Clubul "babelor" FIV-oase 38

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Neatza ! la noi e tare urat afara, vant, nor si friiig
Ana, am implinit 11 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza dragelor
Lara zau am fost la o clinica particulara de linga noi care are o camera de garda si acolo am facut injectia e de ras? zi,zi... nu prea as avea incredere sa il las pe sot, iar eu in dos cum sa imi fac?
Oricum am vb cu voi aseara mult, ca nici nu stiu cand a trecut timpul
Ralu ma bucur ca totul a fost ok la eco. Bravo
Ana la noi inca e urat afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc tuturor pt raspunsuri .
adriana, nu ma tund, fiindca cei mai multi calti se formeaza in varful capului si doar cativa apar pe lungimea firului de par. batfa in continuare la fiv.
samira, sunt bine, multumesc. astept sa treaca saptamanile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ralu, inca 2 sau 3 saptamani si vei sti daca ai baietei, fetite sau cate unul din fiecare.

Ady, a intrat si la noi soarele in nori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata

adriana,deci esti declansata!!!

balanta,dar daca iti strangi parul in coada in crestetul capului si apoi impletesti coada si-i mai tragi un elastic la sfarsitul cozii,nu e mai bine???
la mine merge asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna dimi
Ady, nu-i de ras daca-i in dos..da' de ce-i in dos?? nu declansezi cu Ovitrelle/pregnyl in burtica??
Ralu, pune-ti semnatura si la noi hai, ca nu suntem asa sensibiloase (am vazut ca la fiv cu dr. Albu o ai)..
cu listuta cum a ramas? ce zicea Ari, ca trecem doar mamici/tatici, nu gravi? sau nu aspirante, dar trecem gravi? nu mai stiu, blank total..
Ralu, eu te-as trece pe listuta la capitolul nou, deci, dc vrei, scrie cum vrei sa apari

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ana, ma crezi ca ultimul meu gand este sa aflu ce sex au ? Gandurile mele sunt indreptate doar spre a fi ei sanatosi, spre a nu-i pierde si a veni pe lume cand sunt pregatiti, atat. Am zis ca spun dr. sa nu ma deranjeze cu informatia asta decat dupa 20 sapt., cand probabil ar fi bine sa am nume, ca nici din astea nu am Pana atunci fac ce pot sa nu ma stresez prea rau
daca are cineva nevoie de vreun medicament din turcia, sa mi spuna

Lara, dupa ce trec de eco acum in trim2, te anunt
Imi amintesc parca prin vis cum chiar si acum mai putin de un an abia asteptam sa am si eu o semnatura cu burtica, sa apar pe o lista bucuroasa, dar acum ... imi dau seama ca a trecut timpul, mi-am pus enorm de multe sperante in primele incercari, apoi in noiembrie am cazut rau, m-am ridicat repede dar carpacita bine de tot, si acum am devenit atat de precauta ca nici sa ma bucur parca nu mai stiu si mi-e frica de orice ...
aici nu am pus semnatura pt ca sa ma mai pasuiesti un pic cu trecutul pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

neataaa
Am canar mucos si care stranuta Un sensibil, ca si mine de altfel, ca si eu de la sinuzita sunt mai tot timpul cu nasul in diverse stadii
lara problem is under investigation
ady

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

BUNA DIMMI fetele
Balanta iubita poti sa iti dai cu ulei de migdalle este foarte bun si nu este nociv in sarcina poti sa iti dai cu el pe par de 2 ori pe saptamina inainte de ate spala pe cap cu o ora pui ceva pe cap dupa ce pui uleiul si ai sa vezi ce rezultat bun o sa ai eu fac asa ca am parul foarte des si mi se incurca rau daca nu imi pun ulei de migdale

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara in dos am facut-o; asa am procedat si pina acum Se poate face si in burtica?
Samira sunt declansata total
Ana cica de maine se va mai incalzi

Mergi la inceput