Strugurasi de Sept-Oct 2011 *58*
Raspunsuri - Pagina 9
stefy13 spune:
Am crezut ca sintem singurii carora nu ne place apa sau ceaiul. Am vazut ca si bebe T. nu bea decat laptic si m-am mai linistit un pic.
Mai e cineva care nu a dat pana acum nici un fruct crud la copil. Eu pana acum i-am dat totul aburit si apoi blenduit. Sunt cea mai exagerata mama?
Alayna, noi cartoful dulce il punem la aburit cu alte legume( dovlegel, morcov, telina) apoi il mixam bine. Nu a avut nici o problema de el.
Mami fericita de bebe Max
stefy13 spune:
Camady noi avem mai multe jucarii doudou pe care Max le-a rontait si smotocit cat a vrut el .... si nu am avut deloc probleme cu iesitul dintisorilor (avem deja 6) sau cu muscatul. Sunt foarte moi si ok pt bebei ...
http://www.shopmania.ro/jucarii/p-hello-kitty-jucarie-doudou-cu-patura-mica-pentru-calmarea-bebelusului-22684820
Mami fericita de bebe Max.
alayna spune:
Lali filmuletul Marinei e inca pe facebook , il vad acum si e postat miercuri , poate te-a dat pe invizibil sa nu-i vezi anumite postari glumesc !!!
Cred ca Noura a simtit c-am "discutat-o " aici ca azi mi-a fost cumintica,am pus-o in scoica si a stat vreo juma de ora ,in acest timp am mancat si pregatit un piure de fructe pentru ea . Eu cred ca are zile si zile . Azi e foarte diferita fatza de cum a fost ieri ,parca e alt copil .
Ma gandesc ca o fi de la dintisori ,i-au iesit 2 pana acum si sigur sunt si altii pe drum .
La tine e mai usor , da ! Ai experienta ,esti mai relaxata fiind la al doilea copil si stii cu ce se mananca meseria de mama .Si nu uita ca-l ai pe Paul si o poate supraveghea un pic daca te duci la baie sau in bucatarie .
Daca si a mea ar avea un fratior sau surioara mai mare ,ar fi mai ok . Am observat ca-i plac copiii la nebunie si iubeste sa stea in compania lor .
Cand e cald si frumos iesim in parc si nu-si mai ia ochii de la ei ,dar acum ploua ,e frig si stam mai mult in casa
Legat de jucarii preferate , pot sa spun ca se plictiseste enorm de repede de ele .In maxim 5 min o arunca si n-o mai vrea din nou ,nici macar alta jucarie .
Bunny aveam in plan sa-i fac azi orez pentru prima data ,dar am vazut dimineata ca e putin constipata ,a facut kk tare si mi-e frica ca se va constipa si mai tare ,asa ca am mai amanat un pic .
Aveam de gand sa-l fierb 2-3 min cu capac,apoi inchid focul si el se umfla acolo in aburi ,voi incerca sa pun mai multa apa decat ii pun de obicei sa iasa mai cremos .
Eu am numai basmati ,am cautat toata saptamana integral sau bob rotund si n-am gasit
Ce grasuta e Noa ! Ce mai papa ?
Baga si tu un tiramisu ,shake-uri de fructe ,mai erau un fel de bile din biscuiti cu banana ceva gen salam de biscuiti poate gasesti reteta pe internet
Klau ,mie nu mi-a aparut nicio reclama pe DC Legat de loctiuni...habar n-am ! Aici nu sunt tantari ,de 5 ani n-am vazut sau auzit de asa ceva
Sei ,ce mare e Ela cred ca e minunat cand auzi bubulina cum zice ma-ma abia astept si eu momentul asta
Imi pare bine ca v-ati reglat cu kkcea ,iar de papica ce sa zic ,bine ca papa la san si inca ai ce sa-i dai .
Wow ce multe treziri are noaptea ,cred ca esti zombie ! Noura se trezeste doar cand isi pierde suzeta prin pat ,cu ochii inchisi i-o bag inapoi in gura ,iar de mancat papa o data pe noapte .
Stefy sanatate multa
Fructe crude i-am dat asa : para ,mar ,piersica ,banana,pruna
Coapte : numai mar
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
racheel spune:
Stefy ce ma bucur ca ai trecut pe la noi
Imi pare rau ca ai probleme sa treaca.Operatia prin laparoscopie este usoara.Eu am fost operata la trompe.
pe Max cel cumintel.Eu fructele le-am dat numai crude
Da Dbunny ieri a papat 220 de fructe si azi 200.Legume 140.Cereale 170.Fara sa mai faca figuri.Ce drag imi e....
hellena_d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Helena am primit mesajul tau atunci,dar a venit intr-un moment prost, cred ca am mai scris asta. Eram pe punctul de plecare de la socrela,cu Paul febra aproape 40 si am uitat cu desavarsire de mesaj pana tarziu. Oricum mi s-a parut cel putin ciudat mesajul. De ce nu scrii despre tine si Petru? In ce parc iesi la plimbare? Poate ies si fetele din B cu tine, va intalniti, mai trece timpul si nu mai cauti defecte la PEtru. Cu mailul ala ce se mai aude? Ori nici de aratat nu mai vrei sa ni-l arati? Ori poate ar fi mai bine sa ne uitam direct pe fb,ca acolo sunt destule poze cu Petru? Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
Lali, n-am inteles care mesaj ti-a parut "cel putin ciudat"?? Cel de pe tel sau cel de pe forum, de ieri?
Nici o pb in leg cu cel de pe tel, iti scrisesem ca sa ai habar de noi pe unde suntem si ce mai facem, nu asteptam raspuns ca stiu cum e, adica imi imaginez, cu 2 copii ai tai + treaba in casa+ sot+ + + multe. Oricum, in general nu vreau sa deranjez, tocmai pt ca cunosc ce implicatii intervin atunci cand pe umerii tai sta tot greul....
De ce nu scriu despre mine si Petru? Pai....nu scriu pt ca nu ma simt prea bine, trec printr-o perioada in care vreau si caut singuratatea (poate?) sau pur si simplu imi doresc sa IMI CUNOSC mai bine copilul si sa ma bucur de el, asa cum e....imperfect! Si doamne, ce mult il iubesc ca s-a dovedit a fi imperfect!!!
La plimbare ies in Herastrau mai mult acum, insa din cand in cand si in Titan (m-am mutat de unde stateam) iar daca fetele care stau in Cart. Titan- Piata Minis mai exact, ies in parc, astept, bineinteles, sa ne intalnim cand vremea s-o schimba in bine ca e o ploaie in Bucuresti....pfff!
Cu mail-ul.......ma crezi ca NU AM AVUT TIMP SA IL FAC?! Efectiv, nu am avut timp! Mi-a fost greu in ultimele sapt....noi certuri cu mama....mai nou si cu tata....neconcordante de temperament si mai ales lipsa empatiei.....am sentimentul ca nu mai sunt inteleasa de nimeni......
De ce sa nu vi-l arat? Nu inteleg! Bineitneles ca vreau sa vi-l arat! Sa mai spun ca v-am spus ....ATUNCI.....ca NU de pe mail-ul pe care-l cunosti (mess) am facut contul de yahoo pt poze si voi l-ati sters pt a va asigura....protectie? Cand eu va garantasem ca nu se cunoaste mail-ul respectiv, implicit parola lui/ forum/yahoo ?? Mai e nevoie?
Am sa fac un alt mail acum si am sa ti-l transmit pe mess.
Da, pe facebook am cont (unul vechi) pe care il cunosc multe persoane din anturajul unui anume personaj. De aceea nu ti-am dat acceptul si nu vreau sa implic nici o fata de pe forum in asta. O sa fie mail si cont de poze pe yahoo, azi il fac! Pup Lali
JadeJador spune:
mai fetelor , si eu am fost sefa paranoica de aici pe perioada sarcinii , dar in halul asta n am ajuns :D
cititi ce scrie o fata de la odisee :
"sa nu radeti de mine-eu dorm pe dreapta cu fata spre calorifer si ca sa nu ma mai trezesc pe spate m-am legat de calorifer :D am o bratara de plastic la care am atasat un siret si l-am legat de calorifer.bratara o pot da jos noaptea cand merg la pipi :D alta idee mai buna n-am avut.dr mi-a zis ca exagerez...dar...."
eu m am stricat de ras :)))
_
de T 8+
camady spune:
Buna.
Noi nu suntem incantate de nicio jucarie.O fascineaza tel,telecomanda, sticlele de plastic.........etc.
Racheel ce bine mancati voi.Evei nu-i plac cerealele si iaurtul absolut deloc.De rabdarea ei nu mai vorbesc.Daca nu-i dau Evei sa manance in max.15 min.........e jar ca se plictiseste.
Kora ma gandesc mereu la tine si vreau sa te sun dar nu gasesc timp.......of,of.
Sei eu dintotdeauna am folosit pampers active.Sunt multumita.Adevarul e ca n-am incercat nimic altceva.
Oare Loredanar ce mai face? Am mai vazut poze pe FB dar ea n-a mai intrat la noi .
Hellena de ce e Petru imperfect?
Lali o sa-ti trimit un pm.
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador mai fetelor , si eu am fost sefa paranoica de aici pe perioada sarcinii , dar in halul asta n am ajuns :D cititi ce scrie o fata de la odisee : "sa nu radeti de mine-eu dorm pe dreapta cu fata spre calorifer si ca sa nu ma mai trezesc pe spate m-am legat de calorifer :D am o bratara de plastic la care am atasat un siret si l-am legat de calorifer.bratara o pot da jos noaptea cand merg la pipi :D alta idee mai buna n-am avut.dr mi-a zis ca exagerez...dar...." eu m am stricat de ras :))) _ de T 8+ |
ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
turbata :))))))))))))))
seidana spune:
Ala .. nu sunt zombi.. m-am obisnuit . dar mai sunt si zile in care abia ma ridic din pat dimineata, insa dupa 2 cafele trece
LenaC spune:
Alayna, iti iei Manduca sau mei tai si o pui in spate :)
eu asa mai fac.
Si noi suntem in aceiasi stare, vrea doar in brate, daca nu entertained etc
Ala, in 5 minute se plictiseste? Maia nici 10 secunde nu tine o jucarie in mana. Doar daca nu e jucarie e interesata
Lali, join ;)
Ce nasol s-a terminta seria asta de Grey :(((. Ai vazut si tu ultimul episod din serie?
Dbunny, da acus o culeg de la vecini. Acum s-a racit si e cam rece gresia, si are de trecut putin pe gresie pana ajunge la mine :(
spune-mi si mie ce gatesti de papa asa Noa :D
Jade, super tare E reala?
Klau, este si bio si poti sa faci si tu, nu stiu exact proportile (apa, ulei de teatree), daca vrei aflu :D
Sei, stiam ca unii sar peste mersul de-a busilea. Dar am citit recent un studiu care spune ca bebeii care nu s-au tarat au probleme de vorbire, incerc sa imi aduc aminte exact unde si dau si link daca intereseaza pe cineva.
Sei, ma bucur mult ca v-ati reglat cu kaki
Fetelor un sfat, o reteta delicioasa pentru scumpa mea, please.
Azi i-am dat caisa piure, nu i-a placut, i-am dat caisa intreaga... si cum punea gura pe ea se stramba si o ducea de la gura
piureul de legume (rad de pastarnac+morcov+dovlecel) si am fiert dar nu am pasat(ardei gras, sfecla rosie, telina si ceapa)... il scuipa cand i l-am dat :D
daca a ciugulit azi putin din caisa, pot sa incerc sa ii dau maine para?
incercat o picatura de ulei, degeaba
incercat o picatura de lamaie, degeaba