Bobocei de sept-oct 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

corinuka mama, nu ma tine memoria. Acum reusesc sa retin mai multe detalii pt ca am inceput sa va cunosc. La inceput erau doar nick-uri in capul meu.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Am luat aseara rezultatele la anlize si au iesit negative
Insa am o nelamurire...dak nu mi-a iesit acolo nimic, atunci cum a iesit in analiza de sange ca am o infectie....poate este in alta parte, dar cum aflu ?!!
O sa dau maine dimineata niste probe la urina sa nu fie pe acolo ceva...

lalu85 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata,azi sunt in toane proaste ,asa ca nefiind o companie prea placuta am intrat doar sa va salut.

23+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata

Cum va descurcati cu vremea de afara? Eu mai am un pic si dorm pe mine. Tensiunea e pe minim si ce bine mi-ar face un somnic Dar munca, bat-o vina, ce sa-i faci!

Anne ce matinala esti tu! Si eu ma trezesc inainte de 7.00 dar nu deschid acasa leptoapa caci nu m-as mai ridica sa vin la munca.

Voi mai aveti stari depresive? Am ajuns acasa dupa o zi cam aiurea la munca si m-a bufnit plansul si vreo 2h nu m-am putut calma... Andrei mai are 3 saptamani pana vine din Anglia si ma simt tare singura.

In alta ordine de idei azi dimineata puiul mic a fost foarte activ si s-a tot balacit prin burtic. Poate face cu mine exercitiile de dimineata.

Va doresc o zi insorita, chiar daca afara nu se vede vreo speranta de soare

20+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Am luat aseara rezultatele la anlize si au iesit negative
Insa am o nelamurire...dak nu mi-a iesit acolo nimic, atunci cum a iesit in analiza de sange ca am o infectie....poate este in alta parte, dar cum aflu ?!!
O sa dau maine dimineata niste probe la urina sa nu fie pe acolo ceva...

lalu85 26+ cu

Super Lalu!!! Ma bucur mult pentru tine! Bafta sa nu fie nicio infectie in urina!

As vrea sa trag si eu un mic semnal de alarma: acum cativa ani mi-am facut o serie de analize tot pentru depistarea unor infectii in sange (salmonella, sigella, chlamidya si alte cele) si am primit rezultatele ca fiind pozitive si am luat tratament fara ca niciun dintre doctori (3 la numar) si nici chiar eu spre rusinea mea sa observam ca sunt rezultatele unui baiat! Asa ca mare grija... Analizele le facusem la Institutul Cantacuzino.

20+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

lalu ma bucur ca rezultatele sunt negative! totusi pentru ca a iesit o infectie, cred c-ar trebui facute niste analize mai amanuntite, sa vezi unde-i buba...
adina de ce esti intr-o pasa proasta?
kytana sa stii ca eu plang foarte des...saptamana trecuta intr-o zi chiar am plecat la parintii mei, sotul era la munca toata ziua si n-am mai rezistat singura in casa...am tras un plans de dimineata, imi treceau tot felul de ganduri negre prin cap si-am zis ca ma urc pe pereti, dau in depresie...or fi hormonii, dar uneori daca nu esti destul de tare pot aparea probleme...

20+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!! Felicitari Lalu pentru rezultat bun la analize!

MAine avem si noi intalnire cu bebe la morfo de sem2 si abia astept!

Aici e o vreme asa de urata, nori cu soare pe alocuri si cum stam langa mare se face un efect asa de neplacut gen sera, asa ca nu ies la plimbarica.
Kytana tu in ce perioada ai fost in vizita in Liban? Am vazut ca iti place puiul cu orez , o sa pun reteta in imagini cu explciatii pentru toate fetele, mod de preparare ca acasa si o sa incerc sa caut o reteta de la zero de zaatar pentru cele care nu il gasesc de cumparat si o sa arat cum se face manouche.

23w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

lalu, ma bucur pt tine.

Kytana, sa inteleg ca dimineata faci pilates? Nu faci si pt mine? In perioada asta nu sunt matinala ci mai degraba ma trezesc cu noapte in cap. De dimineata m-am trezit la 4.45 caci vroiam la toaleta, apoi parca mi se facuse foame, stai ca mi-e sete, ma invart in pat si ... pa pa somn. Prefer sa ma dau jos caci stiu ca nu am sanse sa adorm. Nasol este ca nu pot motai ziua si astfel sunt zombi zile intregi.
Aseara a venit al meu acasa, mananca, face dus, se baga in pat si ..nimic. Ma apuca plansul "nu ma mai iubesti, nu mai vorbesti cu mine, stau toata ziua singura si te astept si tu cand vii ma ignori" si dai si plangi. Saracul, printre sughiturile mele incerca sa-mi explice ca este preocupat cu un proiect... dar te pui cu nebuna! Dr i-a explicat ca eu am hormoni la dublu sau chiar la a 3-a caci embrionul incetat in evolutie produce si el hormoni.
Dar tu singura te inteleg perfect ce simti. Iti dau nr meu de telefon sa ma suni cand te simti singura.

Patric, ii povestesc aseara lui Lucian, dupa ce m-a calmat "in Liban femeile sunt cochete, dar ce ghinion pe tine caci in Iran nu e chiar asa" iar raspunsul lui a fost "bine ca mi-ai spus ca imediat imi schimb partenerii din Iran"... what, what?

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna dimineata!

Anne, bruneta care se juca cu Elisa la oglinda e colega mea Eu mi-am ascuns bine sunculitele dupa aparat ca era mai bine Merci de informatiile despre flori... de unele stiam si eu ca sunt toxice dar broscuta nu o aduc atat de des acum pe la birou asa ca nu e expusa la ele decat foarte putin si cu supraveghere. Doar cat a fost mititica am adus-o mai des ca nu facea galagie si puteam sa lucram linistiti cu ea prezenta

Adina sa treaca repede.

Nu mai tin minte cine ma intreba ce a fost meniul fetitei in filmare... era brocoli cu morcoviori si piept de pui. Deocamdata nu am avut probleme in sensul de a refuza mancarea Sper sa fie la fel si surioara sau fratiorul.

Kytana cred ca de la hormonei ni se trage ca si eu mai trag cate o tura de plans fara motiv cateodata...Plangi cand simti nevoia si treci mai departe ca nu are rost sa ne abtinem

Lalu ma bucur ca sunt negative rezultatele dar daca tot a iesit o infectie poate ar fi bine sa se repete ceva analize. Vorbeste cu medicul tau si vezi ce zice si el

Trimit mesajul ca imediat ma iau cu lucrul si raman cu el netrimis
Va pup pe toate

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

17+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am terminat de citit, revin sa mai scriu cate ceva.

Legat de pompa de muls, eu nu as cumpara inainte. Poate nu o sa ai nevoie de ea. La Andrei am avut una manuala, cred ca de la Primii Pasi, destul de ieftina. Nu am cumparat-o de la inceput, ci cred ca atunci cand avea Andrei vreo saptamana. Am folosit-o de maxim 10 ori si s-a stricat. Apoi am folosit cu mult mai mult succes mana cand a fost nevoie.

Tzitziri multa sanatate si putere in continuare isi doresc! Felicitari pentru carutul rosz!

Am vazut poze cu baieti de Tzuki si fetita Ramonei. Tare scumpei toti!
Am si eu ceva poze mai vechi cu Andrei aici: http://family.webshots.com/album/577984646NeRISl . Cand le actualizez revin cu un link.

Anne si eu zic ca e cam mica nepotica pentru diversificare. La fel ca Tzuki as insista pe alaptat, ca sa creasca productia ca raspuns la cerere, iar daca nu merge as introduce o formula de lapte in completare deocamdata. Dar de ce considera ca nu ii mai este de ajuns? Nu mai creste bine? Nu mai uda pampersul ca inainte? De lapte de calitate proasta nu am auzit nici eu, de fapt din cate stiu nu exista asa ceva.
Si de ce zici ca nu poti renunta la Elevit? Macar din cand in cand? Sau sa-l inlocuiesti cu Femibion? Sau alte vitamine de sarcina daca e musai? Femibionul vad ca nu are Fe, daca nu ai deficienta de fier, poate poti schimba. Intreaba medicul.

Ca tot am epuizat subiectele legate de nastere, alaptat, diversificare, olita si tot asa.
Ce ziceti de concediul din vara? Mai plecati undeva?
Eu as pleaca la mare pe la inceputul lui august, mai mult pentru Andrei, care iubeste balaceala, dar sotul e tare speriat.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 21+ cu

Mergi la inceput