Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
mady_19 spune:
fetelor..sunt mai linistita acum...a stat Ilinca mea la san astazi...am auzit ca inghitea ceva...nu mult dar ma bucur ca luat si putinul ala..si ca a statdaca nu ma incurajati voi.nu cred ca mai aveam curaj s-o pun...
- in leg cu vaccinu.poate sa aiba doamne fereste alte reactii?...o sa o masam si in seara asta...
- alice- asa mi=a spus pediatra..sa-i pun diclofenac acolo...
- letitia- nu esti intrus aici...intotdeauna am primit cu bratele deschise fetele care au vrut sa scrie pe forum..si eu am fost primita la fel..si mie mi-era teama ca poate nu o sa ma bage nimeni in seama...dar nu a fost asa...aici s-au spus si se spun inca, toate situatiile,toate probleme cu care ne-am confruntat in sarcina, si dupa nastere...
mihaelaradu spune:
Letitia as vrea sa iti scriu atat de multe, dar fiica mea nu lasa tzitzi si e greu sa tastez cu un singur deget :) Esti ca un cadou frumos, un cadou fara un motiv anume, pe care nu il astepti si care surprinde nu prin utilitate, ci prin semnificatie. Poate mai simplu ar fi sa spun ca esti un "deja-vu". Iti urez un sincer "Bine ai venit" si astept cu nerabdare povestile nasterilor, sa ne descri emotiile de la "marea intalnire Sofia-Tudor", daca te doare "soacra" poti sa impartasesti..
Ma bucur sa aud ca a mai practicat cineva metoda celor 2zile la "pat". Pe noi ne-au salvat de la calvarul noptilor albe fiindca a crescut productia de lapte ff mult. Dar si acum o pun la san enorm de mult ziua. Toata lumea ma cearta, dar pediatrul mi-a spus ca nu se va supra-alimenta, asadar...
Mady asa cum zicea si fetele, m-a podidit plansul de durerea ta. E greu si dificil tare alaptatul asta. Si nimeni nu descrie cat de anevoios e drumul pana la instalarea lactatie, cat te lupti pana isi face un program de supt bebe, pana trec ragadele la sani, etc. Dar sti ce Mady?! Sa vezi cum om plange cand nu ne vor mai tine de mana ca sa nu rada colegul ala simpatic de ele. Atunci sa se tina sotu' cu batista dupa tine :) ;)
La multe lunite Anastasia si Cristian!
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
Alice_Elena spune:
eu am cam sarit sarbatoritii zilele astea. de fapt, de ceva vreme o fac. am tot scris de pe tel si mi-e greu sa verific lista.
asa ca, la multe luni tuturor puilor pe care i-am omis!
adc spune:
Letitia, frumos mesaj, bine ai venit printre noi.
Am fost azi melancolica, mi-am dat seama ca aniversam 10 ani de la casatoria religioasa, iar ziua de azi a fost atat de banala, poate e chiar urata, copilul cam marait, etc
Am recitit capitolul in care fetele anuntau ca am nascut, mi se pare ca a fost foarte demult, nu acum 3 luni si jumatate.
Rasfoind pe acolo mi-am dat seama ca puiutza nu a mai scris demult. Sau ma insel? Stie cineva despre ea?
noapte buna fetelor, desi nu e tarziu cred ca imi inchei ziua langa Cristi, ceea ce stiu sigur e ca acum 10 ani a fost o zi mult mai frumoasa decat azi. am totusi un motiv de bucurie, rochia de mireasa dupa 10 ani si doi copii imi vine la fel ca atunci
SimonneL spune:
Mady la noi la vaccinul de 4 luni se inrosise putin si se umflase, plangea mititica la atingere. Mie mi-a zis pediatra sa ii pun felie de lamaie de la frigider pe locul respectiv, adica o pui si o legi cu ceva sa stea fixa pe piciorus si o schimbi cand se incalzeste. Am facut asa de cateva ori si sa stii ca s-a retras.
Am vazut ca si tu si alte cateva fete va rezumati la suc de mar si ceva cereale, pe post de diversificare, asa si noi, asta e tot ce accepta. Marul il dau prin razatoarea de sticla si e de fapt mai mult decat suc, e o pasta fina de tot pe care o mananca, se pare ca ii place. Iar la masa de seara ii pun in laptic ( ea papa HIPP, nu mai alaptez de la 2 luni jumate ) o cupa doua de cereale de la acceasi firma, ceva cu banane si piersici si se pare ca ii place, oricum e ceva satios si nu se mai trezeste pana dimineata. Zeama aia de legume nu o vrea si pace, asa m-am necajit :(, dar mai multi mi-au zis sa o las in pace, sa o iau incet, nu are decat 4 luni jumate, o sa accepte ea pana la urma.
anca_cls spune:
Mady- Am vrut sa scriu de dimineata si nu am apucat! Nu te lasa! Dc mai ies picaturi cum spui sigur mai e lapte! Vreau doar sa intaresc ce au spus fetele!!! Ai incredere in tine si pune printzesa la san! Lasa mulsul si stresul si va fi bine! Pupici!
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
anca_cls spune:
La multe lunite frumoase bulgarash Anastasia!
Bine ai venit Letitia!
Faith26 spune:
Bine ai venit, Letitia!!! Sa te bucuri de copilasi, si sa ne povestesti despre experientele tale
Asa este, Puiutza si Sofia nu au mai scris de mult!
Un weekend frumos va doresc!
anca_cls spune:
Ziua o mai las pe Eva mai dezbracata in patutz sau in patul mare si ma joc cu ea! Am observat ca ii transpira foarte tare mainile (in palma)si talpitzele la piciorushe...O transpiratie rece...A mai observat careva asa ceva la bb? De la ce o fi?
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Faith26 Bine ai venit, Letitia!!! Sa te bucuri de copilasi, si sa ne povestesti despre experientele tale Asa este, Puiutza si Sofia nu au mai scris de mult! Un weekend frumos va doresc! Mami de Ana Beatrice (15.01.2012) |
Puiutza a scris pe FB!!! Heloooo Puiutza, vino si pe aici!!!
Sophia - Cred ca e ocupata cu recuperarea siluetei ... Am vazut ceva tot pe FB! Eu i-am scris acolo ca o asteptam pe Dc sa ne spuna ce face in sensul slabitului, dar.....n-a aparut!
Heloooo Sophia - Vino si impartaseste! Si noi vrem sa slabim!!!