Strengari 2012 - 3 Chito suntem cu gandul la voi!
Raspunsuri - Pagina 4
monna3 spune:
Ronina la multi ani fericiti impreuna! Distractie placuta!
Tala merci, uff ce viata are saracuta... ma bucur insa ca fetita ei Maria s-a nascut si ca e sanatoasa.
Dara spor la treaba
La multe lunite Bianca Melissa!
Piticul meu a adormit inapoi de la 6 si inca mai doarme, ma declar super multumita de noaptea asta, sper s-o tinem tot asa.
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dara76 spune:
E asta http://www.poarta-ma.ro/Sling-reglabil-Inuca-Roz_p_69.html
si tipa zice asa: "Singurul aspect neplacut al inului este ca e un pic mai aspru. Daca aveti o problema cu asta, cu textura inului, ei bine, exista mai multe solutii.
Slingurile cu inele din in verde, galben si maro, au o textura mai fina, inul are o calitate superioara si nu este atat de neplacut la atingere cum v-ati astepta.
Daca nici asta nu e suficient, slingurile din in roz sunt cele mai tari :). Nu au absolut nimic din textura inului, seamana mai degraba a vascoza, fiind nu doar tolerabile ci chiar placute si de cei mai mofturosi."
M-am uitat in articolul asta pus de Irina: http://poarta-ma.blogspot.com/2012/05/cum-purtam-copiii-vara.html
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)
dorinutza82 spune:
Salutare mamici si bebelici! Traiesc , multumesc !
Nu m-am dus nicaieri ca nici nu stiam la ce fel de dr sa ma duc si in Ploiestiul asta nu prea ai multe variante. Dar, am scazut
febra cu dus un pic mai rece, am mai luat un paracetamol la 8 ore si am mai scos lapte din sanul cu problema, la pompa . Dar mie nu-mi prieste pompa asta ca mi-am ranit mamelonul nashpa si acu ma ustura de nu ma vad, dar s-o vindeca el. Numai ca tot doare sanul dar mai putin ca ieri, sigur canalul sau canalele sunt tot infundate, cand ii e foame fetei o pun intai la sanul ala si abia dupa aia la celalalt si sper sa se rezolve. Bine ca nu am mai facut febra
Ronina, sa fiti fericiti si sa va iubiti cel putin la fel de mult cum o faceti acum! Si petrecere frumoasa ! Iti urez de azi ca maine nush daca reusesc
monna, bv pt noaptea buna, la cat mai multe
Voi ati mai iesit din casa zilele astea? Ca eu nu am mai scos fata de vreo 3 zile si ma enerveaza situatia asta. Azi am vrut sa ies si s-a starnit un vant de m-am intors cu ei de la usa
SuperMami_1 spune:
Ronina, La multi ani sanatosi si fericiti impreuna cu Bianca, bineinteles.
Dara, sa ne dai mai multe detalii cand iti vine slingul: cum e la atingere, cum se simte Miruna...ca ne bate si pe noi gandul sa luam un sling de vara, insa astept babyexpo sa-l si testez.Pana in prezent wrapul tesut e super ok si ne satisface nevoia, a fost mai greu cu legatura la inceput, ca mi-a luat barbate-miu pe cel mai mare(masura 6)si ma incurcam rau in atata material, dar deja o stiu bine, cat am exersat-o.
Dorinutza, ma bucur ca esti mai bine noi am iesit si pe vreme de-asta vantoasa, dar in wrap
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
amy25 spune:
ronina multa fericire si bucurii impreuna si alaturi de pitica voastra!
Cu glicerina boraxata... nu se poate picura pe sfarc ? Sau e problema inghitirii?
dorinuta aper sa rezolvi cu sanul. si eu am sensibilitate la sanul stang caci l-am pus mai des acolo si chiar si pompa sensibilizeaza. dupa muls noaptea , dau cu purelan medela si e ok.
L-am scos pe bebe dar f. putin si in carut iar ieri de exemplu am fost cu masina plecati, n-a prea stat in vant. Nu-l scot pe vant si ploaie/vreme umeda... deocamdata.
Victoras doarme acum de vreo 40 min... pe burtik. Ma mir ca sta. Dar mi-e si teama sa plec de langa el sa nu pateasca ceva, desi mai am ceva de mancare sa prepar. Mai bine astept sotul.
Aseara baita a fost ok, insa la masaj s-a plictisit pe la jumate.
M-am hotarat ca o alaptare din cele multe ziua sa i-o inlocuiesc cu ceai Baby calm si cateva fire de anason adaugate si preparat mai slab. Procedez asa caci suge cam des ziua si mult si imi regurgiteaza dupa fiecare masa chiar daca scot aerul sau nu. Ce-i drept daca ii schimb scutecul dupa papa atunci se zdruncina stomacelul mai tare.
SuperMami_1 spune:
Amy, si noi la fel cu mese dese ziua, iar de cand doarme putin pe timp de zi, mi se pare ca cere san si de plictiseala, nu mai zic ca si la noi regurgiteaza des si-l ia sughitul si iar ii dau san si tot asa, dupa regurgitat cere ca-i e gust rau in gat. Azi nu stiu daca mi-a dormit 2 ore adunate in reprize de 15-30 de minute...efectiv m-a capiat...sper sa nu aiba nimik si sa nu fi luat raceala de la Rares. Acum e in brate la ta-su si urla daca nu-l plimba prin casa
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
kovacsc spune:
Noi am avut o noapte buna insa azi a dormit doar o ora si atunci se framanta pt ca a facut kk. Dupa aceea adormea bustean dupa ce manca o tineam pe piept si cand o puneam jos auzeam ca ii vine ceva pe gat si iarasi se trezea, imi venea sa mor de ciuda. Abia acum la 10 a adormit dar nu stiu pt cat timp
Karina 07.04.2012
Tala spune:
Dara multumesc de info. Astept sa-l primesti ca sa te mai intreb atunci cum arata exact pt ca vreau sa-l fac eu.
Miha iti doresc sa nu-ti fie racit si printisorul mic.
Amy poate ca Victor regurgiteaza de la prea mult lapte asa ca daca ii inlocuiesti o masa de lapte cu ceai (care nu-i ofera mare lucru), dar in aceeasi cantitate poate e acelasi lucru. Eu cand vad ca Matilda sare masura ii pun frana (de multe ori cand are un gaz si o chinuie sa iasa ea insista si mai tare cu suptul si daca o intrerup si scoate aerul se si linisteste - e doar un exemplu)
Dorinutza ma bucur sa aud ca esti mai bine.
eu am intrat sa va spun ca-mi place Cougar Town la nebunie. cred ca m-am tzacanit! dar simt nevoia sa spun la toata lumea cat de tare imi place serialul asta
si noapte buna!