Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
tina_80 spune:
Baby, am primit mailul! Multumesc! O sa il trimit lui Cata sa mi o listeze
Ramo, felicitari pt vestile bune de la eco! Sarcina usoara si concediu placut!
Crispro, ma bucur ca o ai pe mama ta langa tine! Concediu placut!
R cand a zburat a stat in scaun, de fapt la mine in brate, numai cand am decolat si aterizat, in rest pe culoare si in cabina stewardeselor, ba ii dadeau cate o jucarie, ba un pahar de plastic.
Dar nimeni nu s a suparat!
crispro spune:
Da, Ramo, asta sper si eu, ca va dormi pe avion. sa vedem :) uaaaa, mie imi e o groaza de avion de mor!!! Cu cat zbor mai des, cu atat ma tem mai tare. Am dat vreo 16-20 ture cu avionul, dar ma tem tot mai tare. Ultima data eram uda in palme, dr curgea apa siroaie din palme. Asa ca sa nu te miri daca is super crispata.
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Baby, am primit mailul! Multumesc! O sa il trimit lui Cata sa mi o listeze Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Ramona, felicitari pt vestile bune de la eco!
Concediu placut Ramo si Cristina...Sa va distrati si sa aveti vreme buna
Noi am fost cu Tudor de 2 ori cu avionul si mereu am avut cu noi un display cu desene animate si a stat cuminte in brate tot zborul
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+
baby78 spune:
citat din mesajul lui petra73 baby, ai PM |
Petra verifica mailul si da-mi un semn daca este ok
Ai si PM
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+
petra73 spune:
Baby, am primit , multumesc tare mult.
Da am ce studia nu gluma.Traiasca supernanny!
Noapte buna mamici, burtici si pitici
histamina spune:
felicitari Petra!
fetelor, strumf a facut o pasiune pentru masline,adica mende.
ii spun sotului ieri, in kaufland,sa nu uitam sa luam masline.imediat aude fiara si incepe ca urle cat il tineau plamanii: mende, mende,MENDE!!!!!!!!!!!!evident ca am luat mende si i-am dat.nu stiu unde au incaput atatea.cred ca a papat vreo 40.ajung acasa si incepe imediat sa tipe:papa!!!!!ma conformez cu niste cus-cus.papa vreo 50 de gr, apoi piure din toate legumele, la fel, apoi dovleac vreo 100 de grame, plus un ou si jumatate(de prepelita).ca tacamul sa fie complet,dupa cina asta copioasa,a bagat si 200 de ml de LV cu miere si cereale.
cred ca e ca la ierbivore,stomacelul lui are 4 compartimente!
altfel, sotul e iar somer.nu stiu cum ne vom descurca.
sper sa isi gaseasca repede ceva.
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Da Oana, de aia am si intrebat la agentie de escala. Stam 35 de minute. Asta e, doar la dus, la intoarcere avem zbor direct. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+ |
Matei numa bine adormise cand a inceput aterizarea la Timisoara ...si dupa ce ca ne-au spus ca stam 30 min am stat 1 ora
sper sper sa fiti voi mai norocosi si ei mai punctuali
oricum cand te duci nu e asa mare problema, ca doar mergi in vacanta
cand te intorci e mai naspa ca abia astepti sa ajungi acasa
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
matusa77 spune:
Neata!
Histamina, papa strumf nu se incurca.
Sa va spun cum se numeste la noi toboganul-"tanga".