Clubul "babelor" FIV-oase 38

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

asistentul meu personal-Samiroiu,mi-a facut la ultimul FIV si injectiile intramusculare, pupa-l-as de baiat priceput

lara,presupun ca a facut declansarea cu Pregnyl si in Romanika se poarta Pregnylul intramuscular.
si eu m-am intrebat de ce IM si nu SC.
eu am facut mereu SC.

Mergi la inceput

meyyy...nu-i e bine vacii noastre:am pleoapele putin umflate si ma deranjeaza...nu suport sa ma ating in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata!
Ralu ma bucur tare mult ca sunteti bine!
Pregnyl-ul pana acum l-am facut tot in "dos" . este mai bine sa fie in burtica? Va intreb ca o sa fac si eu saptamana asta injectia de declansare si vreau sa o fac corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Si daca aveam de ales, tot in dos o faceam.. asa ca nu conteaza. Si in Grecia tot acolo o fac
Samira poate e normal sa simti disconfort azi, daca te supara prea tare sun-o pe tipa respectiva si vezi daca poti face ceva sa iti fie mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si eu am citit in prospect ca se face si SC si am intrebat si mi s-a zis ca nu, IM, deci mi-am pus dosul la bataie.
lara ufff, oricum ai aflat inaintea mea ca s-a rezolvat
samira e o zona sensibila, e posibil sa ai o reactie. nu te-au pus in tema de posibile reactii ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

pai...tre' sa ma ung cu canamicina si sa astept sa-mi treaca iritatia.
mi-a zis Adina sa-mi pun niste picaturi de care se pun copiilor cand au okii umflati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput