Amy - eu curat capsula cu un betisor de curatat urechile pt adulti imbibat in solutie de curatat.
Hi
Tare am vrut sa va scriu de la comp pe indelete, dar n-am apucat. Asa ca scriu de pe tel numa 2 vorbe.
La nas infundat bebei, incercati sa puneti serul caldut. Eventual, pus capul putin intr-o parte, pe sus se toarna mult ser, pe nara de jos aspirat simultan cu BB. Asta spala mai bine. Se mai poate incerca aromoterapie cu pin, cimbru, eucalipt... Si ceapa taiata intr-o farfurie langa nasul lui bb.
Ruxandra tare incercata ai fost, imi pare rau. Dar uite ca DD e mare si ies minuni. Sanatate, sa nu recidiveze! Eu la Sovata mi-am rezolvat rana. E drept, recent, nu stiu dc va aparea iar sau nu. De 15 ani imi tot apare -dispare.
Salutare!!!
Gata am scapat si de nunta... am trimis-o pe Andra la bunici si am reusit si eu si m-am mai odihnit si am mai recuperat din somnul lipsa...
Am citit in fuga si nu am retinut prea multe... sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
Dara: da, tot din cauza refluxului ma gandeam si eu ca nu-i place pe burtica, asta e, exersam stand in brate
Anca: vazut si placut poze
Dana: