FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19
Raspunsuri - Pagina 13
Looana spune:
Teli un bebe sigur e acolo dupa valoare asta,felicitari sarcina usoara.
Te rog fa analiza progesteronului si eu am avut maroniu asa odata pe saptamana pina in saptamana 9-a dupa aceai sau terminat,aveam si eu foarte scazut progesteronul,mie mi-au dat 800 /zi si din momentul care mi-a iesit analiza scazuta au fost de acord cei din clinica numai cu un supliment de progesteon plus de Crinone gel cu injectabil nu au fost de acord dar eu tot bagat 2 fiole ca mie era tare fruca find valoarea 6.48 foarte mic.Aha si plus 3 Duphastoane pe zi ,acuma iau 2 /zi si 2 seara Utrogest plus vitamine.Deci trebuie sa stai linistita ca va fi bine si daca vei mai avea din cind in cind putin maroniu culoarea.
Dar tu fa-ti analiza sa vezi cum stai cu el,sa stii ce ai de facut si vb.cu Dr in caz ca....
O zi buna fetelor.

Looana 
+15
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Teli spune:
Va multumesc !
Maine cand o sa repet analiza fac si progesteronul si apoi voi scrie la Kiev sa vad ce zic ei
Sunt asa de emotionata , inca nu-mi vine sa cred
irilac31 spune:
Teli, bravo draga mea felicitari pentru reusita...offf ce emotii mai aveai tu ieri si uite ce bine a iesit in final.
Subscriu si eu cu progeteronul. De obicei aceste mici scurgeri sunt de la lipsa de progesteron, e mai bine sa actionezi din timp. Sa ai o sarcina usoara si fara evenimente 
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Brigit spune:
Super vesti, Teli!
Sarcina usoara si la termen. Subscriu la faza cu progesteronul.
De alina ce mai stiti
?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
raisa2012 spune:
TELI,ma bucur din tot sufletul pentru tine!Sa te ajute DD sa fie bine in continuare!
Pupici, Raisa.
miracol11 spune:
Buna fetelor...si ce buna e ziua de azi cu asa vesti bune...
Teli, bravo iubita!AI vazut ca nu aveai de ce sa te sperii cu petele maronii...si fetele se chiloteau toata ziulica...si uita-le ce avansate sunt cu sarcinile!...Sarcina usoara sa ai...un bebe e acolo sigur!...cine stie poate chiar doi...
tot ce trebuie e sa gandesti POZITIV!!!totul va fi bine!!!ce ma bucur pentru tine!!!....imi da-ti curaj...una dupa alta....sa cred ca si eu voi reusii..
amaliaro. 
alina_alba, rabdare multa...si lasa calculatorul daca iti face rau..important e ca tu si bebica sa fiti ok!
flory_ana, bine ai intrat in clubul nostru...si sa speram ca ne gravidem cele care au ramas anu asta!! Doamne ajuta!!!
va pup pe toate...zilele astea sunt destul de ocupata...alergatura maxima la serviciu...imi fac si niste analize sa vad cum stau si pe alte parti...sper sa revin cu vesti bune!...
va pup si va imbratisez cu drag!
Teli spune:
Dragelor , va multumesc la toate !
Voi ramane aici cu voi sa ne sustinem reciproc.
De acuma incepe alta etapa , stiu cat e de grea , sper sa am noroc de data asta si sa duc sarcina la capat.
Va pup
lorelei78 spune:
flory_ana,cu hidrosalpinxul nu e de glumit.Am avut si eu,initial la HSG s-a descoperit pe o singura trompa,insa dupa laparo mi s-a spus ca a fost mai rau pe cea care parea sanatoasa.In final m-am operat de 2 ori si am tras foarte mult cu el,urasc hidrosalpinxul cel mai tare pe lumea asta, iti recomand sa scapi de hidro,caci iti reduce din sanse .Neaparat sa faci laparo si cred ca cel mai ok este sa-ti scoata trompa afectata sau in cazul in care vor fi ambele,opteaza sa ti le scoata.Poti face operatia si cu o luna inainte de FIV.Nu stiu ce probleme ai tu,dar hidrosalpinxul poate fi motivul infertilitatii tale,e bine ca l-ai descoperit si iti doresc sa scapi de el.Mult succes la FIV!
10+