Strengari 2012 - 3 Chito suntem cu gandul la voi!
Raspunsuri - Pagina 6
megbeng spune:
chito, ne rugam la Doamne-Doamne sa va aiba in paza, sa treceti repede peste hopul asta!
ai incredere in puiul tau, e mai puternic decat crezi!
sa ne spui daca e nevoie de ceva medicamente/dispozitive medicale..orice, oricand, facem noi rost!
Doamne, Dumnezeul nostru, cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat lui suflarea de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi Harul Tau si sa Te milostivesti si asupra lui EDUARD EMANUEL. Umple-L Doamne pe el de intelepciune si pricepere. Apara-l de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai, ca totdeauna sa fie calauzele si povatuitorii lui spre toate faptele cele bune, ca sa Te poata lauda si preaslavi in veci. Amin
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dara76 spune:
I-am transmis lui Chito, deocamdata inca nu stiu altceva :(.
Da Doamne sa fie totul bine cat mai repede, te rugam!
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)
dara76 spune:
Chito: A intrat in operatie de stenoza de pilor, ne rugam la Dumnezeu ca totul sa fie bine, multumeste fetelor pt. tot, e sotul pe pozitii [ca i-am zis ce a zis Meg de facut rost], au venit toti ai mei
monna3 spune:
Doamne, Dumnezeul nostru, cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat lui suflarea de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi Harul Tau si sa Te milostivesti si asupra lui EDUARD EMANUEL. Umple-L Doamne pe el de intelepciune si pricepere. Apara-l de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai, ca totdeauna sa fie calauzele si povatuitorii lui spre toate faptele cele bune, ca sa Te poata lauda si preaslavi in veci. Amin
Multumim Dara ca ne dai vestile de la Chito, pup
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
ronina spune:
Offf Chito, nu-mi vine a crede prin ce treceti, Doamne ajuta sa treaca cu bine peste operatie, sa-si revina fulger si sa scapati de probleme! Inima sus mamica, cred ca e foarte greu dar trebuie sa fii tare pt Edi, el te simte!
Multumesc mult de urari fetele Am fost la pranz la chinezesc, a fost asa de bun Am lasat-o pe mami cu Bianca si noi ne-am facut de cap cat mai puteam, ca acum se pregateste sa plece la tren, ramanem stapani pe mosie
megbeng spune:
mesaj de la chito:
" ne descurcam cu tot ce tb; sotu e la inaltime il ajuta sa se simta util. Edu e bine, operatia a decurs ok. incerc sa fiu puternica pentru el"
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
Chito ma bucur ca operatia a decurs bine, fii optimista ca va fi bine. Tin pumnii sa ajungeti cat mai repede acasa, pup
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dorinutza82 spune:
Chito, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie. Sa aveti recuperare usoara, rapida si sa ne dai vesti bune in continuare .
amy25 spune:
Urata vreme ... urata veste ce m-a umplut de lacrimi.
Chitosenia, nu pot decat sa-ti zic sa te intareasca Bunul Dumnezeeu caci El face minuni. Ne rugam sa-ti fie bine si sa va fie bine.
dara76 spune:
Bebe Edu e la terapie intensiva, cu mascuta de oxigen, Chito e un pic mai optimista.
S-a confirmat si la noi reflux gastro-esofagian la ecografie abdominala azi (ne-a pus medicul sa facem), noroc cu Ronina care a zis ca a trebuit sa-i dea lapte in timpul ecografiei, ca am avut pregatit.
Marti mergem la ochi, ca n-a trecut cu antibiotic, posibil sa fie canalul infundat, stergem intruna ochisorul.