FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sperpt asta imi esti draga ca esti o fata speciala tu vei fi mereu "fetita"si ca orice"mama"incerc sa imi sustin puiutul ti tu loc de fetita pina vine a mea deci intodeauna voi fi linga tine pina visul tau devine realitate ai toata dragostea mea si esti in rugaciunile mele iti doresc ce imi doresc si mie

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Miracol sunt alaturi de tine virtual pt atit pot find foarte departe de tine,te sustin cit pot de mult si te rog sa te aduni,vorba si altor fete....pina la urma timpul va trece si va asterne multe peste in urma lui, si intr-un final ai sa vezi ca ai sa reusesti si intr-o zi vei deveni mama cu toate greutatile care te incearca.Te pup,te imbatisez si nu uita ca cineva sus te iubeste si va fi bine intr-un final.
Fetelor eu m-am linistit de azi, mi-a iesit azi rezultatul de sange, este sanatos tun deci exclus cauze de anumite sindromuri, deci si la ecografia Nuchal Translucency totul a iesit perfect, de azi am intrat in sapt-16, ce trece timpul,nu stiu dar parca zboara zilele,saptamanile
Pup toate fetele

Looana
+16

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Felicitari Looana sa ai grija de bepotel

Mergi la inceput

nepotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa2012 spune:

Buna seara la toata lumea!As vrea sa iau legatura cu cei de la Brno si nu stiu care ar fi cea mai buna varianta.Sa aplic cu o scrisoare de intentie cu toate detaliile sau sa intru pe site-ul lor si sa completez formularul? Credeti ca daca incerc o programare pt a doua jumatate a lui august ar fi o problema, adica ar fi prea din scurt?Al meu sot este plecat mai tot timpul si il pot prinde in tara in august si apoi abia in ianuarie.
Poti sa iti exprimi dorinta de a iti alege un anumit medic? Din discutii am vazut ca exista preferinte pt un dr Stephan Machac care este " specialst " in fetite,hi,hi.Eu imi doresc la nebunie o bulbucica mica,mai ales ca nu demult am visat ca am nascut o fetita pe care o chema Raisa.
Va pupacesc si va doresc un sfirsit de saptamina linistit si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Miracol, tu stii f bine ca acesta nu e un sfarsit ci doar un alt inceput. Va fi bine, ai trecut prin multe si probabil ca mai ai ceva pana constientizezi ca ai o mare sansa de a fi mami tanara. Eu mereu imi zic ca sunt o mare norocoasa pt ca medicina a prigresat asa mult. Daca ma nasteam cu 20 de ani mai devreme nu as fi avut sansa asta
Amalia, bafta multa sa mearga lucrurile repede
Raisa, le scriii pe adresa de contact supa care te preia una din coordonatoare, iti va da email de pe adresa ei, iti va solicita toate info si analizele necesare acceptarii dosarului, dupa care vei primi un termen. Termenul pe care il vei primi depinde fff mult de caracteristicile tale, caci ei incearca sa iti gaseasca o donatoare compatibila.
E cam devreme august, insa nimic nu e imposibil, stii ca in viata mai intervine si factorul noroc.

Sper, eu nu cred ca e nimeni deranjat, eu as vrea sa stiu cat mai mukte de planurile tale. Eu cred ca nimeni si nimik nu trebuie sa te ooreasca din urmarirea visului tau. Tu esti o fata minunata, dar prea sensibila. Ia nu iti mai face tu atatea griji de ce ceede toata lumea, sau ar putea sa isi inchipuie. hai te pup si te imbratisez cu mult mukt drag

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna dimineata fetele
amalia, miracol, perioada in care nu stiam exact ce trebuie sa fac pentru a fi si eu mama a fost cea mai rea pentru mine. daca stii exact care este drumul te aduni si faci tot posibilul sa-ti indeplinesti visul. asa ca....amalia te asteptam cat mai repede cu bebe la purtator; miracol din momentul in care m-am programat la brno am strans cureaua si in final am reusit, deci te rog sa nu fii trista si sa consideri ca asta este sansa ta!
teli beta baban iti doresc!
dorinta este o pensiune pe aceeasi strada cu clinica http://www.penzionintegrity.eu/de/
looana ma bucur ca bebe este bine
sper , ivi
raisa bine ai venit, sedere cat mai scurta iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Miracol, draga mea, sa stii ca nu esti singura. La 29 de ani sunt in aceeasi situatie ca si tine. Uite istoricul meu:
3 inseminari nereusite
A patra intrerupta ca urmare a spargerii foliculului.
Fiv 1 2011 - AMH 2.33, 7 foliculi, 0 ovocite
FIV 2 2011 - pe ciclu natural - folicul spart - 0 ovocite
AMH 2012 - 0,16 , repetat de 3 ori, cu 3 rezultate diferite apropiate.
Desi am depus dosar pt FIV prin Subrogram la Sibiu, deja am programarea la Brno pentru septembrie.
Cu ovulele mele, f putine si cine stie de ce calitate, nici nu are rost sa incerc. Este timp si sunt bani pierduti, pe sanse extrem de mici.Daca la un FIV normal, cu totul OK sunt sanse de 35-40%, cu ovule de slaba calitate, probabil se reduc sansele simtitor. Si nu cred ca sunt pregatita sa mai trec printr-un esec. Asa ca sunt fericita ca m-a luminat Doamne Doamne si ca exista FIV cu donate pentru noi. Fiecare sut stii ca este un pas inainte si asa trebuie sa fie si pentru noi. Capul sus si cu incredere multa vei reusi! VOM reusi toate! NU avem alta solutie!
Amalia, curand te vedem si pe tine gravidutaaa! Sper, si tu la fel!
Va pup si va doresc un week-end frumos!
Pupici gravidutelor si muuulta multa bafta celor in focuri!

Mergi la inceput

Buna dimmi fete dragi
Multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi DD sa va dea cea ce va doriti voi cel mai mult suntem de fete cucuiete ma simnt tare norocoasa ca va am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Smaick

Mergi la inceput