Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
michelle1981 spune:
Neata!
Roxana - de ce nu iei dezinfectant pt biberoane si tetine de la Chicco, solutie pt sterilizat?
Si noi am avut o multime de medicamente cu noi la turci, dar am folosit doar noi adultii triferment, pt digestie
matusa - haha ce tare :))
crispro - sedere placuta mamei tale
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">28+ cu
tina_80 spune:
Neata!
Alice, azi beau si eu cafea! Multumim!
Am fost la piata fac o ciorba de legume si o budinca cu branza de vaci si paste.
ramonavlas spune:
Crispro, vine si mama ta cu voi in Antalya?
Oana, la intoarcere, avem zbor direct, fara escala.
In sfarsit azi am dormit muuult. M-am trezit la 10.30! Din "tinerete" nu am mai facut din astea. M-am trezit fresh si bine dispusa...pana am vazut ce vreme e afara
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
paula_m spune:
Salut
Ramo, ce doamna esti!!! Mi-e asa un dor sa dorm pana tarziu. Chiar daca nu e Raul acasa, tot ma trezesc sa dau telefon sa vad cum e...eu mai mult de 9 nu am mai dormit de 2 ani .
M-am saturat de vremea asta urata!!! Unde e soarele? I-am luat niste hainute lui Raul de la Andreea, si nu le putem purta...Si Raul e bolnav, de 2 zile are muci, tusea a revenit in forta...na, ii curge nasucul parca e robinet. Jur ca nu mai stiu ce sa-i dau copilului de tuse, cred ca facem o pauza si cand ii trece , ii trece.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Mi-a fost dor de voi. Am avut o saptamana incarcata. Avem masina iar in service, este gata si astia de la sigurari intarzie cu acceptul de plata. Saptamana asat nu pot sa ajung la tara.
Anca. Cum mai esti?
Vinerea trecuta am ajuns pe la 13.00 la tara. SN era cu verisoara ei in curte, o plimba in tricicleta. Aveam ochelari de soare pe ochi si pana n-am vorbit si m-am apropiat destul de aproape de ea a ramas blocata uitandu-se la mine.
Savurez fiecare clipa petrecuta cu SN in w/e.
Nici eu nu sunt de acord cu crescutul la bunici... in sensul de tot timpul anului, ani intregi, dar sunt situatii si situatii...
Noi am ajuns in situati asta doar pe timp de vara. Aveam alte socoteli, dar nu ne-au iesit. Am cochetat cu ideea de merge la cresa, pana la urma a ramas mama la noi. Acum, de cand s-a incalzit afara, s-a inmultit munca in gospodarie la tara. Tata fiind operat nu mai face fata. Cumnata care sta cu ai mei e insarcinata si nici ea nu mai poate face mare lucru in gosodarie.
Asa ca SN face naveta cu mama intre capitala si provincie. Doua saptamani acolo, o saptamana in Bucuresti si tot asa.
Lui SN ii place foarte mult la tara. De dimineata pana seara e afara. Activitati preferate, udatul florilor si datul de graunte la pasari.
Tot timpul este cu cineva, nici o secunda nu e lasata singurica (ordin expres de la mine).
Ii sun zilnic de 2-3 ori sa intreb ce0au mancat, ce-au mai facut. Deja mama imi zice inainte ca a dat-o cu crema de soare, sau ca a verificat-o de capuse.
Oricum, mama, dupa o iarna petrecuta cu SN, ii stie toate tabieturile.
La inceputul lunii iulie intru in concediu cinci saptamani si o sa fiu cu SN zi lumina.
Petrecutul vacantelor la bunici e altceva (mai ales cand sunt mai marisori).
Din toamna, cel mai probabil cautam o bona.
hai ca m-am intins...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Paula, sanatate lui Raul, sa-i treaca repede tusea si mucii.
La noi, de cand cu polipii, mucii sunt la moda. Cand incep, dau sapte zile cu antidecongestionante, dupa care apa de mare si aspirat pana trec...
De doua saptamani nu a mai facut muci, Doamne-ajuta, sa vedem pana cand...
Ramona, Crispro, vacanta placuta!!! Si s-aveti drum usor pe avion!
Ramona, te astept cu impresii despre Rixos, sa vad ce-am pierdut (mai ales ca ai termen de comparatie cu Delphin-ul).
crispro spune:
Haha, Matusa, tare asta cu tanga.
Michelle, ca bine zici, niste triferment pt astia mari. La cata praji vreau sa mananc, sigur voi avea nevoie.
Ramo, daaa, vine si mami, sa simt si eu ca e vacanta, sa mai stea cu v, sa mai iesim seara la o plimbare in 2.
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Matusa, ce haios e Ducu cu toboganul.
Si SN a in ceput sa repete tot ce spunem.
Eu la inceput eram 'Tita', acum sunt 'Tina', iar matusa Claudia e 'Auu'. La restul le zice cat de cat aproape de adevar (la nume ma refer).
Cris2010 spune:
Ce frig e in Bucuresti...
Eu mor de firg la birou. Ma gandeam sa bag caloriferul electric in priza, dar am zis sa fiu eco, asa ca mi-am pus geaca pe mine. Am uitat peste noapte geamul deschis. Cand intri din hol in birou, zici ca intri intr-o camera frigorifica.
crispro spune:
Cris, ma bucur ca se simte bine SN la tara, cu ai tai. Si ca nu mai are muci!
Aaa, si legat de bagaj in vacanta- musai ii pun o piscinuta miiica. Daca e rece apa, macar ii pun un pic de apa acolo, se incalzeste si se mai balaceste si el, se mai joaca.
Sa-l ajutam pe Alex