Scolari de Iulie - August 2004 * (98)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Rox a plecat la Dervent si pestera Sf. Andrei..
mie mi-e ciuda ca nu este integrat in clasa..mereu spune ca nu-i plac colegii ..el care este super sociabil si vorbaret...spre inebunitor ..si aizi am avut o presimtire..el nu a avut cu cine sa stea in autocar..si sta cu doamna
pana la urma ce zile sunt libere..ca eu muncesc dar le recuperez apoi si sa stiu si eu ..oricum au inteles..doua zile dupa amiaza.nu on call (Andries ziceai ca nu scap )...nu naveta in cel loc decat cand nu poate o colega care a vrut neaparat sa mearga ea..
szivarvany spune:
tuturor piticlontilor
si o zi frumoasa tuturor cu mic cu mare
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
cristalina spune:
La multi ani tuturor piticlontilor!
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
O zi minunata sa avem!
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Si La Multi Ani tuturor copilasilor, sa creasca mari, sanatosi si fericiti !
O zi minunata sa avem cu totii !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
amironeanu spune:
La multi ani dragi copii!
La noi e super, au copii o zi la fel de frumoasa ca si ei. Stefi merge la Mall cu clasa, au petrecere, la fel si Matei, dar el la McDonalds. Si dupa amiaza plecam la bunici, daca tot e liber luni.
Kim, cum a fost in excursie?
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani fericiti cu multa sanatate si noroc,tuturor piticlontilor mari si mici!
Noi i-am luat mandrei drept cadou rachete de tenis pentru ca-si dorea tare mult asortate cu niste pantaloni scurti si tricou....la scoala fac o mica petrecere cu prajiturele,suc si baloane.....in rest program obisnuit,ea dupa amiaza la baschet,io la servici (btw de numarul de ore,io nu mai calculez demult...cand ma gandesc ca vine sesiunea si licenta nici nu vreau sa ma gandesc cate sambete si duminici o sa stau la scoala de la 8 la 8)
Meii frixionul minune are si penita sau numai varf de pix?...daca mai cumpar un stilou sau o alta unealta de scris am incurcat-o rau cu tatia zis ca am facut o obsesie....
hai pupicei si sa avem o zi cu soare
cristalina spune:
Neata ,
Ioana, frixtonul este pix. Are fie bila fie un varf ca pentru ...hmmm...tus...nu stiu cum sa explic.
Le-am cumparat galushtilor cate un zoobles din ala mare (cu pui ) si cate o agenda "secreta" cu winx...deh, ce au vazut si ele prin targ la alte fetite. Le-am mai luat si cate o rochita, dar asta nu cred ca le va gadila pe nicaieri.
Noi sarbatorim duminica, ne gandim sa mergem la cinema sau la zoo, depinde de vreme.
Azi trebuia sa plecam la mama dar cand am vazut ca nu se mai opreste ploaia am contramandat, la ei casa e foarte mare si friguroasa si nu au baie...In gradina se faceau ca purceii in namolul asta si nu as fi avut unde sa le spal
Ieri a zis si mama soacra sa venim ca sfintesc crucile de marmura pentru bunicii lui John, ar fi fost iar o excursie frumoasa, dar maine are Mariuca programare la dentist