FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

LA MULTI ANI! celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena.

Bun venit fetelor noi! va doresc indeplinirea dorintelor.

amalia , miracol, sper bafta multa la ceea ce ati inceput. Nu conteaza in ce fel ajungeti la rezultatul dorit.

teli nu iti pierde speranta, poate fi semn de implantare, unele fetele de aici au trecut prin asta (cred ca apalina si looana)

tusferi eu am gasit diphereline 3,75 la Farmacia Tei cu 394 lei pret intreg, fara card.

eu sunt relativ bine pentru perioada in care sunt. pot spune ca am doar greturi si oboseala, iar ca supliment dureri de cap din cauza curentului.(eu ma feresc cit pot dar se mai deschide o usa, un geam sau aer cond. la serviciu)
Looana eu am avut sapt. trecuta durere de cap de 2 zile fara intrerupere, in disperare am luat un paracetamol in prima zi si pentru ca nu mi-a trecut am sunat apoi la medic gineco, mi-a spus ca pot lua pina la 4 max/zi. Nu am mai luat decit unul si mi-a trecut.

Sunt alaturi de voi chiar daca nu intru zilnic dar astept sa va vad gravide pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Hello fetelor si multumesc pt primire....
Amaliaro
Teli iti tin pumnii sa vii cu un beta mare si sa ne dai si noua sperante pt. cind vom urma si noi la rind...
Inca sunt in cautari la acest subiect, si nu ne-am decis la ce clinica vom face FIV cu ovocite donate, dar am vazut ca multe dintre voi ati reusit la Brno. La Reprofit, nu?? daca bine mai retin, si nu m-au lasat inca cei 2 neuroni ramasi dupa atitea tratamente....

Mai exista o problema in ceea ce ma priveste...saptamina trecuta mi-a fost gasit un hidrosalpinx pe trompa stinga...ce stiti despre asta???
Ar trebui sa-l operez prima data laparo si apoi doar sa ma programez pt. FIV?? Sau sa fac programarea, si intre timp sa ma si operez?? Voi cum ati proceda??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Loana, la cat timp dupa ET ai plecat la drum? Si eu voi face cu blasto de ziua 5 si nu stiu daca sa ma intorc in Rom in aceeasi zi sau dupa 1 zi sau 2 ...numai sa nu-i deranjez pe cei mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Dorinta eu am stat numai o jumate de ora in clinica circa 20 minute pe masa dupa tranafer si inca 10 minute cit am platit si facut retete necesare incontinuarie,pe care le-am luat de la ei de jos din farmacie.M-am urcat in masina si plecata am fost pina acasa decit 2 opri pt sa maninc si benzina,eu am intrebat Dr daca trebuie sa raman la hotel pina a doua zi,si mi-a zis NU categoric pot pleca acasa linistita ei dupa 24 de ore de la ET incep sa se nideze in utee si atunci e bine sa fi deja acasa sa stai linistita in pat,dar nu toata ziua adica sa fai usoare miscari prin casa pt ca ai nevoie si ca sangele sa circule daca stai numai in pat nu ai circulatia sangelui buna ,si nu e bine asta mi-a zis Dr care mi-a facut tranaferul.Deci eu nu am facut cine stie ce dar prin bucatarie,baie ,sufragerie m-am plimbat si am stat pe canapea ziua la tv si am mncat bine si multa apa plata (2-3 litri pe zi)
Multa bafta si sa fie cu noroc cum a fost si pt mine

Looana
+15

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Loana, esti o draguta! Multumesc pt raspunsuri!
Sa ai o sarcina cat se poate de usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dorinta,eu m-am intors a doua zi in tara, 1500 km in conditii de iarna, am stat pe bancheta din spate, si se pare ca omuletilor de zapada le-a placut excursia si au ramas amandoi cu mine.

Flory_ana, scapa neaparar de hidrosalpinx, afecteaza implantarea embrionilor. Cred ca poti face demersurile in paralel, dureaza cateva luni in fct de caracteristicile voastre pana va gasesc donatoarea compatibila, in timpul asta rezolvi pb tale. Succes

Pupici tuturor fetelor

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Fetelor , am rezultatul in fata si nu-mi vine sa cred!
Beta in ziua 11 de la Et este 367
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui Teli

Fetelor , am rezultatul in fata si nu-mi vine sa cred!
Beta in ziua 11 de la Et este 367
Multumesc Doamne !

Super!!! Felicitari Teli !!!
Analiza prog nu ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

TELI [majoreta]BRAVO IUBITA AI VAZU?SI IMI BIZIAI MAI IERI

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Teli felicitari!!!!!

Ma bucur tare mult pt. tine!
Sa dea Doamne Doamne sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput