Clubul "babelor" FIV-oase 39
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaady spune:
MeAlex cu tot respectul pt dr U ca este cadru medical, eu cu aceleasi probleme am primit in cele 2 vizite la ea 2 tratamente diferite .... trist, dar adevarat din pacate.
Stai linistita ca tu spui ce stii, ce ai aflat, aici doar mai comentam si noi, doar, doar am gasi un raspuns
Brigit spune:
Vanatai apar si daca nimeriti vreun vas de sange.
Si eu am acum una urata, simtisem de cand introdusesem acum dar ma grabeam. In mod normal nu ar trebui sa doara prea tare intepatura, daca doare e semn ca ati nimerit vena, mai bine scoateti si incercati in alta parte.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
adrianaady spune:
Stiu dragelor ca antifax e pt clexane; poate m-am exprimat prost eu, am vrut sa spun dozez la 4 ore de la administrare clexane, daca rezultatul este bun, inseamna ca doza de clexane e corecta si as putea banui ca e de vina aspenterul; de aia as incerca si varianta cu opritul aspenterului pt citeva zile...
MeAlex spune:
Adrianaady, te cred, nu ar fi pentru prima oara cand dr. U da tratamente diferite pentru aceeasi problema.
Sabina, eu am facut foarte putine vanatai de la injectii. Aspenter iau si eu de cativa ani si mi-e OK cu el. Voi vedea ce imi vor spune Albu si Ciochinaru.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
adrianaady spune:
Qiao, Brigit exprimarea bat-o vina .
Acum m-am explicat si am clarificat problema. Am si zis ca sunt diferite , cu actiune complementara, de aia eu le-am luat pe amindoua, doar studiam cazul cu sangerari diverse la inceput de sarcina si cum as proceda eu
Brigit spune:
Alex, eu te astept sa povestesti ce faci cu ciochinaru cand te duci, ma intereseaza mult parerea ta, ca ai trecut si pe la uscatescu si pe la avram.
Sper sa gasesti cat mai multe raspunsuri
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
MeAlex spune:
Ce am mai retinut eu e ca embrionul era mai mic, dar sacul era corespunzator varstei calendaristice.
As prefera sa platesc pentru antiFXa, lunar, toata sarcina si sa nu mai merg deloc la Fundeni.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Brigit Ralu, si io sunt mama de birman, da mie tocma de asta imi place ca e fitzos rau. Si tin sa mentionez ca al meu nu recunoaste pe nimeni de stapan, sa zicem asa ca poate my husband ii e un fel de " prieten", doar pe langa el se mai pisiceste si se alinta cateodata. In rest sta la mangaiat doar cand are chef si nu vrea cu nici un chip sa arata vreun strop de afectiune/ recunostinta oricat ai vrea sa ii intri pe sub blana. Pe mine ma percepe ca pe un partener de joaca, ne alergam prin toata casa, aveam jocul nostru favorit un fel de v-ati ascunselea, iar acum sufera rau ca nu mai raspund la provocarile lui miorlaitoare |
Seamana foarte bine cu al meu din ce descrii, si noi ne alergam prin casa, adica cum zici tu in v-ati ascunselea, il speriam de dupa usa si sarea cu labutele la mine, era tare simpatic, si apoi ma alerga el pe mine dca fugeam ... al meu nici nu prea toarce, are doar dimineata momente de toleranta fata de noi cand venea in pat, dar cum miscam un pic o mana/picior, gata, se supara si pleca Acum ca l-am exilat, e atre suparat pe mine, abia ma baga in seama
Dar mai stiu cateva exemplare la alte persoane, iar unul din ele facea ce spunea Sabina de cel al matusii, cand era cineva nou in casa il supraveghea de aproape, de foarte aproape si tot asa in timp ce dormea
QiaoBing spune:
MeAlex dn pacate doar la fundeni ti-o face repede, atfel stai 2 sapt dupa ea, sau o fac acum mai repede ?