Bobocei de sept-oct 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Tzuki modul de diversificare depinde intradevar de disponibilitatea si rabdarea mamei. La noi a fost ceva combinat(cand eram eu acasa ii dadeam la manuta aproape toate alimentele in rest era hranita frumos cu lingurita de maica-mea) ca eu nu am stat acasa mai mult de 2 saptamani de cand am nascut dar, avand posibilitatea sa-mi organizez programul de lucru in functie de nevoile Elisei a fost ok
Va pun si eu un filmulet cu broscuta mea de cand avea aproape 8 luni
sa nu credeti ca manca atat de mult de obicei.... pe tava e portie poate chiar mai mare decat dublu ca sa aiba ce sa imprastie pana se satura
http://www.youtube.com/watch?v=ZL7D1nXIIb8&list=UU0tyBGi7PQKBek3sYiIPi4w&index=1&feature=plcp

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

17+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

hello burtici!
tzitziri ...si sa va traiasca fetita!
eu port centura...o las mai larga, dar o port...daca n-o pun simt ca lipseste ceva...
eu n-as lua diazepam in sarcina...
anne, pe bune, nu ctesti postarile mihaelei? c-am vazut ca si-a cerut scuze si din partea ta nimic...nu-i frumos, mey, sa ne certam...
cred ca-i varsta, nu mai stiu ce-am citit...

noi am fost la morfo si suntem bine!!!!! bebe are exact 20s4z, cat trebuie, morfologic e perfect, asa mi s-a spus! mi s-a propus nastere prin cezariana, in ultima saptamana din septembrie, daca n-are bebe alte planuri....si colul meu are aproape 4 cm!!!
cam atat! pupici la burtici!

20+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Cat de dulci sunt! Of si cum papa ei acolo. Parca m-as pune si eu langa ei sa gust

Pacat de strachina, dar cred ca a meritat din plin, nu Tzuki? Frumos foc buburuzul tau. Iar Ramona, fetita ta e adorabila, ce papa ea acolo cu atata pofta?

Felicitari pentru morfo corinuka! Asa sa fie pana la nastere, perfect din toate punctele de vedere Pot sa te intreb motivul pentru care ti s-a propus cezariana? Scuza-mi curiozitatea

20+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Cu scuze pentru intarziere urez si eu sarbatoritilor de ieri!
Imi pare rau sa aud de mamici si copii bolnaviori. Multa sanatate va doresc si sper sa fiti deja mai bine.

Inca nu am citit tot din urma, dar imi plac tare mult discutiile voastre.
Tzuki si eu apreciez tare mult sfaturile tale modul cum reusesti sa le transmiti.
Vorbeati despre autodiversificare. Suna interesant si o sa studiez mai mult. Poate o sa aplic si eu la cel mic. Cu Andrei nu am avut probleme la inceputul diversificarii, dar acum e chin sa bage ceva in gura. Eu cred ca un mare rol in asta il are si faptul ca mereu au stat atatia cu lingurile pe langa el. Dar de ceva vreme incerc sa aplic principiul lui Tzuki si sa conving si bunicii de adevarul lui: "nu am vazut copil mort de foame cu mancare la dispozitie".

Legat de apropierea dintre frati si eu cred ca depinde foarte mult de abordarea parintilor inca din primele zile. Sper sa-mi iasa si copiii mei sa aiba o relatie mai buna decat am eu cu sora mea sau sotul cu sora lui.

Anne sigur de la Elevit e constipatia. Si eu experimentez asta in zilele in care iau Elevit, sau Femibion, ca de fapt fierul din compazitie constipa.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 21+ cu

Mergi la inceput

kytana multumim! la fel iti dorim!
am 38 ani si am facut fertilizare in vitro...mi s-a spus ca asa e cel mai bine...daca 2 medici spun asa, cine-s eu sa comentez?

20+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

kytana multumim! la fel iti dorim!
am 38 ani si am facut fertilizare in vitro...mi s-a spus ca asa e cel mai bine...daca 2 medici spun asa, cine-s eu sa comentez?

20+ Multumesc Doamne!

Nu am stiut, scuza-mi inca o data curiozitatea inoportuna Absolut, daca ei asa zic, asa trebuie sa facem. Tot ce este mai bine pentru puii nostri, nu?

20+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

stai linistita, nu-i nevoie de scuze...
nu putem sti totul despre toata lumea..
mi-as fi dorit sa nasc natural, dar daca dr asa recomanda, asa facem...acuma ce-o fi pana la final, om vedea..poate are david alte planuri si apare inainte de cezariana...hihihi...

20+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc pt sfaturile cu privire la lactate/antibiotice, intrebarea mea era daca se recomanda probiotice la gravide, azi mi-a recomandat dr. Despre lactate, iaurtul este indicat la antibiotice, cu exceptia tetraciclinelor cand nu e voie, acesta reface f bine flora intestinala.

Azi noapte n-am inchis un ochi din cauza tusei, m-a durut si burta si spatele de la atata efort, drept urmare dimineata am fost la spital si m-a bagat pe ampicilina injectabil, insa mi se pare ca mi-a dat doza destul de mare, 4 g pe zi, voi ati facut cumva? Ce doza?

Nici eu n-am folosit pompa, nu scoteam mare lucru cu ea, insa manual mergea brici.

Mihaela tratamentul pare serios si eu zic ca si contractiile par serioase, eu sunt la a doua sarcina cu contractii si dupa tratamentul prescris, nu e de gluma, practic la mine a fost cel mai sever tratament. Acuma tu stii cum e dr, poate a avut un exces de zel dar nu prea cred. Ai grija de tine.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 23 fff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Neatza gravidutelor. Ce faceti? Cum ati dormit?

Ramona, ce dulceata de fata ai . Bruneta care se joaca in fata oglinzii esti tu? Vezi ca tot in filmuletul repsectiv am vazut un Philodendron sau Rodendron sau "Ananasul saracului", o planta toxica pt bb. Diephenbachia, iedera, cred ca si feriga sunt toxice- frunza si tulpina. Arborele de cauciuc, ficusul atat cel elastica dar si cel benjamin produc o substanta laptoasa cand se rupe/taie o frunza sau tulpina. Laptele respectiv e toxic pt animale si copii. Daca imi mai aduc aminte revin pe subiect.

Lalu, cred ca tu intrebai ieri de scurgeri. Stii ca sunt normale pe sarcina deci nu te panica. Eu nu am azi mai nimic, maine sunt abundente...nu stiu de ce. Sunt incolore si inodore. Tu ai trecut prin cateva zile de foc. Poate stresul se face vinovat de schimbarile lor.

Corina si tu facui FIV? pt morfo

Mada, elevitul nu-l pot opri. Sa inteleg ca pana la nastere nu scap de constipatie? Niciun remediu nu functioneaza oricate kiwi sau cereale as manca.

Of Mirabela. Imi pare tare rau. Nu stiu ce sa-ti spun legat de medicamentele prescrise, dar am sa aprind candela pt tine ca nu stiu cum sa te ajut altfel

Tzuki, ieri, ca nesimtita, am uitat sa-ti multumesc pt discutia purtata. Am vorbit cu sorela, i-am transmis comentariile, i-am dat inclusiv filmuletele ca sa vada la ce se asteapta dar nu am revenit sa-ti multumesc pt ele. Sper sa se accepta scuza "ieri am fost ca un zombi si oboseala ma impiedica sa judec clar".
M-a facut sa si plang ieri caci mi-a spus "nu vroiam sa intru in laptele congelat caci ma gandeam ca am lapte pana nasti tu si reusesc sa o hranesc si pe fata mea dar iti pun si tie la congelator... ca o masura preventiva, in cazul in care nu ai lapte pt baieti" SCumpa de ea.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

'neata burtici!
mirabela multa sanatate! ampi inj?? auuu!! sa stii ca eu cand am facut infectia urinara in martie am primit recomandare de augmentin 4g/zi! stiu ca dr mi-a si subliniat chestia asta pe reteta si mi-a zis ca se vor cruci la farmacie, dar asa se da in sarcina...asa a si fost, nicicum n-au vrut sa-mi dea, incercau sa ma convinga sa nu iau 4g ca e prea mult si oricum augmentinul nu e pentru infectii urinare parca eu coborsem de pe munte! nu e pentru, dar se da si pentru si e aproape singurul care se poate administra in sarcina...nu stiu ce sa-ti zic, eu pana la urma am luat doar 2g/zi, mi-a fost teama si am intrebat medicul din ungaria...eventual mai cere o parere, ampicilina se administreaza pana la 8g/zi in infectii severe, acuma nu stiu cum e in sarcina...
da, anne, am facut FIV, ti-am spus acest lucru la cap.5 cand am schimbat impresii si am vorbit de proceduri...e adevarat ca e mult de-atunci...
v-am pupat!

20+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput