Clubul "babelor" FIV-oase 39
Raspunsuri - Pagina 13
anaasta spune:
Eu nu dorm. Ma duc imediat, dar te-am asteptat pe tine. Mie mi se pare un plan bun. Nu vrei sa incerci si ceva uleiuri esentiale pentru enterococul sotului? Eventual poate lua in paralel cu antibioticele daca nu aveti curajul sa mergeti fara ele.
samira33 spune:
qiaosi chiar daca nu scapa de balarii sotul tau nu e un capat de tara pentru ca oricum gigeii sunt spalati,rasi,frezati si primeniti inainte de intalnirea de amor.
acu' ma duc sa ma culc.
somn usor
MeAlex spune:
Qiao, ma bucur ca ai revenit la lupta! Nu ma pricep la schema de fiv, ma refer la ce stiu: as zice sa incerci si vin rosu pentru endometru (dar nu cand faci Clexane)...chiar cred ca functioneaza si atentie marita la Aspirin Cardio zilnic + Clexane daca cand vei ramane. Eu am luat Aspenter zilnic si Clexane 0.4, ma tem sa nu fi fost asta cauza hemoragiei, nu stiu prea multe fete care sa fi luat Aspenter zilnic, simultan cu Clexane in sarcina mica. Am citit ce spune Ramirez, am vazut ca recomanda Baby Aspirin 81 mg zilnic + Clexane, dar nu stiu, poate nu a mers la mine. Dintre fetele de la Trombofilie, stiu cazuri in care li s-a rarit Aspenterul pentru ca aveau diverse sangerari.
LE: Uneori cred in semne si faptul ca ziua ET cade in ziua aniversarii cununiei religioase este un semn bun!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
adrianaady spune:
Qiaoeu ma bucur ca ai gasit planul tau si daca esti impacata cu el, asta e cel mai important,alte pareri nici nu mai conteaza acum; sper din tot sufletul sa vezi luminita de la capatul tunelului. O sa te mai intreb detalii "tehnice" cand vei avea timp; Deja stii ca va trebui sa fi atenta la eco, analize tot si sa il mai tragi de manecuta pe dr White.
Cu orice detalii ai nevoie, aici sunt
Lara noua nu ne zici nimic?
anaasta spune:
Ma duc si eu la culcare acum . Somn usor tuturor.
Pisicuto declansata, maine iti tin pumnii .
Later edit - Yey, de maine vei fi o pisicuta punctionata, Ady... Lara cred ca e tristuta, nu cred ca a avut o zi buna nici ea azi .
QiaoBing spune:
mai, asta cu rasi, tunsi si frezati mi-a zis-o si evreul si i-am recitat-o si eu lui Albu, dar a zis ntzzz, de ce sa riscam sa va infectam ? si pt asta il iubesc eu, ca simt ca isi ia toate masurile de siguramta. dr R mi-a ras efectiv in nas cand am zis de entero, ca sa nu mai zic ca a considerat inutil sa repet secretiile facute prin decembrie.
samira da, sunt impacata cu varianta asta. am pendulat mult intre a-i face o vizita si "noului guru" cu fes, a calca pe urmele pisicutei, a lua niste oo (de la donatoare autohtona sau nu) sau a depune dosarul. stiu ce am sa-i reprosez lui Albu, am adus pe tapet unele, restul la timpul lor. nu sunt maestra in scheme, daca aveti propuneri/sugestii/reclamatii nu va sfiiti, sunt hotarata sa le discut cu Albu si sa ajustam din mers daca e cazul.
adrianaady spune:
Ana sper sa am si eu ocazia sa fiu asa draguta cu tine curand Noapte buna si vise frumoase
Samira la fel si tie, vb maine
MeAlex eu iau aspenter zilnic,si clexane de 0.4. Ideea este ca au actiuni diferite, actioneaza in cu totul alt mod. Si faza cu aspenter 2/sapt mie personal mi se pare o aberatie..
QiaoBing spune:
MeAlex aspirin cardio am pana la ET, cel putin pana acolo stiu ce o sa fie
pisicuto aseara am ajuns tarziu si nu am mai sunat, azi am stat dupa sot, maine nu te stresez, dar iti tin pumnii sa ai recolta babana, vorbim noi duminica la un suc de radacinoase
Lara27 spune:
girls, just love you girls
lyly, normal ca ai dreptate, stiu ca ai dreptate, asa e..(asa frumos ai zis, ca m-am emotionat toata)..well, eu sunt insa mai kamikaze..desi stiu..STIU.. ca nu se face primavara cu o floare, ca n-o sa schimb conceptii/idei/mentalitati..macar stiu ca fac/zic ceva in sensul asta, poate, doar poate, odata ma intelege cineva si pe mine..din 10 persoane care citesc, poate una chiar isi schimba optica si-atunci, da, ma declar happilica..gandeste-te doar, cate am ascultat/auzit/inghitit in real life..de la fam/colegi/amici/vecini..doar cate s-au scris aici..soacre, cumnate, colege, amice, cunostinte..si cate fete sunt ca noi si nu zic nimic si tot asculta, pana cedeaza nervos, "drama" celor care nu reusesc, din prima luna a primei incercari, sa aiba primul bb..lupta noastra se duce in tacere, undercover..eu nu am cui sa povestesc cate fiv-uri si ET-uri am tot facut, cat m-am injectat in fel si chip, de-a lungul si de-a latul, cate pastile am inghitit zi lumina, decat aici...ca, ai ghicit, nu e problema nimanui, doar a mea..acum stau si astept sa-mi treaca urmele de la clexane, ca sa pot sa merg si eu la bazin (n-am costum intreg, ca nu-mi plac)..si arat, ca dupa al doilea razboi mondial..m-am ciuruit..
nici nu m-am inflamat, am zis doar ce-am simtit, am adresat problema in cauza (adeno), acu' mai departe.. nu depinde de mine..
p.s.: data viitoare dau si eu ":reply with quote", ca nah, pana la urma ajung sa vb singura pe forum daca toata lumea sterge msj
Ana, deci eu sunt matza iritata? ok, fine e macar birmaneza matza mea? blanoasa si pufoasa? birmaneza likey
cu adeno, ai inteles exact!
Alex, de ce te-ai panicat? nu pun pariu, ca-l pierd sigur..la dr. Albu e clar sezon de adeno
bombi, normal ca dai ignore..cine dreaq se ia dupa statistici??
Joana d'Arc, nu da mama reply with quote la toate msj ca promit ca nu le sterg
Brigit, esti da' vis, sis, dar asta stiam deja
Ari, senkiu fata draga..rumeg, rumeg, dar i-am promis la hubby o vara fara fiv/doc'si alea, ca simt ca altfel cedeaza nervos am fost prea in foc continuu, parca..poate imi face si mie bine, o vara de detach si relax & tone
qiao, tu stii oricum ca esti o desteapta, grozava, minunata, da eu zic si aici, sa stie toata lumea
nightie night
to be continued..
Lara27 spune:
zic zic..
sami, m-am descarcat, nu m-am incarcat
ady, maine te punctionam fata draga vezi ca sunt la nunta, fara tel (ca-mi iau un clutch festiv), dar o sa chiulesc la un moment dat, ca sa ma uit la finala ligii campionilor (in camera mirilor)..respectiv, cum ma intalnesc cu net/telefon/laptop vreau sa citesc despre grasunii tai punctionati si pusi la imperecheat sa ai bafta maxima
merg sa cetesc ce ati scris, ca ati fost harnice, apoi
bisous xoxo
to be continued..