Strugurasi de Sept-Oct 2011 *58*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Azi fac cinste !!! de fapt ELA :
-frappeuri p toat gusturile
- expreso sau cafelute lungi
- ceiut
- fresh
- apa plata cu lime

TOrt de ciocolata cu caramel
biscuiti home made pt bebe si

FIIE-mea a vrut sa chefuiasca azi noapte.. trziri din ora in ora si 30 in 30 min, nu aveam voie sa ma intorc cu spatele , sa iau mana de pe ea, sa nu o las sa doarma cu picioarele pe mine, sa o dau jos de pe prna mea, pana la 12 cand m-am pus langa ea treziri din 20 in 20 min..
AM cearcane ca niciodata dar trec cu 2 cafeloaie nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

LENA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata

La multi Ani ELENUTELOR SI CONSTANTINILOR

Noi suntem terorizate de aparitia dintilor de sus, uff ce greu e, mi se pare cea mai grea perioada, nici a colicilor nu a ft asa de aiurea, saracuta roade tot, tipa, plinge, am 2 nopti cind se trezeste din ora in ora si plinge la cineva se intimpla asa ceva?

Miine mergem la controlul de 9 luni si o voi intreba pe pediatra ce sa fac, mii mila de ea cum o doare, si tot miine facem ultima doza de sinflorix, apoi pauza pina la un an si dupa un an numai facem nici o vaccina....

Voi discutati de papa si ce complicatii gatit, a mea e sclifosita grupului, nu maninca nimika bre, nustiu ce sa mai fac, ieri iam dat capsuni din gradina si cirese blenduite cu o banana...si ce credeti a ft dea dreptul Bleah pu ea, numai cereale accepta dar eu ii dau din paste in craciun, nu vreau sa ii dau zilnic, desi cred ca miine asta imi va prescrie dr....de legume nici pomina..nu vrea si gata...
simbata am pregatit zeama de gaina de casa cu taitei si bors acru, dupa ce l-am pregatit nu i-am pus sare delok iam dat intii ei sa pape si apoi pu noi aparte am pus ceva sare....si ce ia placut zeama...acum ce sa fac sa ii dau mincare de-a noastra insa fara grasimi si sare? mi se pare devreme, noi nici paine nu papam, doar ne strimbam...cred ca suntem pe primul lok la strimbat la mincare si fufuit din nas

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La multi ani Ela

La multi ani Lena

bunny :))) nebuna mai esti
si eu fac praji cu ananas si caramel

pinky am facut prajitura cu visine tip pandispan
din 5 oua , o cana zahar , o cana faina etc
daca vrei reteta exacta spune

seidana multumim pt tratatie
_

de T 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna dimineata!

Klau , am remarcat si eu zilele astea ca de la dinti nu prea mananca, pentru ca daca il ating cu ceva la gingii se pune pe un planssss. Asa ca, incerc sa ma impac cu ideea ca nu o sa dureze o vesnicie episodul asta. In ce-l priveste pe tata, ufff.

May , inteleg ce vrei sa imi spui. Insa, si la tata vine un prieten mai apropiat destul de des, dar asta nu e suficient pentru el. Imi spunea ca cel mai greu ii este cand vine seara. Eu, cred ca ii este teama sa doarma singur. Asa a fost si cnad a murit mama, sotul meu dormea in camera cealalta si tata nu a putut dormi si s-a dus pe coltar langa Dan....sa-l vada,sa-l stie aproape..sa poata dormi. Asa a fost intotdeauna. Si cand venea mama la mine, el era terminat psihic si mereu o santaja emotional, pana ceda si saraca pleca plangand de la mine, ca ii e mila de el si trebuie sa mearga sa-l ingrijeasca. Mereu ma suparam pe ea, ca prea il cocoloseste de parca ar fi copil mic....si s-a invatat prost. Uite, acum, rezultatele!

Zilele trecute l-a sunat o matusa sa mearga sa-i repare cazanul de baie, insa e nevoie de unul nou, si l-au intrebat si matusa-mea si verisoara mea, cum se descurca, cum se simte, etc. El le-a spus ca ii e greu cu mancarea, cu singuratatea...Ele,in loc sa ii spuna, bine, atunci mai treci si tu din cand in cand pe la noi, la o ciorba calda sau o poveste, l-au trimis la cantina sociala, unde merg toti penner-ii. El , nu a inteles subtilitatea vorbelor, dar cand mi-a spus mie, am simtit ca-mi iese fum pe nari de suparare. Are 2 frati in curte cu el. Ce crezi ca fac? Il saluta si merg mai departe si-si vad de treaba lor. De-aia sufera el asa, ca vede ca e dat la o parte de toata lumea. SI-mi mai si zicea , ca pana a trait mama nu-l interesa lucrurile astea. Normal ca nu-l interesau, ca se consuma mama destul si pentru el, doar ca acum, are si el mai mult timp gol si poate observa mai bine anumite lucruri.

Propunerea cu locul de munca in B , i-am facut-o , doar sa nu creada ca nu-mi pasa de el, pentru ca stiam ca nu o sa accepte. Nu vrea sa se rupa de casa aia, de locul de munca pe care il are acum si de care se plange in permanenta. Insa, m-am mai gandit la un lucru, acela ca el in fabrica deja s-a obisnuit cu cei din jur si cum ii sare imediat mustarul din orice, si-a facut un obicei sa se certe cu toti si nu stiu cat timp va mai fi tolerat si ma gandeam ca daca va schimba mediul, il va mai domoli un pic....

Tatalui meu, mereu i-a placut sa ii santajeze emotional pe cei dragi din jur. Chestie care la mine nu prea tine, dar nici nu ma lasa indiferenta. Problema este ca ce reusesc eu sa construiesc cu el intr-o saptamana si sa-l motivez sa mearga mai departe, sora mea reuseste sa darame printr-un mesaj lacrimogen , care-l pune gramada. Si asa simt ca am ajuns sa ma lupt cu morile de vant si ca intr-o buna zi, cred ca o sa renunt si o sa ii las sa face ce-or vrea ei si pace.

P.S. Si eu sunt de parere ca e din cauza dintilor agitatia si schimbarea de program ale lui Bea. La noi au inceput cu o saptamana inainte de operatie si continua pana in rpezent.

Lena

Jade , sincer , te-as imbratisa sa nu te mai intristeze mesajele mele. Acesta este unul din motivele pentru care am preferat sa nu imi spun cu voce tare framantarile, tinand cont de sufletele gingase si sensibile, care isi gasesc casa in voi.

Eu vreau sa cred ca orice mama care isi iubeste copilul este puternica pentru el. Sunt ferm convinsa de asta. Nu aveti idee cata putere are o femeie cand e vorba de copilul ei. Asa a fost creeata de Dumnezeu, sa suporte multe , sa se indoaie sub greutati, fara sa se rupa.De-aia le-a dat barbatilor putere fizica si femeilor putere psihica si intelepciune.

Anca_T, pe tine te-am admirat de cand te cunosc, pentru optimismul pe care-l emani,tinand cont si tu ti-ai pierdut mama de scurta vreme. La tine se vede clar, cum Iancu te incarca pozitiv si te motiveaza. Uneori, cuvintele sunt de prisos.

Camady Da Doamne sa fie asa. LP il diluez in apa incalzita la temperatura pe care o poate suporta Razvan sa manance. In ultima vreme, din cauza gingiilor sensibile, ia 2 inghitituri la inceput, cand e cald Lp si apoi, nu mai vrea sa puna gura pe bibe, pana nu simte ca e aproape rece. Il prefera asa, pentru ca ii calmeaza putin gingiile si poate sa traga din bibe. De fiert, inevitabil fierb apa, pentru ca inca ii mai dau LP in apa de orez. Am incercat cu apa plata si a revenit refluxul. Mama ma intreba ca eu cat am de gand sa ii mai dau apa de orez? Pana se insoara? Pai pana atunci io-i da, daca asa ii este bine, ce sa fac?

Racheel Cum a fost la botez? Si cum s-a comportat Anastasia, in lipsa ta?

Seidana , mereu ma faci sa rosesc cand imi pomenesti de respect si apreciere pentru mine. Eu sunt atat de mica,iar tu ma vezi atat de mare. Eu cred, ca niciuna dintre noi nu ar trebui sa ne subapreciem. Fiecare dintre noi este puternica pentru familia ei. N-are alta solutie!

Alayna, poate ca si credinta ma ajuta sa depasesc momentele grele, chiar daca in "conditia mea de om" , uneori IL mai blamez pe Dumnezeu. Iar, pentru tata, nu ar fi greu sa-si gaseasca de munca, tinand cont de faptul ca are o slujba cautata si mai sunt foarte putini "meseriasi" in domeniul lui. Lui ii este de varsta. Eu, i-am spus sa imi trimita doar un CV si o sa depun doar acolo unde nu este specificata limita de varsta. Un loc pentru el se pate gasi. Important este sa priceapa el care ii sunt prioritatile si ce vrea sa faca in viitor.

Cred ca postez mesajul, sa nu-l pierd si o sa continui in altul cu restul de raspunsuri.

_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

La multi ani ELENELOR si CONSTANTINELOR

Ela multumim foarte frumos pentru tratatie Vad si eu acum de ce n-ai lasat-o pe mami sa doarma toata noaptea ,te-ai chinuit cu menu-ul asta sa fie pe gustul tuturor,nu ?

Marryan daca nu mancati paine ,incearca sa-i dai mamaliga cu branzica ,orez cu mar ,cartofi cu iaurt .....

Mandra mea se scarpina in ureche (cea externa) si are numai sange uscat ca se zgarie atat de tare pana ii da sangele si unghii nu are ! Incerc s-o spal si nu ma lasa ,toata ziua sta cu degetele in ureche ca si cum s-ar juca Am apasat-o pe langa ureche sa vad daca o doare dar nu plange ,cum s-o dezvat ???

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut

Multumim !!!

Pun si eu fursecuri pe masa si un suc

La multi ani Ela !!!

Alayna, Maia se scarpina la ureche cand ii apar bubite. daca o dau cu apa termala se linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

LA MULTI ANI ELA!!!!!!!!!

LA MULTI ANI LENA!!!!!!

Hayat,nu pot decat sa te imbratisez tare, tare si sa iti spun ca ma ganddesc de forte multe ori la tine si la Razvan. Sanatate multa ii doresc din suflet micului Razvanel
E bine acum sa iti vezi de familia ta minunata, ei sunt pe primul loc. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi tatal insa daca dumnealui nu doreste sa vina la Bucuresti, mai mult decat o vorba buna nu poti face...e pacat ca are atatea rude aolo totusi si lor nu le pasa...

Marryan, nici Maria nu mananca nimic, m-a disperat, sincer, cum vede mancarea, intoarce capul. azi dimi i-am dat mar cu biscuiti facuti dupa reteta oanei, a luat o lingurita si la a doua si-a facut greata. piureul de legume nu il mai mananca deloc.
acum am facut branzica de capra, ma gandeam sa pun putina intr-o leguma la aburi ceva ( o merge cu ceapa verde si dovlecel?). Branza de capra a iesit dementiala, imi vine sa o mananac pe toata eu
Care este cea mai buna metoda care trebuie abordata cu copilul meu mofturos? ca eu nu mai stiu ce s fac sa manance si ea putin. Luna asta nu a luat nik in greutate, am ramas la 8 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata mai spre amiaza

La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Constantin si Elene si diminutive.

La Multi Ani Ela de Seidana

La Multi Ani Lena

Hayat mersi de intrebare .

A fost un botez micut, intre prieteni dar m-am simtit bine.Anastasia bineinteles ca a urlat 1 ora pana a adormit.Eu i-am zis nepoatei mele sa ma cheme daca plange si nu a facut-o.Ea fiind obisnuita sa se culce cu titi si cum nu o gasea a urlat.Eram sigura ca asa face.

De azi m-am hotarat sa o dezvat sa se culce cu titi.Asa ca azi la 11 am avut prima reusita.20 de minute a a plans, se punea in cap, se da peste cap se mai ridica in picioare eu ma prefaceam ca dorm si pana la urma a adormit.

Azi am luat capsuni.Maine as incerca sa-i dau si eu.Stiu ca se dau dupa 1 an dar, ma gandesc ca se duce sezonul si as vrea sa-i dau.Maine incerc cu una si daca nu face alergie pot sa-i dau mai multe in urmatoarele zile?

A inceput sa manance bine, bine si fara figuri.Fructe peste 200 g, legume intre 120-150 si cereale peste 150 g.Ma bucur asa de mult ca poate mai ia si ea in greutate.Pre suntem mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Marryan din cate stiu eu la astia mici tb aruncata apa in care a fiert carnea...

Mergi la inceput