Strengari 2012 - 3 Chito suntem cu gandul la voi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

multumesc de urari..eu mi-s si elena!

dara, ti-am raspuns pe FB de cum mi-ai scris..vine maine si o intreb, ca ultima data vorbisem prin ianuarie si mai avea liber; in ce zona ai nevoie sa vina?

mi-am anulat o tanti care trebuia sa vina miercuri la masaj cand am vazut ce ati scris..o sa ma documentez..pe banda zicea ginecologul ca pot alerga (doar ca nu am banda =))..da probabil ca nu stie nici el exact cum e cu laptele

dana arata super dar mai are de dat jos kg ca sa fie multimita, confirm! (sper sa nu ma omori ca-s asa sincera..). si eu dau jos cate f f putin, inca am burtoi, dar m-am obisnuit cu el :)))

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sovi nu am luat estrogen, asa mi-s eu mai femeie
Abia astept sa se trezeasca bulinuta mea sa jucam doo-doo
Chiar ce de botezuri! noi abia pe 3 ne crestinam (si preotul a si acceptat 'conditiile' mele)
Acum ma bag la facut mancaruri pt pici pt ca maine avem o mini-petrecere la solicitarea expresa a lui David pt ziua lui de nume si a sora-sii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

La Multi Ani fericiti Elenelor si Constantinilor!

Chito: multumim de vesti, Doamne ajuta sa fie tot mai bine si cat de repede sa se recupereze bebe Edu! Cum e, are dureri dupa operatie sau are voie sa primeasca calmante? Ma doare sufletul cand ma gandesc la el
Dara: cam asa stiu si eu ca la intoleranta plange cand papa sau imediat dupa, eu inca mai sper ca la noi refluxul are doar cauza de imaturare a sfincterului si sa treaca pe la 6 luni, ca Bianca pare sa nu aibe dureri la papat, decat la 1-2 ore dupa. Pe de alta parte, de cand nu am mai mancat iaurt/branza parca e mai bine. La nevoie, exista niste analize care se pot face (fina mea a trimis sangele in UK parca pentru aceste analize) care spun exact la ce alimente exista intoleranta (bine, in cazul lor era tare rau si bebe are intoleranta la mai multe, e mai mare si de cand cu diversificarea trebuia sa stie exact ce ii poate da si ce nu). Oricum sper sa nu fie cazul sa ajungem acolo nici voi nici noi! Wow, 13 kg? Ai facut ceva special sau doar treburile prin casa + bebica?
Sovi: asa stiam si eu ca se poate intampla sa se umfle sanul la bebei, dar ma asteptam sa se intample imediat dupa nastere nu mai tarziu, cred ca m-as fi speriat si eu sa vad dupa cateva sapt bune Ne-ai dat gata cu doua-doua, si eu astept sa se trezeasca mandra sa o vad
Dia: bafta la dentist!
SuperMami: of ce veste si pe capul tau, sper sa te incurajeze ortopedul, sa fie ceva ce trece repede si bine!

Azi a ras Bianca cu zgomot la gasculitele de la carusel cateva minute bune, in sfarsit! Ma speriam deja ca din cauza durerilor de la reflux o sa fie tot suparici, abia zambea din cand in cand in mod constient.
Iar ieri mi-am luat inima in dinti si am iesit cu ea la mall cateva ore bune Eu sunt tare rusinoasa la subiectul alaptat in public, insa acolo este o camera 'mama si copilul' unde ne-am putut retrage in liniste E insa stresant ca daca o apuca refluxul pe te miri unde incepe sa tipe si greu o linistesc sub toate privirile alea cunoscatoare care mai ca nu-mi zic ca tin copilul flamand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

am inchis brusc pt ca eram intre chiftele si pampers-i
Dana nu stiu sa-ti spun cu ce seama durerile dar sunt infioratoare - e ceea ce cred eu durere de reumatism (nu romatism) - adica simt parca si osul, e mult mai mult decat o febra musculara. Insa cred ca n-ar trebui sa ne mai dam cu presupusul si se cer niste analize sa vedem fara ce vitamine am ramas.
Miha imi pare rau de vestea proasta. Ce inseamna mai exact diagnosticul asta?
Eu intentionez sa-mi construiesc singura sling-ul si am vazut ceva filmulete pe youtube in care parea simplu de montat copilul, dar ma cam descurajeaza experientele voastre - plus incapatanarea fie-mii de a sta la orizontala, asa ca bebelusii, iar pe sold inca nu e timpul de tinut copilul (asta am inteles ca este pozitia pt care sling--ul e cel mai potrivit - si asa l-am si tinut cel mai mult pe David)
Eu il am pe David racit (muci si tuse sporadica) - nu cred ca a luat de la gradi, ci poate de vineri cand a iesit cu tati si a tropait intr-o balta pana s-a facut fleasca - a ajuns acasa in chiloti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Noi am facut deja doo-doo si guess what? A ras!!
Multumim Sovi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Tala, nu prea stiu nici eu ce e cu diagnosticul asta, a zis dr ca e vorba de tratament si nu orteza sau ghips...dar asta o va zice un ortoped cu mai mare precizie. Intre timp am googalit si n-am gasit nimic relevant,are legatura cu displazia de sold, dar noi nu avem displazie, deci nu-mi ramane decat sa astept pana sambata.
Si rares e usor racit, tot asa tuse si muci. i-am facut aerosoli si i-am dat eurespal si vad ca e mai ok. sa treaca repede si la David.
Dana, cand iti convine intalneala la baby expo?

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

n-am mai intrat de cateva zile ca nu-s chiar in toane bune si oricum nu aveam ce sa va spunem. m-a intristat rau vestea despre bb Edu, dar ma rog pt el si pt Chito si tati de Edu, sa le dea Dzeu putere sa treaca cu bine peste acest hop!
La multi ani Elene si Constantini si derivatii din aceste 2 nume.
o seara minunata..

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor, mici si mari!
Miha imi pare rau de vestea primita dar tin pumnii ca ortopedul sa-ti dea o veste buna, pup.
Tala distractie placuta maine!
Chito va asteptam acasa cat mai repede!
Dana spor la facut exercitiile, mie imi e frica sa-l ridic asa ca-i mai sperios.
Ronina bravo pt rasul cu zgomot! La cat mai multe rasete si nu numai la gasculite ci si la tine ;)
Dia cum a fost la dentist?
Spor la pregateli fetelor care au in weekend botez!
Ce fain ca va intalniti, vreau si eu :D.

Pupici la mamici si strengarei

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Am revenit - Lavinia a fost tare cuminte si la dentist, si pana am fost dupa Adri - acum doarme...eu in schimb sunt cam varza de oboseala...dar trece

Cu sportul, confirm dinc e stiu si eu - se poate face miscare dar nimic dur (pe scurt, de evitat febra musculara, pt ca organismul produce acid lactic - parca asa ii zice dar n-are nimic de-a face cu laptele - care ajunge si in laptic, ii da gust nashpa si sanse maxime sa renunte bebe).
Dr. cu care faceam la prima sarcina gimnastica pt gravide si apoi cu bebe ne spuena din experienta ei ca s-a pus pe sport sa isi revina in forma - de genul 4-6 ore sport pe zi; a slabit rapid, si-a tonificat muschii, dar si mai rapid a fost adio alaptat.

Tala, imi pare rau...dar mai cere o opinie; din pacate in Romania multi dr. vad probleme de sold unde nu sunt (desigur ca pot exista probleme, dar noi am inceput un tratament dur si complet inutil si mai stiu destule cazuri...asa ca inainte de a face un tratament, asigura-te ca e cazul sa il faci)

Pupici si noapte buna; merg si eu la imbaiat fete si apoi la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Irina, merci, da, si eu la fel, e stres mare cu botezul.

Miha, ai facut la Stamate ecografie de sold? Stamate de la Medlife. Poate mai ceri o parere la dansul, daca nu.

Dana, in wrap sta cu tehnica. Adica caraie un pic cand o introduc, dupa care ma apuc sa merg repede repede incoace si incolo si se linisteste, dupa care chiar adoarme. O tin vertical, usor inclinata spre una din parti si bag caputul sa fie si el sustinut partial. Si nu ii scot piciorusele afara.

Sovi
, merci, o sa incerc ce-am inteles :)

Meg, merci, inseamna ca nu ma mai anunta FB. In Dristor.

Ronina, nimic special ca efort, din cauza cezarienei. Doar patrulat cu Miruna pe hol, ca o trezeste refluxul din somn si nu prea doarme. Dar in spital mi-au dat gratar de pui cu legume fierte, brocoli, morcov, dovlecel si asta am mancat si eu dupa aia cat ma chinuiam sa fac lapte, incercam sa mananc cat mai sanatos sa fie si laptele bun si cu de toate. Dimineata mancam lapte de migdale cu fulgi de ovaz si in rest doar gratarul cu legume. Si dupa aia am continuat tot asa cu legume si gratar de piept de pui, chiar daca nu am mai avut lapte.

Happy, ce nu e bine?

Am aflat azi la controlul postnatal ca acum am voie cam orice fel de miscare, mai putin abdomene, cica alea abia la 3 luni de la nastere. Sau ceva ce solicita chiar zona aia, ca abdomenele. Cica am endometrul cat trebuie dupa nastere si nu mai stiu ce pe-acolo ...a masurat/verificat dr. azi. Nu stiu cum trebuia sa fie endometrul dupa nastere, dar cica pare bine.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput