Clubul "babelor" FIV-oase 39

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sabina ai scos si tu capul ! vino aici la sezatoare, nu sta departe.
lara distractie placuta maine.
v-am zis, mie nu imi plac nuntine. nu pot sa spun de ce, dar nu imi plac, motiv pt care nici nu am vrut sa fac. sotul isi dorea insa f tare asa ca am zis ca nu mor o zi ... si a iesit de pomina. suntem cam pe dos, nu ?!? el era cel care vroia sa se casatoreasca si a tot insistat si asteptat pe langa "iapa naravasa" pana a reusit sa ii puna un capastru larg. ma mai alinta uneori "mustangul meu" si e mandru ca a avut norocul sa fie cel care m-a imblanzit. asa ca poza nu e chiar intamplatoare.
eu nu am somn, mi se invart rotitele si am neuronul fresh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Eu am avut aspirin cardio - deci 100 mg din zi 1.
Clexane am facut de la Et. Am avut niste sangerari, de frica am oprit aspenter la 5w3d pt vreo 10 zile. Apoi am bagat aspenter. Printr fetele care au facut fiv in cehia sunt o gramada care au combinatia asta, din zi 1. Cand am sangerat am oprit / reluat de capul meu, ei doar mi-au zis sa verifice dr meu daca nu am hematom, ei nu voiau sa il intrerup.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si eu thrombo de 100 luam de mult timp. stiam ca nu singerez pe ciclu cu ea. clexane 0,4 din ziua 1. nu am facut nici o pauza nici de la clexane si nici de la throbo ass.

i-auzi ana. dar nu stii sa-mi spui si o rasa mica, fara mult par si care sa nu fie foarte jucausa? (mi-e ca sufera daca nu ma joc toata ziua cu el) adica pe scurt un caine nu foarte pretentios? ca eu imi iau cu bucurie un maidanez dar e mare omule! e prea mare. si mie nu-mi place mirosul de caine! il simt peste tot unde merg...

Mergi la inceput

sabina pt ca tata a avut AVC hemoragic, la fundeni mi s-au facut niste teste in plus si stau rezonabil cu fragilitatea capilara. de cand am inceput sa iau CETEBE nu m-am mai invinetit numai cand ma uitam la coltul de masa. pana acum am avut Clexane si aspenter 2/sapt, inainte de FIV, mi-am amintit acum, Ciochinaru mi-a zis sa iau aspenter 1/zi, dar nu a scris nimic pe hartie, totul a fost verbal.
le: socrii mei au un soricar si tot miroase a caine in casa, sau oi avea eu nasul mai pretentios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Brigit, eu am avut hematom. Stiu ca e putin Aspenter 75 mg si oricum eu sunt mai dodoloata, dar tot imi este frica. Uscatescu mi-a redus Aspenterul la 1 la 2 zile cand am avut o sangerare mica, iar dupa hemoragie, mi l-a eliminat total din schema. Bine...nu inseamna ca a fost corecta decizia ei.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex eu iau aspenter de vreo doi ani, cu mici pauze intr-adevar. M-am simtit f bine luandu-l seara. Nu as sti sa iti spun daca este exclusiv "vina" lui dar dorm mai bine, nu mai am dureri de cap, nici acel sentiment de "picior greu si umflat".
Din pacate da, ma invinetesc incredibil de usor, cred ca are o legatura cu el din pacate, dar ce nu are si efect negativ din ce luam zi de zi ca medicamente.
Si acum la fivul asta, da am luat din z1 de stimulare si aspenter si clexane, dar am cautat totusi sa fie la o diferenta de citeva ore ; luam aspenterul pe la 14-15; clexane seara pe la 21.30. Am facut vreo doua vanatai urate pe burtica, dar asta e...
Cred ca daca totusi as experimenta vreo sangerare ciudata, si se exclud alte motive, as doza la fundeni antifax-ul ala ( apropo l=ai facut vreodata), daca ar iesi in limite, as renunta la aspenter pret de citeva zile sa vad ce se intimpla ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, Uscatescu i-a zis unei fete cu fragilitate capilara sa nu ia deloc in sarcina Aspenter (i-a zis sa nu ia, oricine i-ar recomanda). Repet, redau ce am citit, neavand pretentia ca este corect, doar va prezint inca o parere.
LE: am recitit ce a scris fata respectiva, i-a iesit prost tromboelastograma si Uscatescu i-a explicat ca organismul ei are tendinta de sangerare.
Adrianaady, am facut antiFXA la Fundeni la 14 zile de la inceperea Clexane-ului si valoarea a fost 0.19 (dozat la 12 ore de la injectie), au spus ca e OK. Am mai dozat de capul meu la Synevo, a 2-a zi dupa ce am aflat ca s-a oprit din evolutie, la 4 ore de la injectie, cum scrie la carte, si valoarea a fost 0.34. Imi e neclar si acum daca a fost OK sau nu, pentru ca se dau 2 intervale, unul pentru profilactic si unul pentru terapeutic, la profilactic eram OK, la terapeutic, nu eram OK...inca nu m-a lamurit nimeni.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ah. eu n-am experimentat singerari. si cu vanataile asa si asa. am facut cateva dar nu la fiecare injectie.

Mergi la inceput

ady anti FXa nu iti va indica nimic despre aspenter ci despre doza de heparina. aspirina e antiplachetara, clexanul e anticoagulant, actiunea e diferita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ady aspenterul nu influenteaza antifxa. daca antifxa iese int- un fel sau altul e numai datorita clexane- ului. Aspirina e antiagregant nu anticoagulant, cele doua au actiune sinergica, se completeaza dar nu se pot inlocui una cu cealalta.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput