamani; are deja o luna, e baiat mare

va pup, ne auzim mai incolo

27+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetelor, vreau s apunctez cateva lucruri:
1. sectia neonatologie de la Municipal e una dintre cele mai moderne,mai performante,cu omaneii inimosi.recomand orice medic,cu exceptia dr Cojocaru.
pe noi ne-a salvat dna dr Culcer.
2. membranele se pot rupe si cu col inchis.poti pierde si tot lichidul.subsemnata a patit asa.am avut 4 zile travaliu si 21 de ore contractii de nastere.
3. faceti un baraj informational.eu raspundeam la telefon invariabil cu:daca ai ceva pozitiv,spune-mi,daca nu, amana dupa ce nasc.fara suparare, inchideam telefonul daca nu se conforma.
la stiri naspa nu ma uitam,ca nu am TV de 10 ani.
4.conteaza enorm atitudinea mamei.strumf era pe ventilator, saturatie 66%.m-am dus,l-am luat d emanuta si i-am spus:poti,esti un invingator.te iubesc enorm.saturatia a urcat la 100%.efectiv se stransesera medicii sa se uite!
strumf e super fain acum.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Sa-ti traiasca strumful si sa fie sanatos! Impresionant ce ai scris.
Si ai dreptate cu filtratul informatiei, eu las sa treaca absolut orice lucru care nu mi se pare ok pe langa mine. Imi pare rau ca am dat exemplul ala, sper ca nu l-au citit multe fete, poate nu imi era adresata mie neaparat postarea dar m-am simtit cu musca pe caciula. Sanatate tuturor! Intru mai rar de acum ca se pare ca scot tampenii prin postari...

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

IIuli, stai linistita ca nici eu nu stiam nimic despre alaptat la primul bebe, dar treptat m-am prins cum stau lucrurile. Nu stiu nimic despre eco insa.

Gata ma retrag in silenzio stampa Mai intervin daca am ceva bun de spus si daca pot ajuta pe careva

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetele!

La multi ani de Sf.Constantin si Elena!!!

Azi ploua din nou...deci somn si cumparaturi si din cind in cind forum.
Ieri m-am luat cu vorba si am uitat de ce intrasem de fapt.

Ada,la cit mai multe saptamani,lunite,ani lui Nectarel!Eu nu l-am vazut,dar deja sunt indragostita de el,curajosul lui mama.

Ali,eu am fost exact invers cu fi-miu.Il vedeam tare uratel,negrut si tiganush(asa il si alintam de fapt).Doar barbatul zicea ca e ce mai frumos...cred ca de asta si seamana leit cu el,haha.

Histamina,mi-au dat lacrimile cum povesteai de strumful tau.Cred ca asta o ajuta si pe Ada mult!Si la fel ar face orice mama,cred.

Bumbitza,eu nu am citit postarea de care zici...si acum mor de curioasa,baba de mine.

Nici eu nu am inca lapte si nici la fi-miu nu am avut destul.A papat mixt,ca era fomist rau si urla daca nu era satul.

V-ati masurat burticile?Eu am impresia ca o sa depasesc recordul de la prima sarcina.
Daca inainte sa nasc aveam atunci 120cm,acum am deja 110 si sigur mai creste mult.
Sper numai sa scap fara vergeturi.

Ma duc sa vad poze si mai revin.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

celor care isi serbeaza astazi ziua de nume

Daconst : eu nu mi-am masurat burta nici prima data, nici acuma , habar nu am cati cm are.

Am pus poze pe picassa ( noroc cu ziua lui fiica-mea ca mai apar si eu in poze ) si cu ocazia asta am vazut o multime de gravidute frumoase, care mai de care ... mi-a parut bine ca am ce admira, nu mai intrasem din martie, deci aveam restante serioase la capitolul poze.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 33+ ( AMR 6 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Iiuli : eu nu am auzit pana acum de eco la sani pentru evidentierea canalelor infundate/;desfundate .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

in primul rand la multi ani sarbatoritelor de azi

ref cezariana vs normala vor fi mereu polemici pro si contra; pt ca nu suntem fata in fata cumva par mult mai virulente/ironice /dure postarile desi dc ne-am vedea sigur ar fi mai pasnice discutiile chiar si cele in contrdictoriu;
oricum eu consider ca inveti mai multe dintr o discutie in contradictoriu civilizata decat dc cineva te aproba 100% chiar dc nu asa si gandeste;

eu tot insistam la iiuli sa imi zica argumentele de ce cezariana la rece pt ca eu sper din tot sufletul ca tura asta sa reusesc natural; dc nu se poate vreau totusi sa fie la cald, cand se declanseaza travaliu (data trecuta la cald a fost, s-a mers pe cezariana pt ca la eco se vedea ca nu mai era lichid prea mult, eu nu aveam nici un fel de contractii etc) si ma interesa de ce ar tr sa faci in sapt 37 sau 38 la rece ...

ref la curgerea sanilor la primul nu au curs deloc; laptele a venit prin a 4-5 zi (pana atunci doar colostru, piticul mega urlator, i-ai mai dat ocazional completare de formula cu seringa sau lingurita in spital - asa ca acasa am bagat la greu pompa pe langa celebrul ceai de chimen fenicul anason si granulele de galactogil si incet am reusit)
acum vad ca o sg data a aparut la un san o picatura, in rest nimic dar nu ma mai stresez...

ref la masurat burta ma masor si cantaresc odata la 2-3 sapt; azi la 30 de sapt am constatat ca am 11 kg luate si burta are 104-105 cm - la baiat aveam 110 cand am nascut la 40 de sapt

ref la sistem medical Ro vs in afara am locuit cativa ani in germania; tangential am avut contact cu cel din canada; peste tot sunt plusuri si minusuri; ma indoiesc ca e cineva 100% multumit de un sistem (poate doar cand nu ai deloc de-aface cu el);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Porumbita, Iuli, scuze ca ma bag ca musca in lapte in discutia voastra.
Cred ca atunci cand Iuli vorbea de ceza la "rece" se referea strict la cazul ei. Parca era vorba de niste probleme la spate care s-ar agrava daca ar ajunge in travaliu. De aceea ceza trebuie facuta la ea din timp, pentru a se evita declansarea travaliului.
Daca gresesc , imi cer scuze. Editez sau sterg daca e vreo problema ca am intervenit.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

muraturica nu ai de ce sa te scuzi... dc o fi zis iiuli mie mi-a scapat ca nu o mai intrebam atat

in alta ordine de idei azi am facut la ecografie si e totul ok;

e cu o sapt mai mare (la 30 de sapt are dim de 31, 1660g greutate)

am avut dreptate si sapt trecuta s a intors cu capul in jos si a coborat burta vizibil dar colul e ok, lichidul, placenta si nu e totusi prea jos sa ridice probleme)
azi pana si tensiunea a fost ok (eu am tot avut o f mica 8/5, azi era 11/6)

ramane sa ma obisnuiesc cu comentariile celor din jur ca nasc intr o sapt doua (pana si asistenta care mi-a luat tensiunea mi-a zis ca mai am un pic si nasc; cand i am zis ca mai sunt 10 sapt a facut ochi mari si faza cu ptiu sa nu va deochi; dar sunt gemeni, nu? noroc ca eram dupa control si m-a pufnit rasul asa ca i-am zis ca e doar un bb mai bine facut

30+

Mergi la inceput

porumbita : felicitari pentru bebelusul cel maricel, si eu abia astept ziua de joi ca ma cam streseaza situatia colului, m-au cam necajit contractiile in ultimul timp si sper sa nu se fi scurtat ... ganduri nebune de gravida cu hormoni dati peste cap .

Mergi la inceput