Clubul "babelor" FIV-oase 38
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaady spune:
Lara ce le stie Silvia asta . Tu te simti mai bine, trecura durerile de cap?
Samira, Anaastaa noapte buna dragelor
Qiao
Lara27 spune:
Ady, dap, trecura, odata cu cm
stau cu tine sa n-adormi, da?
je ma tot uit la fomeie si ma tot mir..probabil ca asta, daca i-ar vrea (copiii adek) i-ar si avea in no time..
hah, iar a aparut textul ala pe burtiera la Antena1
to be continued..
MeAlex spune:
Dar daca am suplimenta si cu capsule de bromelaina?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
MeAlex spune:
"Se exista", Lara! De exemplu, aici:
http://www.sanatatea-noastra.ro/index.php?route=product/product&product_id=58
adrianaady spune:
Aici sunt; rezist eroic Multumesc de companie
Fac un dus, iau una bucata sot si mergem la camera de garda sa ne injectam la ora 1 fix
Lara27 spune:
ady, ce, pe bune? zi ca glumesti si nu te duci la camera de garda?
Alex, era sa zic, fii atenta, my new best friend, Bromelaina..dupa care am vazut ca intervine in procesul de coagulare al sangelui??? inteleg ca e anticoagulant, ca poate da hemoragii mari la cm
beey, poate d-aia zice acolo (vezi link), ca se mananca un miez (1!), taiat in 5, de la ET 5 zile..ooff, is prea obo' pt teme naturiste la ora asta..brainstorming, maine, oki?
to be continued..
MeAlex spune:
Lara, pai da, cum ai zis si tu, e blood thinner, de asta se si recomanda sa nu se suprapuna cu Aspirina, fie ea si in doza mica. Sa fie oare atat de puternica si in cantitate asa de mare in ananas? Am citit ca e benefica si in boli autoimune...
Ralu_mv spune:
Ana, Lara, am avut eco seara si apoi am fost in piata ca m-a dus sotul la gura halei si m-am aprovizionat cu de toate, dar in special cu cele mai bune rosii care se gasesc acum pe piata, din care cum am intrat in casa am devorat vreo 5 cu branza si apoi m-am pus cu burta in sus. Sunt bine prichindeii mei, mai mari cu cateva zile amandoi, a facut misto de mine dr. ca nu treb sa mi fac abonament si sa vin saptamanal, sa ma linistesc ca nu ar trebui sa mi se mai intample mult timp chestia cu sangerarile si de astea cu relaxarea ... din care stiu si eu...
Eu intotdeauna am mancat miezul dur, care nu era asa de dur si de rau daca era copt ananasul; am citit si eu parerile contradictorii cu privire la el, incl ca unii zic ca e interzis in sarcina, dar ce m-a convins au fost postari ale unor fete din Hawai care spuneau ca acolo mananca de cand se stiu ananas, evident si in sarcina si nu au avut nimic (nu de ordinul mai mult de 1/zi), asa ca nu m-am sfiit sa mai mananc daca am avut pofta, dar nu am mai simtit ceva deosebit - decat in limba cum ziceti voi
Acum m-am culcat la 23, dar uite ca la 12;30 m-am trezit si nu mai pot adormi de durere de picioare ...
Qiao, atelierul acela ma tenta de cand am citit prima data de el, apoi cand a fost cel cu pastele mmm... dar nu am ajuns, dar recunosc ca la raw... nu-s mare fan, poate doar un tort raw si smoothie-uri
Adriana sa fie cu noroc declansarea din noaptea asta si sa ne anunti ca ai puisorii la marsupiu prinsi si sanatosi
anaasta spune:
Salutare tuturor, sa aveti o zi frumoasa! A iesit soarele si la noi chiar daca a fost tare rece in dimineata asta.
Ralu, cat timp are acum sarcina?