FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Teli... noi asteptam...vesti bune de la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut fetele,

Rugaminte mare, are cineva adresa de mail a dnei dr. Uscatescu. Va multumesc.

toate bune!

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetelor si La multi ani !
Eu nu snt foarte bine , sunt chiar naspa ,de sambata dimineata am un spoting care nu se mai termina , e cand roze , cand maroniu , nu-i bine .Ieri am avut si dureri destul de mari si dimieata m-a trezit o ditamai contractia uterina.
Asta e , am fugit la prima ora la beta , maine o sa am rezultatul , pe care il cam banuiesc .Imi pare rau ca nu va pot creste optimismul in acest moment , eu oricum sunt intr-o galeata de disperare.
va pup ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

roadetot activeaza pm pt adresa
daca esti din bucuresti cel mau bine e sa ajungi la fundeni caci ea raspunde fff greu sau deloc la emailuri

teli, Doamne ajuta, nu iti pierde speranta

Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Teli, va fi bine, trebuie sa fie bine...de unde ne mai luam si noi o portie de curaj...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Teli pai asa ne a vost borba nu am zis ca nick ul tau inseamna vrea deci stai linistita poate fi de la nidare au mai avut si alte fete asa si sunt bine mersi gravidute

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

La multi ani sarbatoritelor!
Teli, bafta multa, sa fie semn de implantare!
noi2, ivisor merci pt raspunsuri. O sa caut si in Ro.
Eu tre sa plec spre aeroport.
Va pup

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

PM e activat.

multumesc
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sa verifici pm, am trimis

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

La multi ani Elena&Constantin pt cine-si sarbatoresti azi ziua numelui,sanatate,bucuri,si impliniri alaturi de cei dragi
Teli eu zic sa nu te agiti,fi pozitiva ca DD va face ca si lucrurile sa fie bine azi de Sf.sarbatoare.Pt linistea ta,eu as fi facut un test de urina,ma gindesc ca te-ar fi linistit pina la test- beta,durerile cele ai si roz,maroniu .....am avut si eu inainte de test mai exact chiar in ziua 9-a de la ET dar eu am facut transferul cu blasto,ma gindesc ca la tine e mai tirziu pt ca asa i-mi amintesc ca ai facut in ziua -3 transferul.Asa ca draga mea stai linistita ca maine sigur vii cu un beta frumos.
In rest suntem bine,azi ma luat o durere groznica de cap,am mai avut pe perioada sarcini din cind in cind in luna 2-a,am stat cu un prospel ud,o crema chinezeasca pe frunte si am incercst sa dorm un pic,parca acuma ma simt ceva mai bine.Chiar nu stiu ce sa pot lua in perioada aceasta.Sper sa nu ma mai doara capul de fel pina cind il am pe bebe in brate
O seara frumoasa fetelor si va pup pe toate,salut si fetele noi venite si la imbratisez si pe ele cu drag.

Looana
+15

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput