Strugurasi de Sept-Oct 2011 *58*
Raspunsuri - Pagina 14
alayna spune:
Jade ce baiat mare ai si ce istet e !!!
Sei eu niciodata nu i-am taiat unghiile cand e treaza ,nu pot ! Trage mainile ,se zvarcoleste,ma impinge si mi-e frica sa n-o tai asa ca astept sa adoarma si usor ii fac manichiura si pedichiura si asta doar in primele 10 minute de somn ca doarme adanc si nu simte
Deci si Ela se scarpina in urechiuse ,sa stii ca si Noura se freaca la ochi atat de tare cand o pun sa fac nani ,e incredibila !Uneori ma facea sa cred ca are ceva in ochi,apoi am vazut ca e legat de ritualul ei inainte somnului
Uneori isi mai impreuneaza mainile si-si da in cap ,in frunte mai exact
Azi ma duc sa-i fac pasaport romanesc Nourei ,sigur vin cu o mii de draci de la consulatul romanesc !
Vrem sa mergem in Ro in iulie si avand pasaport egiptean pana acum ,cica ii trebuie invitatie si viza sa intre pe teritoriul romanesc
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
racheel spune:
buna dimineata
Hellena, La Multi Ani cu multa sanatate si bucurii.
De ce ai spus ca P. este imperfect?S-a confirmat ca are promlema la ochisor cum ai zis tu?
Sei, pe Ela grasunica.Bravo Ela
Eu am probleme cand ii tai unghiile la picioare ca se gadila.O mai tine tac-su.La maini nu am probleme.Ii dau intr-o mana o jucarie in timp ce-i tai unghiile la cealalta, si invers.
Azi m-am riscat si i-am dat 2 capsunici mici.Sa vedem cum reactioneaza.
Bravo T cel istet
Oana, nici un semn nu vrei sa ne dai?Nimic, nimic?
Azi anastasia s-a culcat si fara titi si fara sa se mai mataie.La 10,20 a pus capul jos fundul in sus si dusa a fost.
anca_toma spune:
neata!!!
La multi ani cu intarziere Elenutelor noastre!!!!!!!
Ala si Iancu isi rupe urechile pana ii da sange cand ii este somn si sincer nu stiu cum sa il fac sa inceteze.
Klaumultumim pt cafea . 6 dintoci, felicitari.noi inca nimic.Cand terminati cu totii o sa incepem si noi.Am auzit de un bebe caruia i-au iesit la un an si doua luni, sper sa nu fie si la noi asa.
Sei bravo pt picea grasunica.Si noi papam ffff bine dar la kg in plus nu se vede deloc.Fructe cam 300g, legume 200g, si iaurt cam 300g ceea ce mi se pare fff mult dar la kg nu se vede cred ca are 9200g, chiar o sa il cantaresc diseara de curiozitate.
Alex sunt fff deacord cu tine in ceea ce priveste egalitatea.Eu una am noroc ca totusi el ii face baie lui Iancu, il schimba si normal ca sta cu el, dar asta eu o consider normal.El intinde rufele ca eu una urasc asata.Dar pana acum nu cred ca a pus mana vreodata pe fier, dar asta nu e o problema ca nici eu nu pun mana pe fier, la noi e casa cu haine necalcate.Oricum eu cred ca tre sa mai treaca vreo doua generatii si la noi ca sa devina si barbatii mai ok.Si totul pleaca din familie si din educatia de acasa, si la fete si la baieti.Noi suntem educate ca ei sunt niste zei si le pica ceva daca pun mana pe ceva, si ei au tot aceasi idee implementata despre ei.Si daca face unul ceva in plus il ridicam in slavi in loc sa consideram ca e ceva normal.Gata ca devin rea.
Fetelor din Bucuresti , mergeti la targ in we , eu una as merge, dar ca de obicei plecam.We asta mergem la munte, dar s-au anuntat ploi si nici singura nu as sta acasa.Asta inseamna ca iar fac bagaje!!!!
Am primit in we un premergator de la cineva, si chiar daca eram impotriva l-am pus putin in el, rezultatul a fost ca a invatat copilul meu sa intinda mainile sa il iau in brate.Cand il pun se pune pe plans si intinde mainile sa il iau, e fff destept, cra cra.
revin si eu mai tarziu , sper,sa nu ma iau iar cu altele.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
JadeJador spune:
multumim multumim , mamaie l a invatat
alayna am uitat sa ti zic , si T sa scarpina in urechi , aproape in permanenta are sange inchegat asa cum zici si tu
el in schimb a mostenit ticul asta de la taica su
rach in continuare ai un copil model
ce curajoasa esti , eu anul asta n am curaj sa i dau capsuni , mai cu seama ca eu toata copilaria am facut urticarie de la ele
_
de T 8+
mikka11 spune:
La multi ani, Hellena! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de clipe minunate alaturi de mica ta minune!
Bravo, T!!!!Ce repede cresc bebelusii nostri...voi realizati ca mai e foarte putin pana la aniversarea primului anisor??Eu nu stiu cand a trecut timpul asta,prea repede trece, prea repede cresc...
mikka11 spune:
Anca, ce mult mananca Iancu!!
Ala, azi ii mai dau branzica, incerc si cu mamaliguta ca in celelalte combinatii a refuzat total, cum ma vede cu lingurita, intoarce capul. am luat malai bio de la DM sa ii fac insa pun pariu ca l-am luat degeaba...
De maine incerc si cu cartof, ce ar fi mai ok sa ii dau, cartof normal sau cartof dulce?
Si noi tot in somn taiem unghiile, treaza isi trage mainile, vrea unghiera, se agita prea tare pentru a i le putea taia
Dbunny spune:
Cu ceva intarziere urez si eu La multi ani tuturor Elenelor si Constantinelor!!
jade wow ce baiat mare! cunoaste pe cutzu deja!
sei 9,2 e mult, nuż parca ai zis ca de 3 luni n-a pus, pai 9 kg avea la 6-7luniż
branzica noi nu papam, unghiile le taiam cand ne uitam la desene
scarpinatul la urechiuse la noi e semn ca murim de oboseala si vrem nani
aaaa si avem iar cojite in cap, urate, am dat cu crema, dar mare lucru n-a facut, cred ca incep s-o uleiez...
am facut ieri prajitura intoarsa, dar la microunde, maaaaama ce buna si repede a iesit. am facut-o cu caramel, pere din compot si ceva nuci taiate...apoi padispanul. un deliciu in 7 minute
klau_ditza spune:
mikka nu imi mai aminti ca mai e un pic pana la un anisor. Inca nu am gasit bona Spor la papat azi !
Jade uitasem sa iti spun - la noi mazarea a fost ok. Zilele urmatoare incerc si pastai.
Fetele cu strugurasi fara dintoci - parca vad ca va ies mai multi odata. Si asta inseamna doar un episod de maraiala - nu mai multe cum a fost la noi.
Eu imi pregatesc pranzul. Un bulz pe care tocmai l-am pus pe gratar (adik in tigaia grill) si oua fierte Vine cineva la masa???