Strugurasi de Sept-Oct 2011 *58*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Multumim pt urari fetelor

MARRYAN imi pare rau ca va luptati atat cu dintii, cu papa ce sa zic.. eu i-am dat supa de carne.. in unele carti se recomanda, insa numai cu carne de casa, carnea spumata si apoi schimbata apa, si supa nu f concentrata..

MIKKA.. poti linistita sa ii dai 2 zile din aceeasi branza, cu putina atentie si 3 zile, insa in frigider inchisa bine, fara sa prinda miros,sau gust

RACH ooo ce bine papa Anastasia.. eu nu am nervi sa o las sa doarma fara titi, nu vreau sa o aud plangand, .. si Doamne ce mi-a plans azi pe masina.. 5 min cu urlete si acrimi siroaie, si nu aveam unde sa opresc.. am imbatranit 10 ani in 5 min..
Cu capsunii.. am intrebat si eu dr si mi-a zis eventual sa incerc in parcul de langa spital de e problema sa fug la urgenta, m-a speriat rau..

HAYAT, imi pare rau pt tatal tau.. insa nici ce face el nu e corect

KLAU .. bravo pt 6 dintoci

NOi azi am fost la bilantul de 9 luni.. 9,7 kg, cica 72 cm (dar sigur sunt mai multi), cica e pe vine dintele 3, are ceva hypersensibilitate dermatologica.. adik ii ramane rosie sau cu pete pielea cand o ating mai tare(nu cu varful degetului, de ex la luat in brate), avem bube de caldura groaznice sub gat, sa continuam cu FE si D3, sa incerc cu orice de mancare mai putin albus, capuni/fructe de padure, peste, fructe de mare..
Ii pot da lactate si lapte de vaca in mancare, mi-a zis ca nu considera stricta si rau facatoare punerea unui strop de sare in mancare ( un praf nu sa ii dau mancare sarata), sa ii dau mancarea pasata mare (nu mai blenduita), sa ii dau sa pape cu mana, sa incep cu ficatelul daca vreau..
Atceva .. s-a indragostit de grasuna mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Bravo Ela, dulcica mica si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna seara!

La multi ani Ela!!!
La multi ani Lena!!!

Jade, mersi, am inteles cum ai facut praji eu nu am reusit azi dar poate o fac maine

Maryyan, imi pare rau ca va chinuit asa tare cu dintisorii sper sa treaca perioada asta repede si sa nu fie asa la toti dintisorii

Sei, Ela e o scumpa micuta si draguta!

Hayat, imi pare tare rau ca e asa situatia cu tatal tau. Stiu ce inseamna sa te santajeze cineva emotional si oricat ai fi de tare tot te influenteza putin. Sper sa se aseze lucrurile in timp. Am uitat sa-ti zic... in sfarsit am facut transferul pentru body. Sper sa fie in regula

Mikka, nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu mancarea... si noi am fost la inceput mai mofturosi (poate nu ca voi) dar cu timpul a inceput sa manace. In legatura cu kg nu cred ca trebuie sa-ti faci griji noi cu toata diversificarea nu am luat mai nimic in ultima luna. Dani are 8,2 kg si acum o luna avea 8,15 kg.

Racheel, ce bine papa Anastasia! Bravo ei

Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Lena voi cum ati petrecut azi ?
Mersi pt raspuns , bubite nu am zarit in ureche ci are o obsesie in ultimul timp sa dea cu unghiile si se zgarie

Bravo Ela

Mikka, nu i-ai dat cartof pana acum ? Aici se recomanda chiar la inceputul diversificarii cu morcov,ii dau fetei cam o data la 2 zile ,ba cu radacinoase ,ba cu dovlecel,ba cu iaurt si-i place la nebunie

Lali ce mai face motzata cea mica ? Mai face BAU ?

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Dau de baut si eu cu o mica intarziere.....acum m-am "eliberat" putin din treburi dar sunt franta de oboseala, nu ca am petrecut azi de ziua mea, ci mai curand agitatia in care ma aflu continuu de cateva saptamani.
La multi ani si de la mine Ela, Lali (?? cred ) Lena si cine mai este...nu-mi vine acum in minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Hayat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

'neata !!!!!!!!!!!!!

Va las micul dejun si cafeaua si ma apuc de studiat pensiuni una-alta pentru concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza

Mikka, Ala, Pinky..

KLau

ALA.. sa stii ca si ELa se scarpina in ureche, nu e legat de bubite/disconfort.. la noi e un obicei cand ii e somn sa se scarpine in ureche sau la ochisori, inainte se tragea de par, dar tot barand-o a trecut la ureche..

Apropo .. voi cand ii taiati unghiile ? la noi e horror .. nu reusesc se zbate, urla ma musca ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

sei piticul meu nu e deranjat cand ii tai unghiile. Dar tu ai o domnisoara !!! Poate vrea sa aiba unghiile mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

buna dimi

seidana a luat Ela ceva in greutate in ultima luna ?
pup grasunica frumusica
nu avem probleme cu taiatul unghiilor , i le tai tinandu l in brate , de mic a stat

klau dintii 5 si 6 unde au iesit , sus ?

acum sa l laud si eu putin pe T
a invatat sa arate cu manuta catelul pe carticica

_

de T 8+

Mergi la inceput