Strugurasi de Sept-Oct 2011 *58*
Raspunsuri - Pagina 10
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Imi cer scuze ca va deranjez. Sunt o viitoare mamica de septembrie 2012 si ma aflu intr-o dilema referitoare la concediul de risc maternal. Daca vreuna dintre voi s-a aflat in timpul sarcinii in aceasta situatie, va rog sa ma ajutati. AM inteles ca se calculeaza ca un concediu medical obisnuit, respectiv 10.5% aplicat la salariul minim pe economie se scade din el, doar ca nu se mai aplica impozitul de 16% si astfel suma ramane destul de mare ( va rog sa ma corectati daca stiti altfel).
Ceea ce vreau eu sa stiu este daca suma primita in perioada de maternal a fost luata in calcul la prenatal si apoi la concediul de crestere copil. AM primit informatii ambigue in acest sens si mie frica ca o sa raman fara bani in prenatal si cic.
Va rog sa ma ajutati daca puteti.
Multumesc si copii sanatosi sa aveti!
Mami de fetita cu fundita Maria si 21 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
zubi spune:
ollla
....nuu stiu ce sa zic astazi, m-am trezit intoarsa, si mai si ctiesc fel de fel de probleme aici la noi, offf
scriu un rand si apoi il sterg si tot asa,a dik nu imi gasesc cuvintele potrivite, poate imi revin mai tarziu, nu stiu ce am si io azi...ca zuza nebuna sunt
seidana spune:
Neatza..
LENA.. cu Grey-s Anatomy.. cica urmeaza sezonul 9 .. u d abia astpt, ca m-a lasat in ceata ultimul episod
Cu taratul.. noi nu ne-am tarat , asta .. insa sincr mi-i s pare exagrata comparatia, dsi Ela nu ctiva la vorbire totusi... studii sunt de tot felul, (incusiv ca , co-sleepingul e daunator, ca alaptatul e sub LP), insa depind cum credem si ce credem.. eu nu cred (nu vreau sa cred) asta
Eu zic ca poti sa-i dai para..
ZUBI... si
CARINABLANCA.. da CIC si maternalul se calculeaza din venituri, adica daca ai salarul diminut in risc maternal, vei prini 75 /85 % din venitul respectiv (practic in CIC iei 75 % din bani acordati in perioada de risc maternaal, adica aplicat asupra celor 75 % din salar - mai simplu 75 din 75 % din salariu)
JadeJador spune:
buna fetele
bunny multumim pt felicitari
eu am o prietena careia ambilor copii le a iesit primul dinte dupa varsta de 1 an
eu am facut ieri prajitura cu visine
stefy si eu ii dau fructele aburite
sanatate multa !
klau eu i am luat pt tantari un spray de la chicco
deja am avut experiente urate cu muscaturile , asa ca n am mai stat pe ganduri si i am cumparat
dar o sa caut si eu bratara de care zice seidana
rach anastasia a devenit cea mai mancacioasa
se ia la intrecere cu iancu
cum fuse la botez ?
lena da , e reala aici pe forum la odisee am citit
si eu zic ca poti sa i dai para
T nu o mananca simpla , ci doar in combinatii , nu i place textura ei
si mie imi place Anatomia lui Grey insa am ramas in urma mult
cand eram gravida la asta ma uitam
dar cel mai mult imi place Nip/Tuck , mai am de vazut doar cateva episoade din seria 6 , cred ca ultima
_
de T 8+
LenaC spune:
Neata,
Sei, ai dreptate cu tot felul de studii.
I-am dat para, evident k i-a placut (era ft dulce) Deschidea gura, for the first time in history :)))
vreo 3 zile o sa ii dau doar para si apoi reincep legume
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Dbunny, da acus o culeg de la vecini. Acum s-a racit si e cam rece gresia, si are de trecut putin pe gresie pana ajunge la mine :( spune-mi si mie ce gatesti de papa asa Noa :D |
Eu ii amestec cate 4-5 verdeturi(de aia imi ies 3-4 portii) ca sa nu predomine nici un gust. Banuiesc ca daca i-as da dovlecel simplu nu ar manca, cartof nici atat...dar amestecate toate cu cartof dulce, praz, morcov...iese yammy. poate nu ii e foame cand ii oferi tu, infometeaz-o nitel
jade :)))) mor de ras!! am sa ma leg si eu(de bec, de sot¿¿) ca sa dorm doar pe spate, ca ma ghemiesc toata si nu-mi circula bine sangele
prajitura cu visine tip padispan¿¿ azi nu mai am timp, dar cat e maine fac una rasturnata cu caramel, ananas si blat...cica-i gata in microunde in 7 minute
zubi
stefy sanatate! si felicitari pt Max cel cuminte! si Noa s-a obisnuit cu vaturica daia cu jucarie de plus, si doar cu aia doarme la pranz, la vara ne-om coace cu aia ca si-o trage in cap
hellena abia astept sa vad poze cu frumosul p!
klau intreaba la farmacie, tre sa aibe nshpe mii de produse antitzantari pt bebe, eu ma limit la www.manuelvarcas.com/img/94251G.gif" target="_blank">asta deocamdata
carinablanca spune:
citat din mesajul lui seidana Neatza.. LENA.. cu Grey-s Anatomy.. cica urmeaza sezonul 9 .. u d abia astpt, ca m-a lasat in ceata ultimul episod Cu taratul.. noi nu ne-am tarat , asta .. insa sincr mi-i s pare exagrata comparatia, dsi Ela nu ctiva la vorbire totusi... studii sunt de tot felul, (incusiv ca , co-sleepingul e daunator, ca alaptatul e sub LP), insa depind cum credem si ce credem.. eu nu cred (nu vreau sa cred) asta Eu zic ca poti sa-i dai para.. ZUBI... si CARINABLANCA.. da CIC si maternalul se calculeaza din venituri, adica daca ai salarul diminut in risc maternal, vei prini 75 /85 % din venitul respectiv (practic in CIC iei 75 % din bani acordati in perioada de risc maternaal, adica aplicat asupra celor 75 % din salar - mai simplu 75 din 75 % din salariu) Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Multumesc tare mult. Temerea mea era ca nu o sa mi se considere la venituri deloc perioada de risc maternal si ma trezesc fara bani de cic si cu prenatal foarte mic. Daca se considera e ok, chiar daca e 75 din 75%.
Un medic cu care am vorbit despre concediul de risc maternal mi-a spus sa nu plang apoi cand voi fi in cic ca nu o sa primesc bani pentru ca am stat in maternal.
Multumesc mult.
Mami de fetita cu fundita Maria si 21 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
pinkysor spune:
Buna seara fetelor!
Jade, ce praji cu visine ai facut? Eu am o reteta salvata de mai demult nu mai stiu cine a postat-o si ma gandeam s-o fac maine
f tare faza cu caloriferul
Sei, si eu zic la fel cu tot felul de studii... oricum azi se descopera ceva iar peste catva timp se schimba lucrurile.
Lena, eu pot sa-ti spun ce legume papa Dani cu placere (lui nu-i prea plac legumele dar fructele si crude si coapte le papa fff bine). Ii place amestecul de dovlecel+ pastarnac+ morcov+ cartof dulce. I-am mai pus la amestecul asta si putina sfeca si a papat f bine. Eu de cand am introdus carnea, oul, quinoa si meiul ii fac pireuri mai variate. Poate te ajuta
Hayat, iti trimit un pupic si sper sa ne vedem curand
Noi am umblat dupa corpuri de iluminat, covoare si alte chestii mici pe care le putem duce usor bine nu am luat mare lucru dar macar nu am mers degeaba ci am mai luat cate ceva
I-am dat lui Dani iaurt si i-a placut fff mult!
Va pup
LenaC spune:
Dbunny, si eu ii fac din mai multe:
- radacina de pastarnac, patrunjel, morcov si dovlecel.
Pinky, mersic. O sa incerc si cartof dulce, asta inca nu l-am introdus in alimentatia Maiei.
klau_ditza spune:
citat din mesajul lui Dbunny [klau intreaba la farmacie, tre sa aibe nshpe mii de produse antitzantari pt bebe, eu ma limit la www.manuelvarcas.com/img/94251G.gif" target="_blank">asta deocamdata Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11) |
Ce tare !!!!!!!!!!!!!
Cafelute? Prajiturele?
La multi ani celor care poarta numele sf. Constantin si Elena. O zi frumoasa va doresc !