FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Looana ma bucur ca au iesit testele bine, sarcina usoara in continuare....mai ai arsuri?
Apalina, Cocolino, Brigit, Alian-alba, Bichi, .....dragelor chiar mi-e dor de voi, mai scrieti un rand despre voi ca sa stim ca sunteti ok
Sper, imi pare tare rau ca a trebuit sa ai asa o experienta...fruntea sus si tot inainte cu optimism si credinta, pana la urma ai sa reusesti
Smaick te pup apasat draga mea, ma bucur ca nu ne-ai parasit...ai sa vezi ca urmatoare incercare va fi cu reusita, sunt sigura de asta

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Teli te asteptam cu un rezultat la beta de tripleti ....multa bafta sapt viitoare, hai curaj ca noi facem galerie

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Ivisor, Dorinta multa bafta sa aveti si sa va intoarecti gravidute
Samira, Lara va pup tare tare. Samiruto mai stii ceva de mami-vreau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

IRICLAC luna asta pe 17 am inceput sa iau pastilutele sa vina cm doar ca acum iau 2 albe si cind ajung la cafee iau tot 2 in iunie pe 11 vine cm fac E2 ca era tare micut 20,55 si endometru 1,8deci doua luni sunt pe pastilute de ciclu si format endometru in august fac avort terapeutic si in septembrie sper sa imi iau puiuti acasa m am linistit sunt ZEN astept sa treaca timpul MAMA ma intreba ca daca sunt gemenasi unde tinem carutul de gemeni

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

IRICLAC luna asta pe 17 am inceput sa iau pastilutele sa vina cm doar ca acum iau 2 albe si cind ajung la cafee iau tot 2 in iunie pe 11 vine cm fac E2 ca era tare micut 20,55 si endometru 1,8deci doua luni sunt pe pastilut
e de ciclu si format endometru in august fac avort terapeutic si in septembrie sper sa imi iau puiuti acasa m am linistit sunt ZEN astept sa treaca timpul MAMA ma intreba ca daca sunt gemenasi unde tinem carutul de gemeni

Doamne ajuta draga mea....mama ta e o scumpa draga de ea, cum vrea sa te incurajeze pai nu i-ai zis ca faci un garaj special pt carut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

IRI i am spus ca la cit de buni sunt vecini mei il pun in scara blocului fara probleme vecini din fata mea imi spun cind ramii gravi sa ne zici ca ne ducem noi la piata cu carutul de cumparaturi sarci au in jur de 70 de ani dar sunt tare buni vecina merge la bisrica si ma pune in rugaciunile ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Irilac31...tare ma bucur ca ne scri...daca v-ati gravidit aia nu inseamna ca nu mai trebuie sa ne scrieti...habar nu aveti ce impact pozitiv au vorbele voastre asupra noastra!...stiu ca avem un avantaj...ca nu mai pierdem timpul si banii pe tratamente fara rezultat...macar stiu una si buna...trebuie sa avem banutii si pe urma toate merg de la sine!!sper in toamna cel tarziu sa se intample minunea!medicul a zis ca daca toate vor merge bine undeva prin septembrie octombrie ...

amaliaro, mama ta e mortala...pentru ce isi face ea ganduri...saracuta...si daca dumnezeu face sa ai gemenasi...stai linistita ca nici nu o sa stii ca ai copii...la cat de mult sunt asteptati...nu o sa ai loc de ai tai in fata micutilor...or sa fie cocolositi si alintati de bunicuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Miracol draga mea, ca sa iti poti face un calcul estimativ, iti spun ca eu pe 1 mai am obtinut programarea pentru 5 septembrie.
Amalia, pregateste-te, mai e putin si vei fi mamica! Astea da griji de viitoare bunicuta!
Irilac, sarcina frumoasas si usoara!
Ivisor, in iulie ai programarea? Ai inceput deja tratamentul?
Bichi, sarcina frumoasa si tie!Ce de reusite!
Raisa, bine ai venit! Sa fie cu noroc hotararea luata!
Sper, eu tot citesc ce scrii si chiar cred ca nu deranjezi pe nimeni!
Smaick iubita, ma bucur ca scoti caputul!
Looana, esti bine? Ma tot gandesc la histero de care mi-ai spus si imi intra o maaaaaaaaaare frica...
Bioana, felicitari pentru sarcina! N-am apucat sa te felicit pana acum!
Seara momoasa tuturor! Iertare daca am uitat pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Noi2
eu am programare pe 18 iulie-punctia si pe 23 ET
acum astept protocolul pt tratament (din 2 in 2 ore imi verific e-mailul)
deocamdata nu am inceput nici un tratament, mai astept niste rezultate in ceea ce priveste investigarea mutatiilor pt trombofilie, imi fac planuri de unde sa imi procur medicamentele.
am inteles ca tratamentul in sine incepe cam cu o luna inainte de punctie.
pupici Ivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

irilac,Laura si bebe Andrei sunt bine...se pregatesc de botez.
pe 3 Iunie isi vor crestina micutul.

Mergi la inceput