FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare, fetelor! Va scriu foarte pe scurt, sa nu ma dati disparuta definitiv.
Am niste greturi ingrozitoare, mi-e rau non-stop, abia pot vorbi, imi vine sa vars tot timpul. Am mai avut si niste probleme cu un hematom decidual, care mi-a pus la un moment dat in pericol sarcina. Am luat no-spa injectabil de trei ori pe zi, repaus strict la pat si plictiseala maxima, suprapusa peste greturile deja existente. S-ar parea ca de trei saptamani, de la 10% sanse sa fie ok, am trecut de momentul critic si totul pare ca merge spre bine. Ce sa mai zic.... stress maxim, dar sper ca pana la urma sa fie totul ok. Eu v-am mai citit pe sarite, ca nu pot sa stau mult cu ochii in calculator, ca ametesc.
Cam astea sunt noutatile mele. le urez bune venit fetelor noi si bafta maxima. Pe restul va pup la gramada, ca deja imi vine sa vomit daca ma mai uit mult la monitor. Scuze :(
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Alinutz si ma bucur ca ai dat un semn de viata ma bucur ca sunteti bine tu si bebe sa fiti sanatosi si sa cresteti mari

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna fetelor!
Eu nu prea am mai avut timp sa mai scriu, dar am incercat sa citesc tot ce ati scris. Am primit schema de tratament. Am o intrebare la voi: diphereline se gaseste in Ro? Sapt vitoare o sa fiu in Italia, as putea intreba acolo, dar nu stiu daca imi dau cu reteta scanata....
Va pup si inchid, ca mi s-a terminat bateria

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Tusferi da,iti da cu reteta scanata,eu am in email si acuma retete de la ei si cind am avut nevoie de ex de utrogest sau progynova ,pur si simplu m-am dus si cu aceasi reteta mi-am luat de fiecare data.Deci iti da fara nici o problema,succesc si mult noroc incontinuarie sa fie fiv norocos din prima incercare
Alina ma bucur ca ai scris,e bine ca totusi creste sarcina ,asa e cu sarcini unele mai usoare unele foarte grele,important e sa fi bine si sa ajungem in final cu ea cu bine,mai ai putin si poate te lasa in trimestru II si va fi mai usor.
Eu am si acuma arsuri dar asta e le suport cum pot cu cite un biscuite cel putin pt moment
O duminica placuta fetelor si linistita celor gravidute

Looana
+16

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi fete dragi sa aveti o duminica placuta linga cei dragi

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Fetele mele dragi. aveti idee in Bucuresti unde as putea gasi clexane de 0.4? De 2 zile am luat farmaciile la rand si nu am gasit nicaieri.
Mersik!
O duminica placuta!
Alina_alba multa sanatate iti doresc tie si bebeului!
S-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna,
Dorinta draga mea, cauta pe site la farmaciile Dona. Au in Bucuresti in sectoarele 1, 2, 4 si 6 parca din ce am vazut. Depinde acum unde iti este mai comod de ajuns.
Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Ivisor, imi poti spune te rog cum ai procedat pentru analiza mutatiilor? Parca as vrea sa le fac, sa ma asigur si in orivinta aceasta ca e totul bine. Mersic frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Looana, merci pt raspuns.
Stii cumva daca se gaseste in Ro?

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Tusferi, sigur se gaseste Diphe in Romania. Am vazut insa ca se numeste Diphereline p.r. 3,75. Cred ca este la fel cu cel Depot, cu eliberare prelungita. Sper sa nu gresesc.

Mergi la inceput