Strengari 2012 - 3 Chito suntem cu gandul la voi!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Nu mai stiu daca am pus linkuri la astea:

umbreluta carucior protectie UV http://www.exclusivmag.ro/umbreluta-universala-pentru-carucioare-cu-protectie-uv-inglesina.html

sterilizator portabil suzete si tetine
http://www.exclusivmag.ro/sterilizator-uv-portabil-pentru-suzete-si-tetine-nuvita.html

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara multumesc, insa nu pricep cum ies mucii din sticluta aia din interiorul capsulei. Cred ca stii ce zic... solutie chicco am si eu si e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

multumim ronina va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Am voie sa beau ceai din cozi de cirese daca alaptez?
Dupa ce ca aveam dureri de la mr H, ma mai ustura si cand fac pipi. Si raspundem si noi prezent la raceala, si eu si Mariuca.
Ieri am clacat si am tras un plans de vreo 2 ore. Prea s-au adunat toate, ieri m-am trezit iar cu un canal infundat si sanul cat capul fetei plus cele de mai sus...
Marci, o dai cu ceva pe fata pt acnee? Ca si noi avem bubite pe fatza si pe piept, dr a zis ca e dermatita bebelusului, seboreica si ca trece de la sine. E drept ca s-au estompat o perioada si azi iar i-au aparut bubite pe frunte si pe obraz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Seara buna, gagici!

Chito, Monna multa sanatate baieteilor vostri!
Tala, multumim frumos, sper sa ne accepte Matilda daca maica-sii ii suntem pe plac. Va Gaza!

Gagici eu nu am mai intrat ca am avut/am iar o pasa tare proasta... M-am si certat cu Mister (destul de rau) si acum sunt imbufnata de cateva zile.
Colac peste pupaza, acum 2 zile mi s-a facut rau noaptea si m-a tinut pana a doua zi, seara. Rau adica ameteala f puternica, stare de voma.. si de 2 ori am sangerat la baie ca atunci la inceput de ciclu. Insa nu mi-a venit propriu-zis pt ca acum nu mai am nimic. Insarcinata nu prea am cum sa fiu, asa ca ma intreb ce naiba o fi fost.
Sunt restanta cu o groaza de chestii - sa ma duc la doctor sa vad ce am la mana, sa depun dosarul pt alocatie si pt indemnizatie.. sa fac curat in sifonier ca habar nu am unde-mi sunt hainele.. ufff

Supermami, la targ ajung pe la 13-14, cam asa. Nu stiu daca am mai spus, ca apucasem acu' cateva zile sa scriu un mesaj si nu am mai apucat sa-l termin. Voi cand veniti? Tare mi-ar placea sa ne vedem, poate reusim. Oricum, o sa te sun cand sunt pe acolo si daca am noroc, va mai prind.

Va pup pe toate!
PS - Ma bucur ca a scris Ruxandra. Ce-or mai face Franqois, Ana..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dana, hai ca incerc sa ajung maine la targ la orele indicate de tine, bineinteles daca nu ploua si nu e nasoala vremea. eu stau aproape de polivalenta, fac 20 min de mers lejer pana acolo.imi pare rau de pasa proasta...nici eu nu sunt mai bine, am senzatia ca nu am lapte suficient, parca seara sunt goi sanii si isi pierde Vlad rabdarea, iar ziua mi-a mai vomitat in jet 2 zile, am cedat si am fumat,desi ma lasasem...numai de-astea trebuie sa ne intalnim sa facem grup de suport.
Dorinutza,.noi la dermatita am dat cu avene trixera, e scumpa, dar face toti banii.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Supermami, scuze de confuzie, eu Sambata merg, nu maine. Nu trebuie sa vii fix la orelea alea, ca eu oricum o sa stau ceva la targ, minim 2 ore zic. Dupa care merg in Tineretului, deci daca stai aproape ne putem vedea si-n parc. Nu-ti face programul dupa mine neaparat
Si eu am senzatia ca seara sunt mai goi, dar m-am muls de cateva ori sa ma conving si curgea laptele siroaie.. deci e doar o impresie.
Imi pare rau de tizutul nostru dar las' ca se face el mare si n-o sa mai vomite asa!
LEgat de fumat, si eu am facut-o, chiar azi. Am fumat 2 tigari dupa ce nu mai fumasem de pe 27 iulie 2011, ziua in care am vazut 2 liniute. Am stat 2 ore inainte sa-l alaptez, ca asta citisem in what to expect... imi pare rau ca am facut-o, dar m-a ajutat psihic sa fiu sincera..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Amy, nu o sa intelegi cum ies mucii pana nu vezi , dar ideea e cam asa: bagi apa prin capatul celalalt, si pe cel cu muci il tii putin in sus, sa se stranga ceva apa acolo. Agitit bine si apoi versi tot pe capatul opus. Si faci asta de cateva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ruxandra, imi pare rau ca ai avut parte de asa experiente cumplite si n-ai putut pastra sarcina dinainte; dar uite ca se intampla si minuni! Felicitari ca ia depasit acel episod si ca ai reusit sa devii mamica . Sa te bucuri din plin de Victor!
Sper sa nu mai recidiveze rana, si poate nu va fi singurul bebe.
De conizatie stiam de riscuri...ca la un moment dat ma amenintase un dr. ca s-ar putea sa fie cazul, si-mi spunea ca nu-i problema daca vreau bebe... se face cerclaj si am sanse 75% sa ajung in trimestrul III... rau mi s-a facut; din fericire n-a fost cazul.
Cu hernia inghinala nu stiu ce sa zic...poate nu era chiar hernie ci doar un pic imatiura zona; oricum super daca a trecut si nu aveti nevoie de interventii chirurgicale!

Ronina, nu-ti fa griji daca nu sta pe burta; lasa ca are timp de fitness cand mai creste. Oricum daca o tii pe umar mai exerseaza ea, cum zice si Dara.

Marci, bine ai revenit!

Sper sa va revina curand buna-dipozitie, si celor care momentan ati pierdut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Dorinutza - nu o dau cu nimica pe fata.Am fost cu ea la dr si a zis sa nu o ndam cu nimica ca trece de la sine asa cum a aparut.Ii curat fatza acuma cu un tifon imbibat in ceai de galbenele.Si la noi sunt zile in care se estompeaza si apoi ii apar parca si mai multe.Sper sa-i treaca pana la botez
Noapte buna mamici si bebei

Mergi la inceput