Clubul "babelor" FIV-oase 39

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Qiao, ma bucur ca ai un plan de bataie si nu te dai batuta ! Am asa un feeling de bine legat de varianta cu " pe natural" la tine.

Lara, vezi ca birmanezele sunt capricioase tare, unele isterice, dar majoritatea panicate si sperioase, asa ca nu cred ca ti se potrivesc (am si eu o bestie din asta blanoasa-expediat insa, e fenomenal ce toane are si cat de suparacios/ofticos este)
Nu cunosc caracteristicile tuturor raselor ca nu le-am incercat, dar birmaneza nu esti !

Adriana mult noroc maine ! sa fie toti maturi (4 parca..? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Buna seara junele mele
qiao in action pe cal. well...dupa atata timp de asteptare eu una salut initiativa si zic sa fie cu noroc
pisicutei declansate ii doresc ovocite de calitate si embrioni evolutivi. asa se zice la embrionii femeilor normale?
n-am citit astazi ce a scris balanta.
asta e fetelor.
sa dea domnul sa vina si zilele cele bune.
O pup pe Lara impulsiva si o salut pe antonia. poate nu e bun diagnosticul ala si ai scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, OK, le luam pas cu pas!
Adrianaady, doar spun atentie, pentru ca mie imi e frica...ai luat de la inceput 1 aspenter pe zi? Stiu ca au actiuni diferite si se cumuleaza. Am citit muuult despre asta. Si mai stiu ca unele persoane nu tolereaza aspirina, asa cum altele, nu reactioneaza la aspirina.
Am recitit pe site-ul lui Ramirez si el zice Aspirin 81 mg + Heparina 2000 de unitati + alte chestiuni(eu am avut 4000). Eu as merge pe 1 Aspenter la 2 zile. O sa vad la momentul respectiv ce va zice Albu.
Lara, de ce zici ca m-am panicat?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Na', am mai cautat ceva info pe net pentru o prietena trista si ea zilele astea...

Deci, nu m-am dus inca la somnic. Merg dupa ce o asigur pe Lara ca pisicuta ei nu e doar infoiata si un pic iritata, ci e si o pisicuta isteata si dragalasa si jucausa si ofuscata cateodata, asa cum ii sta bine oricarei pisici. Si nu, my dear, nu e birmaneza, e british shorthair la alegere intre albastra sau tabby blue, ca matzele din reclama de la whiskas. Arata ca niste ursuleti si sunt fff dragute, istete, independente, jucause, cu multa rabdare si se inteleg cu copiii si alte animalute de minune, miauna destul de rar si discret - cu alea semanam noi, desi hai, na'... poate noi mieunam mai des si mai putin discret...

Nighty night.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ralu, si io sunt mama de birman, da mie tocma de asta imi place ca e fitzos rau.
Si tin sa mentionez ca al meu nu recunoaste pe nimeni de stapan, sa zicem asa ca poate my husband ii e un fel de " prieten", doar pe langa el se mai pisiceste si se alinta cateodata. In rest sta la mangaiat doar cand are chef si nu vrea cu nici un chip sa arata vreun strop de afectiune/ recunostinta oricat ai vrea sa ii intri pe sub blana. Pe mine ma percepe ca pe un partener de joaca, ne alergam prin toata casa, aveam jocul nostru favorit un fel de v-ati ascunselea, iar acum sufera rau ca nu mai raspund la provocarile lui miorlaitoare

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sabina tu mai lipseai ,mutumesc
Raluerau doi babani,doi babanuti suficienti buni sa fie
Lara am crezut ca m-ai uitat si vezi ca sunt sensibila si am iubit multe fete in seara asta Eu am avut o pisicuta birmaneza si a fost cea mai dragastoasa, cocheta si inteligenta pisica existenta vreodata; o iubeam la nebunie,dormeam , invatam cu ea
Distractie placuta maine, si ne auzim cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Ralu mi-ai amintit de birmaneza matusii mele:))))
demult, cand eram copil, matusa mea avea o birmaneza...ca deh...matusa mea nu are copii.
eram la dumneaei intr-o minivacanta. intr-o dimineata m-am trezit si cand am deschis ochii (sau poate ordinea a fost cea inversa...) pisica statea pe pieptul meu si ma privea drept in ochi (foarte de aproape:))
i-am simtit mustatile pe fata

sunt in dileme zilele astea daca sa-mi cumpar un caine. sotul nici nu vrea sa auda. si eu am o multime de motive pe care le stiu, le-am gandit in vremurile cand ma abtineam sa-mi cumpar un caine si acum le-am "uitat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex la ce te referi cu nu tolereaza bine aspirina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adrianaady, persoanele respective fac microhemoragii, in principiu se invinetesc foarte usor in timpul tratamentului. Tu ai luat de la inceput Aspenter si ai facut si Clexane?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sabina, eu sunt pro caine. Poate e momentul pentru ceva terapie, iar un cutzulica mic v-ar incanta zilele si v-ar obliga sa iesiti afara din casa la plimbari mai lungi - asadar, beneficii din mai multe directii. Si eu mi-as lua, am studiat si piata. Sotul a zis ca daca vreau, ok, imi ia... Acum, na'.... ma mai gandesc...

Mergi la inceput