FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Miracol micuta mea frumoasa te rog din suflet sa te aduni si sa incerci sa accepti situatia in nesansa noastra suntem totusi norocoase ca mai exista o sansa si pt noi sa devenim mamici hai capul sus iubita totul va fi bine ai sa vezi gindeste te cum ar fi fost sa nu avem aceasta sansa da?hai aduna te si ne pregatim pt urmatorul pas sti ca voi fi intodeauna linga tine da?peste 2 ani vi aici cu un pui sau doi si ii ducem la mare

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Looana , multumesc ca te gandesti la mine , scumpa.
Beta abia saptamana viitoare , mi-e spaima sa-l fac !
Incepand de luni as putea incerca , o sa vad in ce zi imi fac curaj.
Fetelor ,Miracol si Amarilo, nu fiti triste , sunteti tinere veti reusi sa deveniti mame.
Credeti ca am facut mai bine eu care m-am incapatanat ani de zile sa fac fiv cu ovo proprii si am pierdut timpul pretios ?

Mergi la inceput

Teli hai iubita tu cu un beta baban sa ne dai curaj si noua poti sa ne spui te rog cum a fost procedura ta cum a inceput si cum a evoluat tratamentul pina la embrio transfer

Mergi la inceput

Amalia . eu am inceput cam cu o luna inainte de punctie ,cu dipherelin de 3.75 ca si fetele .Apoi in functie de endometru mi-a introdus estrofemul si cu o zi inainte de punctie utrogestanul.
Am mai avut si alte medicamente dar astea probabil depind de protocolul fiecarei clinici si de pacient inenteles.
Deci intr-o luna si o saptamana esti gata , cu bebe la purtator.
Bafta!

Fetelor , voi ati condus masina dupa et?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Eu inca nu am plecat, din cauza unei pb la masina a tb sa mai amanam putin.

Miracol puiul meu , imi pare foarte rau ca si tie ti s-au spulberat sperantele. Ce FSH ai tu? La ce dr ai fost?

Amalia

Teli mai ai de asteptat putin pana la test. Fii linistita, drumul acela nu a afectat deloc embrionii, stiu de pe un alt forum unde o fata a scris ce i-a raspuns embrioloaga la intrebarea dc poate pleca imediat la drum. I-a spus ca poate pleca si sa-si imagineze 2 felii de paine date cu un strat gros de unt puse una peste alta si ca embrionii stau intre ele. Nu au cum sa se miste/pice .
Era mai rau dc plecai mai tarziu cand incepeau sa se implanteze.

Fetelor eu simt ca pe unele fete le deranjeaza discutiile mele despre incercarile care le fac cu ovo proprii, drept urmare nu o sa mai scriu nimic aici. Imi cer scuze, am facut-o fara sa vreau

Mergi la inceput

Sper chiar ma gindeam la tine
ce zici tu eu si vb si in numele lui Miracol a noastra avem nevoie de tine nu baga rautatile in seama ca tu esti dea anoastra ne susti mereu esti linga noi si la bine si la rau hai fi fata cumintica ca Miracol are nevoe de noi trece prin momente grele

Mergi la inceput

Sper , eu una nu am sesizat ca vreuna din fete sa fie deranjate de tine.
Aici se vorbeste in principal despre donate , dar nu numai.
Pup

Mergi la inceput

A , si apropo , eu inca mai produc 4-5 oo pe stimulare dar am renuntat la ale mele in favoarea unora mai de 30 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor o sa fiu aici sa va sustin dar nu o sa mai vb de ouale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

buna fetelor...am revenit va multumesc pentru gandurile bune...

Teli...succes la test...sunt convinsa ca vii cu beta baban!Doamne ajuta...asa ne dai s noua speranta!

sper...nu iti insusi niste greseli pe care nu le-ai facut...nu am observat nici eu nici o afirmatie mai deplasata care sa iti compromita discutiile tale referitoare la incercarile tale cu propriul material...asa ca stai fara grija langa noi si vorbeste-ne deschis despre tot ce faci...avem tare nevoie de tine!eu si amaliaro..care suntem proaspete intrate in acest club si ne trebuie timp de acomodare!....eu am avut un FSH de 56 in decembrie anul trecut...iar luna asta cu ciclu stimulat am avut de 14,17 si un amh de 0.1...care practic indica ca rezerva ovariana aproape nu mai exista ...dar nu a fost suficient...am confirmat azi la ecograf ca dupa 4 zile de tratament de stimulare destul de agresiv...ovarele mele nu au raspuns deloc!nici un folicul nu a dat semn ca ar vrea sa se dezvolte...asa ca la indiatille medicului am renuntat ...nu mai avea rost sa imi chinui corpul si sa cheltui bani si ajungeam la acelasi rezultat...asa am primit sfat sa ma indrept spre ovo donate....fiind si tanara am sanse f mari sa reusesc din prima cu ovocite de calitate si provenite de la o donatoare tot de varsta mea... si daca Dumnezeu ajuta si totul decurge bine in toamna sa se intample minunea...

amaliaro, iubita daca nu ai fi tu...nu stiu cum m-as fi descurcat...sincer...ai o vorba buna intotdeuna...exact ce vrea sufletul meu sa auda...stii sa ma imbarbatezi si sa fii om cu adevarat!Ma rog sa ai sanatate si sa iti indeplinesti visul si tu in toamna asta....bine zicea cine zicea ca noi doua o sa ne gravidim in aceeasi perioada!...te pupsi te imbratisez tare tare tare!

restul fetelor...va doresc numai bine...si azi am realizat un lucru f important...oricat de cruda ar fi realitatea ce o traim...trebuie sa ii multumim lui Dumenzeu ca vedem lumina zilei in fiecare zi...si viata trebuie traiata cum e ea...cu bune, cu rele, cu lacrimi, cu bucurii...ca daca nu parca nu simtim ca traim!

Mergi la inceput