Clubul "babelor" FIV-oase 38
Raspunsuri - Pagina 18
QiaoBing spune:
seara buna
am ajuns si eu acasa, cu grija ca aveam un geam intredeschis la balcon si precis d-nul scart era rebegit de frig si cu mucii in nas - si asa a fost ! mama denaturata ca sunt. am omis dimineata sa tin cont ca ma duc la atelier si o sa ajung mai tarziu, ca o sa intarzii mult peste ora de terminare nici nu mi-a trecut prin cap.
pot sa va spun ca am degustat cea mai tare supa/ciorbita raw !!! i-a placut si sotului, ca doar il iau dupa mine mereu, asa ca astept sa se termine borsul de sfecla si o fac. nici nu va inchipuiti ce gust deosebit poate sa aiba si nu a fost fiarta nici o secunda, iar combinatia de ingrediente: ciudata dar cu efect neasteptat.
va povestesc maine pe indelete, ca nu am notitele la indemana
anaasta ma gandam la tine si imi parea rau ca nu am apucat sa golesc camera si sa incarc bateria ca sa filmez, iti trimiteam filmuletul. mi-a placut la nebunie atelierul asta fara foc. a facut o prietena o poza la ciorbita si am rugat-o sa mi-o trimita si mie.
sabinuta eu nu am decat un mar in casa, cirese nu am gustat inca anul asta, asa ca nu esti singura.
blanche bine ai venit !
adisorule iti aducem ce vrei tu la intalneala, numai sa iasa cum vrem toate incercarea asta a ta ! tu fa lista
daca nu puteti sa mancati rodia, faceti-o suc, am incercat eu o reteta de pe net de "ambrozie" si am adaugat si rodie la ea. a iesit super, pt sot am facut-o mai picanta. ce nu am facut prima data dar m-am invatat mine a fost sa strecor sucul. uite aici reteta http://www.lalena.ro/698-reteta-Limonada-Ambrozie.html
am baut la atelier 2 smoothies verzi. primul mi s-a barut bestial: kiwi cu spanac, suc de lamaie si miere !!! celalalt a fost cu ananas, salata, lamaie si miere.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
lara.aha...pai inseamna ca io tocmai ce trebuia n-am mancat!!!
da nici nu mananc pentru ca am senzatia ca rod lemne cand ajung la miezul ala...asa ca-l ocolesc cu gratie...deci miez cand am voie sa mananc???
mooaaa...si am vazut pe Net o "scula" misto de curatat ananasul...si coaja si miezul lemnos dintr-o lovitura.
adriana,sunt fan creme facute de mine.
e 2-1 pentru Steaua...ma uit si eu pe DIGI din solidaritate cu sotriorul microbist...dar el e la stadion.
e adevarat ca face 10 minute de la stadiona pana acasa pe jos...da pe ploaia asta...ajunge murat acasa.
da macar o sa fie fericit daca inving favoritii lui
oricum...daca raceste ...il sparg!!!!
anaasta spune:
Qiao, astept retetele si impresiile cand apuci.
Somn usor, eu ma bag la .
Ady, sa n-adormi pana nu faci injectia.
adrianaady spune:
Samira am vazut si eu scorul mai devreme; eu sunt stelista dintr-o familie de dinamovisti cred ca pur si simplu mi se parea tare amuzant sa tin cu Steaua ca sa-l oftic pe fratele meu ( care acum e tot la stadion apropo)
samira33 spune:
somn usor ana
qiao,pentru parastasul de 3 ani pe care il am peste 2 saptamani...printre pregatiri fac si un chec cu ciocolata al lenei.
mancarea raw mie nu-mi place...am incercat-o dar nu-i pe gustul meu.
QiaoBing spune:
samira mi se termina crema de fata in curand, sa vii pregatita la intalneala ca trebuie sa ma instruiesti si pe mine
am gasit notitele cu ciorbita raw, o scriu acum cat am totul inca proaspat in memorie: avem nevoie de 1 bucata blender rezistent si puternic (de min 1000 W) In el punem:
3 pahare de apa
70 ml ulei de masline
sucul de la 3-4 lamai (dupa gust)
1 bucata ghimbir curatata de coaja
1 ardei gras/capia rosu
1 lingura sare
8 curmale fara samburi (ei da, curmale !)
2 tije de telina
1-2 legaturi de patrunjel (depinde cat de stufoase sunt)
Mixam totul la blender - asta e baza ciorbitei
In zeama obtinuta punem:
conopida maruntita
ridiche alba maruntita
morcov maruntit
ardei gras/capia rosu- cubulete micute
1 avocado copt - cubulete micute
la final ornam cu marar
Nici nu va vine sa credeti ce gust excelent are !!!
Ma duc si eu la
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Lara27 spune:
meeey, la Capatos (Un Show Pacatos) zice una Silvia Pop (vb lui Badea, who is Silvia Pop???) un copil e ca un leasing la masina: o cheltuiala inutila cu o finalitate fara valoare
sami, astia zic ca nope, doar "lemnul":
http://www.amandabears.com/pineapple-core-for-implantation.html
sabi, vb lui iubi tau, nu-i mai zi soro, morula
ralu, alles gut, da?
qiao, si io si io???
to be continued..