Bobocei de sept-oct 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
anidaz spune:
Neata!
Lalu imi pare rau,deci durerile tale nu erau de la ligamente,of,sa dea Dumnezeu sa nu fie salmonela,
22+
Mihnea Bogdan
anne`mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalu85 Fetelor la ora 5 de dimineata m-am intors de la spital....pana la urma acolo am ajuns din analize reiese k am o infectie si de aceea sunt stricats ls burta nu am primit inca tratament cu antibiotic pt k asteptsm rezultatul de la slmonela coprocultura eu sper s nu fie salmonela....ma doare burta rau, am niste crampe de imi vine sa plang... lalu85 25+ cu |
Lalu, la spital? te-am lasat cu dureri usoare de burta si tu ai ajuns la spital? Dar de unde salmonela? Fructe, ;egume nespalate? Ai grija de tine. eu iti tin pumnii (si pulsez cu 4 pumni mici) sa te simti bine si sa nu fie ceva f grav. Cand vin analizele? Sper sa nu te tina pe jar o perioada lunga
+ 18 Tudor si Stefan
Olivette spune:
Lalu draguta, mult succes cu analizele. Nu ai voie sa iei nimic pana ies rezultatele, ca sa te mai lase durerile?
22+
nu_mai_stiu spune:
Buna dimineata !
Lalu,imi pare tare rau si sper sa te faci bine,adica o sa te faci bine cu siguranta.Important e sa fie bb protejat,ca tu suporti orice pt el.
Anidaz,ma bucur ca esti iar printre noi mai des ...nu prea mai tin minte din urma cum te mai simti,cu toate ca citesc zilnic...dar...memorie de gravida
Cat despre creme pentru vergeturi eu ma dau cu una trimisa de sora mea din Germania.Ea e predispusa ca si mine la vergeturi si s-a dat cu crema si a baut multa apa.Ea asa zice ca a reusit sa stea departe de dungulitele urate.
In schimb am o prietena care s-a dat cu mustela si tot a facut vergeturi.
Acum ce sa zic... cred ca daca e sa le faci,le faci si gata.Totusi eu continui sa ma dau cu crema,cred ca e buna si hidratarea.
Cu cateva pagini in urma nu ma refeream la garmasatn ca la o crema cu care sa te dai pe sani impotriva vergeturilor.Ma refeream strict la formarea sfarcurilor.
Am citit pareri pro si contra,o sa-mi intreb si eu medicul sa vad ce spune.
Diversificarea cu bucati de mancare ... vai...mi-ar fi tare frica.Sa ii dau o bucatica de nectarina de exemplu as lesina langa copil.Acum sunt niste chestii foarte interesante de pus fructe la copii .Hmm,nu gasesc acum pe net sa va arat...e ca un fel de tifon si are maner.Mamicile trebuie sa stie despre ce vorbesc.Cum gasesc,va arat.
ANDREEA 22+ cu
corinuka_g spune:
'neata burtici!
lalu imi pare tare rau c-ai ajuns la spital! speram ca analizele sa iasa bine, sa nu fie salmonela, ci pur si simplu o indigestie...asteptam vesti bune!
cat despre cremele de burtica, perfect de acod cu tzuki (am invatat si la scoala ): daca ai pielea predispusa la vergeturi, riduri, etc. le faci oricum, indiferent de crema...la intinderea pielii fibrele de colagen si proteinele "se rup"...la persoanele cu carente in vitaminele a,e,c sau o alimentatie saraca in proteine fibrele de colagen se rup mai usor...ajuta folosirea unor creme grase (nu uleiuri grase care nu lasa pielea sa respire..a patit o prietena graviduta si a facut dermatita de contact de la un ulei e bebe)si ajuta o alimentatie si o hidratare corecta...
la discutia despre diversificare nu ma bag, nu ma stiu, mai am timp
ieri am simtit o miscare de viermisor in dreapta...o fi fost bebitzul? ca-l vad taaare lenes...
va pupam, o duminica faina!
20+ Multumesc Doamne!
lalu85 spune:
Multumesc pentru incurajari fetelor
Abia marti ies analizele pt ca am trecut printr-o intreaga aventura. Mi sa facut ff rau pe la 12 jumate noaptea si aveam niste crampe de ma tavalkeam prin pat....am plecat fuguta la urgenta la floreasca...si ce credeti...ma ia in primire un medic rezident care cred k avea varsta mea...buuunn...ma intreaba ce am bla bla....imi ia analizele, imi pune o perfuzie pt hidratare si imi zice k nu stie ce sa-mi faca, ca el nu stie ce medicamente se dau la gravide si ca daca imi iese ceva infectios trebuie sa merg la "matei bals" la boli infectioase. Am asteptat vreo 3 ore sa-mi iasa analiza....care a iesit gresita...da-i si repet-o....si am stat acolo cu niste dureri pt ca nu vroiau sa-mi dea nici no spa k spunea k nu se da la gravide si m-am suparat si am plans si nu mi-a venit sa cred ca in mijlocul bucurestiului se uite la o gravida ca la un extraterestru si nu stiu ce sa-i faca....in fine, am ajuns la Bals cu analizele si acolo cand ma vede medicul de garada imi spune ca nu trebuia sa vin la ei...trebuia sa merg la V. Babes ca acolo aprtin eu ca stau in sector 3... si am cedat pshihic si m-am rastit la ei si le-am spus sa ma consulte ca eu nu plec de acolo (era 5 dimineata) si ca ce vina am eu ca nu au stiut unde sa ma trimita....Dr. de acolo mi-a spus ca nu ma interneaza pe mine gravida intr-un spital de infectioase si mi-a dat sa iau deocamdata smecta, no-spa si sa tin regim strict pana marti cand vedem ce iese la analize ca sa stie ce antibiotic trebuie.
Cam asta am patit eu
Fetelor mare atentie la ce mancati...eu sunt ff precauta spal toate fructele ff bine inainte de ale manca si bananele le spal si potocalele, ca sa nu mai zic de oua ca le spal coaja cu detergent ininte de a face ceva cu ele....si totusi...m-am ibolnavit. Mi sa spus ca poate fi de la orice...
lalu85 25+ cu
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Se pare ca tot in urma sunt dar acum am citit mesajul tau Corinuka si cat te-ai mai stresat pe tema concediului de risc maternal. eu zic ca e bine ca ti-ai dat seama acuma ca ceva nu e in regula decat mai tarziu.
SI eu am tot studiat subiectul zilele acestea si ce vroiam sa zic ca asa am inteles si eu ca nu se retine impozit din risc maternal. Se retine doar cas dar spre deosebire de ce am inteles de la tine mie mi s-a spus ca si acest cas se retine la nivelul unui salariu minim brut pe tara si nu la media bruturilor tale. Eventual sa te interesezi si la acest aspect deoarece este diferenta care poate fi chiar mare.
Va pup pe toate fetele!
Mami de fetita cu fundita Maria si 21 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
carinablanca spune:
Lalu, imi pare rau sa aud prin ce ai trecut. Multa sanatate si asteapta rezultatele analizelor. Un pic de regim nu cred ca ar strica. Oricum, nu cred ca ai de ce sa iti faci mari probleme. Si eu am patit ceva de genul la fetita si nici nu m-am gandit sa merg la spital. No-spa aveam oricum ca tratament in sarcina si cu un regim alimentar cateva zile mi-am revenit. Poate doar ti-ai stricat stomacul.
Mami de fetita cu fundita Maria si 21 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
danielabejan spune:
salutare burtici! noi nu avem noutati!
dar vrem sa o incurajem pe lalu sa ii uram multa sanatate si sa nu se mai gandeasca la ce e mai rau, ca asa is uneori doctorii, te agita fara rost pt k ei nu gandesc k si noi, la ei totul e strict medicina.
capul sus si zambetul pe buze, totul va fi bine.
21+
kmy_black spune:
LA MULTI ANI !!! multa sanatate si tot ce va doriti tuturor aniversatelor si aniversatilor acestei zile!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!