Clubul "babelor" FIV-oase 39

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anaasta pisica declansata maninca un copanel de pui, piure de cartofi facut de mama ei ( slava Domnului ca exista mame intr-o zi de vineri ingrozitoare la servici) tu ce faci?
Qiao baga planul la inaintare
Lylyfrumos spus
Samira te primim si cu ochelari
Aristica tu stii ca eu te iubesc, nu? si desi sunt cu hormoni in aer, vb serios cit o fi de greu acum, maine va fi sigur mai bine. Dau smns maine promit si vb pe seara la telefon
Balanta era f frumos mesajul tau, cred sincer ca a fost printre putinele dati cand ti-ai deschis sufletul aici as jura ca mare parte din reusita aceste sarcini minunate a fost puterea asta mare a ta, dorinta si increderea ca se poate. Vei fi o mamica pe cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

doamne Sami...e chill rau ce povestesti. Dar macar ai retinut ce ai facut atunci de ai ramas? sa mai faci inca o data?

Citat:
citat din mesajul lui samira33

2 vise premonitorii am avut pana acum:asta cu a3a SEU si in ziua in care l-am cunoscut pe Samiroi...seara am visat ca eram cu el in biserica,la nunta noastra,aveam cununiile pe cap si ne tineam de mana.

dreaq...ca sunt gravi si nasc un bebe sanatos nu visez si eu...sau macar numerele la LOTO!!!!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si eu il astept pe sotu' lu' qiao sa vina acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, superb exemplar calul acela... Mai, tie iti plac animalutele, asa-i?! Si mie, si mie... Da' si tu esti harnicuta, nu poti spune ca nu esti. Deci, eu stau cuminte aici si astept sa vad ce planuri ai. Cred ca sunt unele super ok, la cum te-ai exprimat.

Pisicuta declansata , sa-ti fie de bine. Eu parlamentez non stop la telefon si voi manca imediat ananas si mi-e dor de hubby meu...

Balanta, ce rau imi pare ca am pierdut mesajul tau. Stiu ca ma repet, dar cand le aud pe fete ca l-au citit, imi vine sa ... Cred ca mi-ar fi prins bine sa il citesc, mai ales la starea in care ma balacesc in ultima vreme.

Mergi la inceput

Samira si pe tine te iubesc
(vb hormonii din mine si completez formulare de consimtamint )

Mergi la inceput

Lara dear, tu confirmi treaba cu tziglele lipsa, in fiecare zi! Te-as lua la mine la office ca tare mi-ai prinde bine. Cred ca intr-o zi mi-ai rezolva toate problemele cu "in"competentii din jur! Nu esti normala si imi cer scuze dar nu pot sa ma opresc din ras. Acum iti dai seama ca trebuie sa intru si la unguroaice sa vad ce traznai facushi?

sper sa am ocazia sa te cunosc personal la CLuj :-)

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

Antonia, Antonia, Antonia,
si eu sunt saritoare, doar ca uneori, imi mai sare si mustarul (dac-ai citit din urma, poate ai observat), motiv pt care ma regasesc uneori, in situatii conflictuale..de regula, imi sare mustarul, cand dau de insensibilitate, intoleranta, injustitie, indecenta, cu alte cuvinte, mai tot ce incepe cu "in"..(btw, ultima mostra, nu e mai veche de ieri, de la "unguroaice")..partea buna e, ca-mi trece la fel de repede, precum m-apuca..deh, temperamentul coleric (germana termenul ar fi "Hitzkopf")..
acum, am citit, de vreo 3 ori mesajul tau:
- prima data, mi-a venit sa am vazut rosu in fata ochilor citind: (...) prima data am ramas din prima incercare (...) mie nu-mi plac taraganarile astea (..) de ce sa mai pierzi inca 6 luni sa vezi daca merge fara tratament??? (..) ma gandeam prin ce clipe treceti...cunosc si eu, macar parte din acele clipe de durere... etc..
- a doua oara, am sarit pasajele respective si m-am concentrat pe problema ta..
- a treia oara.. am ras (sorry, nu m-am putut abtine) si m-am hotarat sa nu te ignor (acum, nu stiu daca te bucura, dar, anyway..)
conclud:
aici, pe topicul asta, gasesti, de regula fete greu incercate (exceptie sunt fete dragi, de mult "adoptate")..cand spun greu, ma refer la ani..ANI!!..nu saptamani, nu luni..ANI! ani de tratamente, ani de operatii, ani de investigatii, ani de injectii, de punctii si anestezii generale, de proceduri de mii si mii de euro..majoritatea fara succesul scontat! cuvantul "babe" din titlu nu se refera la varsta biologica..sunt aici fete tinere, intervalul e: 28/29 - 42/43..nu varsta le califica pt acest topic, ci nr de fiv-uri prin care au trecut, in speranta de a invinge infertilitatea (alt cuvant cu "in" pe care-l urasc..)..
acum, eu ma indoiesc ca, intelegi cu adevarat, drama si zbuciumul sufletesc al celor de aici..sau, ma rog, in masura in care eu as fi capabila sa inteleg, cum e sa ramai gravi' din prima incercare..iar apoi, nu-i putin strange, in aceste conditii, sa cauti empatie pe topicul celor mai greu incercate fete de pe forum??? nu inteleg prea bine, eu (par example) ar trebui acum, la o saptamana dupa al 7-lea beta < 1.2 (in urma a 3 fiv si 4 fet) sa gasesc puterea sa te consolez si sa-ti spun ca nu e mare lucru daca mai "pierzi" o luna?? ca nu s-antamplat si a doua oara, sa ramai din prima????...

va urma..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ioana samira nu mai are cum sa repete figura pt ca nu mai exista nici acea trompa gaurita.

Mergi la inceput

Lara
eu stiu ca treaba cu PAI nu e dovedita stiintific dar am cetit pe medscape la un mom dat despre asta si se pare ca e totusi cu oaresce probleme. Eu am obsesia ca daca nu luam clexane, nu s-ar fi prins din cauza de PAI homozigot.

Sa iti mai zic una: TSH-ul mi-a scazut la ultima analiza la 0.56 - incredibil. Il aveam 2,47 inainte sa ma treaca de la 100 al 112,5 tiroxina. Oare poate influenta cresterea lui BB? sa il mai reduc? tu ce zici?

multumesc anticipat doamna doctor!

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

..continuare:

pe de alta parte, ma gandesc ca, la urma urmei, nah, nu-i vina ta si sincer, cu foarte mici exceptii, imi place ce sau cum ai scris..pari smart si mie-mi plac oamenii smart, asa ca, ma bag la sfaturi/pareri vis-a-vis de problema ta:
- sa-nebunesc de nu, in ultimul timp, mai toata lumea, se-ntoarce de la dr. Albu cu diagnosticul de adeno..cred ca s-a specializat maxim pe partea astea..e destul de strange, dar, din celelalte simptome descrise de tine, hm, ar exista o mica/minuscula posibilitate sa fie asa..
-acum, diagnosticul de adeno e mai mult o prezumtie, 100% se confirma doar prin histerectomie..
-adeno poate fi focalizata sau difuza, ma gandesc ca la tine e vb de difuza (nu ai un chist mare in muschiul uterin)..in mod normal, sg optiune (pt cea focalizata) e cea chirurgicala..pt cea difuza, a primit sami o solutie (btw, "sfatul turcului" a venit dupa ani de SEU-uri, fiv-uri, fet-uri in tara si strainatate, in urma unui drum cu avionul la Istanbul si un cost de cateva sute de euro!! asta asa, ca si info)..
- histeroscopia e un BS!! in cazul asta..la HSC se vede endometrul si atat!! adeno e o inflamatie a miometrului (muschiul uterin)..se vede la US, la RMN..
- parerea mea, cere o a doua opinie pt confirmarea diagnosticului; daca se confirma stai pe-aproape, ca-i da sami de capat si adenomiozei asteia, pana la urma..
- intre timp, avand in vedere ca nu mai ai rabdare, dupa (!!) confirmarea diagnosticului, poti, desigur sa incerci o cura de antibiotice/antiinflamatoare/corticosteroizi/bromelaina (ananas) in speranta ca se-ntampla din nou minunea naturelle..
eu as mai adauga ca, la incercarile "au naturelle" doar 25% sunt sansele de reusita/luna (n-am zis eu, a zis un medic exceptional)..dupa 35 ani, aceste sanse scad, pt ca, cu cat ne apropiem de 40ani, 2/3 din embrioni au defecte genetice, de unde problemele (ex: SOE)..
- acid folic, neaparat, ca ai MTHFR (nu e o problema de coagulare ci incapacitatea organismului de a metaboliza acidul folic)!! PAI-ul homo, nedovedit stiintific;
daca am omis o intrebare (btw, erau intrebari???), te rog sa revii..in rest, iti doresc succes

to be continued..

Mergi la inceput

Qiao tinara speranta mai intarzie sotul tau? ca am si eu treburi de facut si stau nelinistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bombi...am facut ce m-ai invatat da' nu a iesit.
pana la urma am vazut poza din linkul de la qiao asa ca macar nu mor proasta...da,sincer...tot poza cu nepotelul poznas o prefer.

ioana...io mai stiu ce se face ca sa ramai gravi ...desi la intrebarea asta ar trebui sa raspund:FIV ...numai ca io ma "laaud" acum ca treaba aia n-o mai fac din interes ci din placere pura

adriana,deci asa te manifesti matale cand esti hormonata!!!iubesti pe toata lumea si-ti mai si strigi iubirea
imi place,imi place,imi place!!!

Mergi la inceput