Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
adc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Cat despre tzatzele soacramii...ma lasi, cum pot arata la 61 de ani altfel decat ca niste bretele? |
carina spune:
Amalia l-am vazut si nu pare absolut deloc gras. Eu cred ca au oasele grele. Toma cu siguranta le are: si pediatrul a zis asta - ca in afara de falci are constitutie normala. Eu m-am calmat, el are 8 kg la 3 luni jumate, sora-sa avea 8 kg jumate la un an .
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
mi cer scuze ca ieri am omis s-o felicit pe Iris Ameli!
La multi ani, kraluca! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie!
La multe lunite, Maria Elena si Matei Gabriel!
Va ofer si eu un si o felie de .
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. mi cer scuze ca ieri am omis s-o felicit pe Iris Ameli! La multi ani, kraluca! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie! La multe lunite, Maria Elena si Matei Gabriel! Va ofer si eu un si o felie de . de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012) Din ce in ce mai mare Creste si mezina Perlute de domnisoara |
Felicitari de la multi ani si de la mine!
Fetele, eu sunt zombie.. Sara plange in fiecare dimineata cand o duc la gradi..urla de fapt. N-as fi crezut ca va fi asa dde grea ruptura.. Stiu ca se va obisnui dar pana atunci sunt efectiv blocata, nu mai fac nimic, stau cu inima stransa..etc
Filip e ok, desi de 3 zile nu stiu cu ce traieste..nu a prea mancat. Dar la cantar nu a scazut deloc, are si el "fabuloasa" greutate de 5850 g E vesel, rade, vorbeste, e activ. Apropo de vorbit, surioara lui a fost foarte precoce: citeam in jurnalul ei aseara si am vazut ca la 4 luni 11 zile spunea ma-ma. La 1 an vorbea deja bine, dar asa e ea, mai precoce si acum- stie sa scrie, sa citeasca pe litere.. De asta nici nu ii place la grasdi, mi-a spus ca se plictiseste. Ce ma fac eu cu ea??
Sa va spun si eu ceva despre una din soacrele mele (cea cu care stam in curte): mi-a spus ca ea nici nu se gandeste sa moara pana nu ajunge in Dubai, sa se plimbe Si ca daca sunt "cuminte" ma ia si pe mine. La capitolul pretentii ar mai fi o haina de blana (nu astrahan, k aia o imbatraneste- desi are 80 ani), vrea sa isi schimbe salteaua la pat (dar vrea una de 5000 lei) si altele..
Doamne, fetelor, femeia asta chiar m-a zapacit.. Ieri s-a catarat pe un scaun sa ia nu stiu ce din dulap si a cazut..imi arata vanataile si am certat-o si s-a suparat
Va las, ma pregatesc sa o iau pe sara de la gradi
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Nicole1980 spune:
Karaluca - la multi ani, sa fii sanatoasa!!!!
Alina - o sa o duci pe Sara la gradi toata vara, de ce nu ai lasat-o pana la toamna ? Eu vreau sa nu il mai duc pe David din 15 iunie, chiar daca e la particulara, oricum incep vacantele...
Fetelor eu m-am hotarat sa imi iau copiii si sa petrec o saptamana -doua la mare. Caut acum un apartament convenabil ca pret printr-o statiune de pe litoral. AM de gand sa stau si 1-2 saptamani pe la munte. Sotul nu va putea veni decat in weekend la noi... Poate cunoasteti cazare ok la mare sau la munte. M-ar interesa sa aiba si bucatarie utilata...
anahadasa spune:
Buna tuturor!
Cand aveti timp, ceva foarte interesant! Mie mi-a placut mult!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171169&whichpage=1
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
gianina1983 spune:
lA MULTI ANI!!!RALUCA
LA MULTE LUNITE SANATOASE SI FRUMOASESCUMPEI MELE PRINTESICIsi deasemeni si celuilalt bebelus sarbatorit astazi
MATEI GABRIEL
De cateva zile pitica mea papa suc de mere, iar azi a papat piure de mar, care i-a placut tare mult.
Poop si aveti grija de voi si de pitici!!!
anahadasa spune:
Astazi am ramas doar cu Matei pt ca e putin racit si a ratat plimbarea pe care o face Natalia cu tati, asa ca am avut timp sa 'rasfoiesc' forumul si sa ma delectez in postari. Am gasit si subiectul asta, foarte interesant! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96378&whichpage=1
O zi frumoasa va doresc!
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
carina spune:
La multe lunite Maria de Gianina, Matei de Carpediem!
La multi ani fericiti Raluca!!
Lexi e si ziua ta?
Alina Sara mica.
Miha foarte tare soacra ta!
Ileana ma bucur tare tare ca va odihniti bine si tu si Tudor.
Ligia are dreptate sotul tau!
mady_19 spune:
la multe lunite Maria si Matei!!
- la multi ani Raluca!
- multumim pentru urarile de ieri fetelor...
- azi am fost la pediatra...m-am dus putin bou si am venit putin vaca...i- a facut vaccinu..totu in regula...DECI.incep cu prima chestie: ieri cand am cantarit-o.de fapt aseara dupa 3 ore de la mancare...si avea 5330 grame...azi a cantarit-o la 9..., la 7 mentionez ca a papat 150ml...si avea 5550 grame...acu stau si ma intreb..o fi luat intr-o noapte 200 de grame asa pur si simplu??eu i-am spus ca am cantarit-o aseara si avea 5330...asistenta a zis ca probabil k a baut mai mult laptic...acu nu mai inteleg...faptul ca azi dim avea 5550 grame asta la doua ore dupa ce a mancat e relevant??chiar nu stiu....a doua faza: am intrebat-o despre statul in fund...cum fac,ce-i fac.o pun intre perne..cum fac?la care ea...ma intreaba daca stiu sa inot, daca, cunosc tehnicile de inotat, daca sotu stie..i-am zis ca nici unu din noi nu stie...aaa..atunci duceti-va la inot...duceti copilu la baby spa....la care io in mintea mea...imi platesti tu inotul? sau baby spa-ul?....apoi incepe sa-mi spuna ceva de diverisficare...incpuse sa-mi spune de lingurite de cereale..ma rog ..mai multe...la care io am intrebat-o: o sa-mi dati si in scris, ca sa tin minte...aaaa.nuu..va uitati pe site!!!dati search pe site-ul nostru si gasiti despre diversificare 4-6 luni...am tacut...nu mi-a convenit asa tare raspunsul...la un mom dat mi-a dat niste foi...despre diversificare.cred ca si-a dat seama ca nu prea mi-a convenit....si ma uit pe foile astea..si sunt atatea...sa ince cu cereale, sa incep cu suc...chiar nu stiu..probabil cu cereale...ca asta a fost prima chestie care mi-a spus-o...dupa aia o intreb de ce nu ia in greutate...la care ea..pai daca imi spuneti ca nu mananca...de acord..Ilinca nu prea mananca a doua masa...ma chinui tare mult cu ea..si trec 6-7 ore dupa prima masa....si ea nu mananca...acum, azi am reusit sa papam a doua masa...Slava Domnului...si mi-a dat sa-i cumpar vitamine, iarasi calciu, fier...etc etc...