Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana-draga mea.Eu va citesc pe diagonala.uneori pricep, alteori is pe dinafara.Zilele astea Rebecca a tinut-o numai in 39, 2-39,6!Si scaune diareice cat incape.nu mi-am putut da seama daca e vreo boala virala sau e de la ultimele doua masele ce ii sparg.Niciodata nu mi-a facut febra de la dinti sau diaree.avea scaune mai moi, mai dese si fundul rosu.Era irascibila, manca mai putin si atat.Acum, de doua zile mananca mai nimic.

Alexa e ok.La ultimul cantar avea 6 kg.Tot pe alaptat exclusiv am ramas!

Va pup!Si Christos a inviat pt cele ce sunteti romano-catolice!Numai bine!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Azi-noapte am visat-o cam aiurea pe Alice.sper ca e bine!

Multa sanatate tuturor!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Ma faceti sa mor de ras cu soacrele voastre...
Mihaela, a ta e de top, auzi, tanga... se vede ca nu si-a trait soacra ta tineretile in Romania. Mie la 16 ani mi se parea ca-s grasa, noroc cu cativa admiratori baieti (nu f multi ) care m-au facut sa-mi iasa asta din cap, am crescut intr-un orasel pe malul raului, unde plaja si inotul faceau parte din viata noastra. Zau ca pe de o parte e de admirat dezinvoltura ei... dar neaplicabila la noi unde ar arata-o lumea cu degetul.
Iar despre tzatzele afara, Ileana, e probabil mandra ca le are, cand generatia tanara sufera de lipsa dimensiunii si apeleaza la silicoane. Stela Popescu spunea intr-un interviu ca s-a dovedit prin nu stiu ce studiu ca e o problema cu sanii femeilor, ca devin din generatie in generatie tot mai mici si mai uratei. Daca ma gandesc bine si la noi bunica si mama erau dotate binisor fata de mine si de sora mea.
Scuze de offtopic, dar mi-au placut povestile voastre

Simonel, fara a avea vreo documentatie la indemana dar avand experienta primului copil, mi se pare devreme la 4 luni jumate pt alimente semisolide. Nu sunt impotriva inceperii diversificarii ceva mai devreme decat spune cartea, dar cred pur si simplu ca nu sunt dezvoltati suficient bebelusii la varsta asta ca sa le dam piureuri, etc. Daca ai inceput cu sucuri cred ca e suficient deocamdata.

Cristi iar m-a innebunit cu partzurile in dimineata asta, si nu il pot calma din agitatia aia decat dandu-i sanul. din fericire suge putin si adoarme.
Mai exista vreun copilas atat de partzaitor in odiseea noastra? Cred ca si pozitia pe spate face gazele sa se adune, daca il pun pe o parte ghemuit nu se mai trezeste atat de des, doar ca fundul e cam greu si in cateva ore ajunge din nou pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Mihaela, scumpa mea, te-ai gandit tu sa ma mai delectezi cu cateva vorbe frumoase... Sa stii ca in ultimele zile cam asta am facut...m-am iubit cu fii-miu intr-una si tot aveam senzatia ca e putin. Asteptam cu nerabdare sa se trezeasca sa-l pot iubi din nou...si nu-ti spun cat e de dulce si de pufos cand se trezeste...numai bun de pupacit.Si stii ceva? Nu l-as mai da eu jos din patul nostru pentru ca deja nu mai dorm bine daca nu-i simt respiratia. Cat despre investitia facuta in patutul lui..noroc ca e transformer si inca mai sper ca va dormi in el cand va mai creste putin sau...il pot transforma in birou.Pe mine nu ma mira foarte tare faza cu soacra-ta pt ca si a mea e la fel. La botez a venit cu rochie lunga, de seara (botezul a fost la ora 13) si avea tzatzele pe afara, efectiv. N-as fi indraznit asemenea decolteu nici la 25 de ani, d-apoi la 61...Si nu avea nici sutien... Te invidiez pentru vremea frumoasa si pentru sesiunea de cumparaturi!
Lady, esti foarte ocupata sau ai ales sa taci? Nu prea imi place tacerea ta. Ce face micuta, cum esti cu greutatea ei si cu hranitul?
Ica, ai PM.

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

si noi de 3 zile dormim in pat cu tati si ne simtim ff bine ..tati a zis k ste cel mai frumos dar de la DD si este pacat sa doarma la el in patut cand putem sa-l luam intre noi sa-i simtim mirosul respiratia basinile k de dormit o sa doarma el la el in pat cand va fi mai mare asa k fetelor de 3 zile dormim toti 3 si este ff bine
eu ce sa mai zic de soacra are Andrei 4 luni si a venit de 3 ori vroia sa vina ieri dar a plouat asa k a stat acasa ba mint de 4 ori dak se pune si mersul el la botez:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Amalia sigur ca exista Il cheama Toma. Ce greutate are Cristian? Toma aseara avea 7.99 kg. 220 g a luat saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, am inteles...ca de obicei, esti "in priza". Ce sa zic, ai fete cu personalitate, isi fac simtita prezenta... Sanatate multa celei mari, pupici celei mici! Christos...s-a inaltat, scumpa mea, asa cred!
Amelia, toti sunt partaiciosi, acum depinde care e frecventa la Cristi... Din cate stiu eu, Andrei al Ligiei e la fel, are program la trezirea din somn. Si lasa baiatul in pace, inseamna ca are un stomac sanatos care lucreaza. Cat despre tzatzele soacramii...ma lasi, cum pot arata la 61 de ani altfel decat ca niste bretele?
Ligia, bine ai venit in club!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Lady, am inteles...ca de obicei, esti "in priza". Ce sa zic, ai fete cu personalitate, isi fac simtita prezenta... Sanatate multa celei mari, pupici celei mici! Christos...s-a inaltat, scumpa mea, asa cred!
Amelia, toti sunt partaiciosi, acum depinde care e frecventa la Cristi... Din cate stiu eu, Andrei al Ligiei e la fel, are program la trezirea din somn. Si lasa baiatul in pace, inseamna ca are un stomac sanatos care lucreaza. Cat despre tzatzele soacramii...ma lasi, cum pot arata la 61 de ani altfel decat ca niste bretele?
Ligia, bine ai venit in club!!!

e mortala soacra ta cu tatele ei sa-i faci cadou de ziua ei un sutiel push up:)

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Adevarat S-a Inaltat!

eu le tin pe amandoua!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Anda, 7100g, dar cred ca nu o sa il mai cantaresc saptamanal , cam 200 a luat si el de vinerea trecuta.
Sanatosi sa fie, sa stii ca nu pare grasut, nu stiu daca l-ai vazut pe fb, arata chiar ok, parca Andra era mai pufoasa la greutatea asta. Sunt baietei si cred ca au tesuturile si oscioarele mai grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Lady sunt bine

Mergi la inceput