Strengari 2012 - 3 Chito suntem cu gandul la voi!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Amy - eu curat capsula cu un betisor de curatat urechile pt adulti imbibat in solutie de curatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Daca vreti sa ne vedeti, am pus poze de la botez aici

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hi
Tare am vrut sa va scriu de la comp pe indelete, dar n-am apucat. Asa ca scriu de pe tel numa 2 vorbe.

La nas infundat bebei, incercati sa puneti serul caldut. Eventual, pus capul putin intr-o parte, pe sus se toarna mult ser, pe nara de jos aspirat simultan cu BB. Asta spala mai bine. Se mai poate incerca aromoterapie cu pin, cimbru, eucalipt... Si ceapa taiata intr-o farfurie langa nasul lui bb.

Ruxandra tare incercata ai fost, imi pare rau. Dar uite ca DD e mare si ies minuni. Sanatate, sa nu recidiveze! Eu la Sovata mi-am rezolvat rana. E drept, recent, nu stiu dc va aparea iar sau nu. De 15 ani imi tot apare -dispare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Gata am scapat si de nunta... am trimis-o pe Andra la bunici si am reusit si eu si m-am mai odihnit si am mai recuperat din somnul lipsa...
Am citit in fuga si nu am retinut prea multe... sanatate multa tuturor bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: da, tot din cauza refluxului ma gandeam si eu ca nu-i place pe burtica, asta e, exersam stand in brate
Anca: vazut si placut poze
Dana:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 4

Mergi la inceput