Strugurasi de Sept-Oct 2011 *58*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Oare mi-o citi cineva romanul " Au inima mea!" ce tocmai l-am scris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Da lali ai dreptate, poza ce-am pus eu e fasole verde. Noa mananca mazare bobite(insa le iau proaspete) si fasole verde - pastai subtiri. Cum ziceam, combinate cu restul verdeturilor nu-i da dureri de burtica, dar daca predomina fasolea verde atunci se baloneaza.

mai fetelor, eu nu mustruluiesc pe nimeni, chiar nu ma deranjeaza cat alapteaza una,(sau cat nu) sau la ce gateste ailalta, dau cu parerea en gros si en detail, dar sa nu mi-o luati in nume de rau...consider ca fiecare ii libera sa faca ce vrea, si chiar daca se intelege ca nu-s de accord cu anumite chestii, cine-s eu ca sa ma bag in decizia cuiva¿¿

eu personal nu as da ou sub 9 luni, nu as da unt, nu as pune ulei in supa si alte chestii, dar aia nu inseamna ca mustruluiesc pe cine-o face, fiecare face cum crede mai bine.

hayat, hellena suntem aici

alayna cum ii dai orezul¿ fiert s-apoi blenduit¿ ca eu am incercat, cand facea caca imprastiat, dar nu stiu de ce nu s-a blenduit usor, poate trebuia sa-l fierb mai multapai mie asa nu-mi plac alimentele super fierte

lena aoleooo ce ramutza ai tu acolo o sa-ti plece in vecini

racheel petrecere frumoasa! 22o grame¿¿

jade a mea m-a chelit deja, acu e la etapa pitigat, are o fortaaaa si e tare repejoara cu mainile

feteleeee Noa mananca ca o purcica, si d´aia n-a pus decat 5oo grame in 6-7 saptamani. Ieri in sfarsit am ajuns la farmacie de-am cantarit-o: are 8,5 kg.

si de 2 zile doarme prost, azinoapte mi-a adormit la 11, la 7 a fost treaza, cu vreo 2-3 treziri in mijloc, acu e franta, motzaie in carut

fetele, ceva deserturi, fara coacere la cuptor mai stiti¿ ca e prea cald ca sa mai incind si cuptorul...dar de mancat as manca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

neata !
Pentru toata lumea !!!
Lali, eu una citesc intotdeauna cu placere romanele tale. Ai un fel special de a expune lucrurile
Cred ca tatal tau incerca un santaj emotional... adica na, esti tu o mama sensibila, dar de problemele tale oare el asculta?
pentru Paul si Teodora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Noi azi incercam cateva bobite de mazare in papica. Sper sa fie ok.

Exista produse (ma refer la lotiuni) pentru bebei impotriva tantarilor? Adica eu daca ies seara la plimbarica sunt tantari, folosesc Autan. Dar pe el cu ce il dau??? Ca Autanul parca e de la 2 ani.

....si consider "agresive" reclamele de pe DC. Mai au si sunet !!!! uneori nu gasesc X-ul sa le inchid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Salut fetele

ALA.. ce sa iti zic despre noi.. da zice mama, tata cu adresaa.. de o sapt a inceput de la ghe ghi, bu.. sa lege vocale si chiar sa n strige, de la nimic la mult brusc.. si sunt fericita ca toti vorbeau numai ea soma, insa e desteapta tare nu s-a complicat cu un ansamblu de vocale/consoane , ea a venit direct cu un arsenal..
Nu mai are stare, mereu se rasucste, intoarce, ridica in fund, se pune in 4 labe, se arunca in cap, se trage sa se ridice in picioare.. nu merge de-a busilea doar se ridica in 4 labe sic and nu-I mai place se arunca in cap sau se pune in fund, nu se taraste, iar de tinut in picioare nu o tin.. se ridica prin agatare …
Cu bratele.. la noi nu e non stop brate, dar sa nu o las singura .. si la baie o pun pe patul din dormitory, dschid usa la baia noastra si poveestim #61514;… de mancat apuc si eu uneori a mananc la 6 cand vin sotu, in rest doar chestii baubile.. sau prostii din punga cand suntem la plimbare, nu pot manca in fata ei pt ca inghite in sec..
Mango ii poti da , mie nu imi place avocado nici ei.. de orez basmati nu stiu ce sa zic, la un mom dat vdeam un articol in care rcomanda orezul cu bob rotund simplu..,
LENA,,, o sa vina mom sa mearga , sau poate o sa sara peste mersul in 4 labe.. stiati ca multi copii sar peste taras sau mers de-a busilea direct la mersul in picioare? Insa la un mom dat o sa se deplaseze in toate felurile..

LALI.. nu sunt trista.. insa mi-am gasit ocupatii diverse, si da am simtit o nevoie de a sta singura, obosisem..
Da i-am dat singure si bine am facut , nu s-a inecar rau niciodata, si mesteca … ii dau si acum biscuitii, paina, portocala, morcov fiert, in manuta, desi prefera sa le tin eu, i-I le pun pe tavita sa se serveasca lenesagul meu… imi e dor sa vb , insa cu mata asta a mea imi e gru sa stau s vb pe mess, o sa vezi ca ma calareste si incepe sa ma traga/ muste…imi e jeena ca mereu incep o conversatie si in 10 min abandonez .. de asta nici nu mai intru pe mess.... am fost si singure acasa , sotu fiind in delgatii, am fost si obosita… bla bla
Cu caca nu mai avem demult problem, face de 3 ori p zi , acum am dat inn cealalta xtrema.. banui ca avem o mica alrgie/intoleranta/sensibilitate la lapte..
Despre cat ne dezamagesc oamenii.. no coment
Aaa… am citit si mesajul tau la postul cu rasfatul.. si inclusive raspunsul tau pt Ala.. te iubesc stii? Te-am propus la mesajul lunii,, cand ma plang ca imi e greu iti citesc mesajul si ma calmez.. si sunt 100 % de accord cu tine, in astea cred si eu dar nu sunt buna la scris si ieczplicat #61514;

Hellena.. sunteti ok? S-a confirmat chestia la ochisori? Hai te rog mai des ..

Mergem afara sir vin sa citesc autostrada lui LALI

Mergi la inceput

Lali.. super tare tatal tau.. pai a facut copii sa-i crasca fiie-sa? hai ca de fac copii bblusi sa-i crasca parinti da, dar invrs ? mare santajist (sa nu zic altfl) e tatal tau..

Anca..eu una nu as avea incredere in vecina, prin simplu fapt ca as fii cu un ghimpe in suflet ca ea se ocupa de copilul ei si pe a meu il neglijeaja, evident ca il poate neglija pe a meu si de nu are altii copii in grija, dar are ea atata experinta si putere sa se ocupe de doi copii mici odata?

Bunny.. putin 500 gr in 6 sapt? aouleu , a mea cu 500 in 3 luni? bine noi nu mancam binee papa dar mancam titi la greu..
si vai ce bine ma simt eu cand avem doau 2-3 trziri p noapte , Ela se trezste in medie de 5 ori...
grasimi de ce nu ai da pana la 9 luni? si oul? e alergen? stiu ca ai zis ca la voi asta e schma dar care e explicatia? nu mai stiu daca ai zis..

KLAU.. este la farmacie cava bratara care se pune la piciorus peste haine si ii pazeste de ganganii de tot felul, inclusiv capuse, si costa 10 lei

Mergi la inceput

Folositi careva pamprsi verzi? cat era mica nu imi placea insa hugiies imi ies 1.43 lei/buc (ca am trecut la nr 5 -4 ne strang) .. cam mult ...si fectiv nu mai stiu ce sa incrc.. si de la puffies se irita,
dci dm , toujour, puffies, pampers alb .. nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

buna

la noi ploua in draci si e frig si urat , toamna de a dreptul

rach , si eu ma bucur ca a castigat el

lali , nu a dezvaluit protv ul numele castigatorului , e normal ca la o emisiune care nu este in direct sa rasufle informatii
eu puteam sa aflu mai demult numele , dar n am vrut ca vroiam sa aflu la sf emisiunii , sa simt la maxim
si ete ca am aflat aiurea , fara sa vreau
dar sunt multumita de rezultat asa ca nu m am suparat f tare

klau , T mai vede mazare pe la 2 ani incolo
doua zile a tras saracu din cauza ei

seidana , noi folosim pampers verde , de vreo 2 luni cred
sunt multumita ca nu put la fel de tare ca cei albi , nu l irita , nu gasesc cristale , asa ca iau din astia , ce sa fac
cu huggies nu vreau sa ma complic cu comandatul pe net , ca din alta parte n am de unde sa i iau

de cand i a spart dintele nr 3 , T este atat de cuminte de nu mi vine sa cred
saracutul , din cauza dintelui era el asa de agitat

_

de T 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

da sei e alergen oul, la noi mai toate-s alergene mi-e ca daca face bubite si-o duc la urgente mi-o iau in freza!

jade felicitari pt dintele nr 3 si baiatul cel cuminte!

Noi tot zero dinti avem

si-as face clatite dar e o zapusealaaaaa, banuiesc ca vine si la noi ploaia...si pe maine as face ceva oua umplute cu ton si betisoare dálea surimi...si salata fasioare mici mici, si maioneza oare ce-am de-s asa pofticioasa¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!

Revin si eu pe forum dupa o luuunga pauza. Din pacate am ceva probleme de sanatate ... si dupa ce am revenit din concediul din Romania imi petrc timpul pe la medici.
Cat am fost in Ro am facut o criza de fiere si de atunci o tin numai in crize. Ma simt rau si fara putere, obosita si terminata. Pot sa-mi fac o bratara cu pietricelele de la fiere , am peste 10 ... Stiu ca operatia e relativ usoara acum ...laparoscopic ...insa as vrea sa o aman cat mai mult ...dar se pare ca nu prea pot.
Odata cu problemele de fiere, colonul e destul de iritat si adaugand si intolerenta la lactoza .... sunt terminata.

Nororc ca bebe e un cumintel, a mai luat si el ceva in greutate (cred ca de la cereale) are si el 8,2kg la aproape 8 luni. Avem zile in care papam bine,avem si zile in care suntem moftorosi ... dar sanatosi sa fim ca bucurosi le-am duce pe toate.
Noi inca nu mergem , nici nu ne taram ...stam frumos in fundulet si ne jucam. Cand suntem afara strigam in gura mare ca sa ne auda toata lumea si sa ne dea atentie, iar cand vedem un catel suntem in stare sa sarim din carut si sa-l smotocim un pic pe catel.

Mami fericita de bebe Max

Mergi la inceput