FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19
Raspunsuri - Pagina 10
sper spune:
-ici tuturor si multumesc pt cuvintele adresate.
Eu am revenit la hobby-ul meu preferat, gradinaritul. Asa simt ca trece timpul mai usor si nu ma mai gandesc bebe.
ivisor spune:
Noi2
eu am facut pachetul screening trombofilie de la synevo, au iesit toate bune, apoi am inceput sa le fac pe rand cele cu mutatii MTHFR, factorul V leiden, mutatia protrombinei, acum astept rez. mutatia fact XIII si PAI.
eu le-am luat in ordinea care mi s-a parut mie logica, cele mai frecvente in populatie, eu neavand manifestari clinice care sa sugereze ca as avea trombofilie, nici nu ma gandeam sa le fac decat dupa ce am pierdut unica sarcina.
sa le faci pe toate odata e destul de costisitor iar dupa ce descoperi (iti doresc sa nu gasesti niciuna) una sau doua pozitive tratamentul e acelasi.
eu inca nu am descoperit niciuna, dar pana in iulie chiar daca nu gasesc nici una ma opresc si fac oricum clexane daca mai am sansa sa mai prind vreo sarcina.
ivi
ivisor spune:
Dorinta
pentru clexane incearca la sensiblu Magheru
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=clexane&farmacie=1048608&produs=1065732
tusferi
dipherelin gasesti tot la sensiblu la pretul cel mai bun
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=diphereline&ItemId=2129217
raisa2012 spune:
Va doresc o saptamina buna la toate!
Ivisor,sint tare curioasa ce tratament iti prescriu cei de la Brno.Te rog sa imi scrii si mie ca sa stiu ce ma asteapta.Sper ca nu este foarte invaziv,caci cel de la fiv m-a dat peste cap din punct de vedere hormonal si psihic.Pupici la toata lumea!
Raisa
flory_ana spune:
Hello fetelor,
Ma primiti si pe mine in gasca???
V-am citit si tare m-am bucurat pt. reusitele voastre...am vazut cum pe rind v-ati gravidit si asta poate imi da si mie speranta sa ma alatur voua pe drumul asta, cu ovocite donate.
Eu vin dupa 7 ani de incercari, fara vreo sarcina obtinuta, chiar si dupa un FIV facut anul trecut in aprilie, la Budapesta. De atunci, am fost f. dezamagita si nu am mai incercat nimic...
Totusi imi doresc in continuare sa devin si eu mamica si poate voi reusi in acest fel.
smaick spune:
Neata fetele
"La multi ani" pentru toate sarbatoritele, sa fiti sanatoase, fericite si sa va indepliniti visul!
amaliaro spune:
flory_ana bine ai venit si sedere cit mai scurta pritre noi sa iti ajute DD sa ai bebe la purtator cit mai repede
amalia tsakoniati(matusa)
Dorinta2012 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor! Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!