Scolari de Iulie - August 2004 * (98)
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
Multumi pt urari!
Ema nu ai pierdut ziua lui Sorin..ca a fost abia ieri ..am sa transmit urarile tale!Cum te mai simti?
Daria daca este cu pic..eu zic pass..
polux spune:
Multumesc de urari.
Uite dau sampanie virtuala....stiu cam tarziu, dar la mine este abia ora 4 dupa amiaza.
Nu am serbat cu nimic special...am cumparat doar o pizza si am mancat la pranz acasa. Acum merg cu Adela la dans, caci joi are un concurs, si apoi voiam sa venim si sa lenevim acasa...doar ca m-au sunat 2 prietene ca vin pe la mine asta seara...asa ca trebuie sa ma mobilizez, nu stiu cum ca nu am timp dar vad eu.
Kim La multi ani si tie si lui Sorin.
Noapte buna Romania, oriunde te-ai afla!
roxanaz spune:
neata
Ema, da, si noua ne-a zis doamna ca a vazut teme de vacanta scrise cu frixion-ul.... si in septembrie paginile erau goale. noi ne-am intors la stilou... parca totusi nu face asa berze cu el
la multi ani lui Sorin
Liliana, si pizza acasa e buna, ce conteaza... sarbatorire sa fie
o zi frumoasa sa aveti... la noi e in sfarsit soare!
leeloo2004 spune:
Neata! Vin si eu la o cafea cu voi ca apoi ma apuc de treaba si nu mai intru...mi-a mai venit inima la loc de cand s-au mai rarit ploile astea ca eram in pragul depresiei...iar maine plec la Londra - macar prognoza zice 22 grade si cateva "showers"...
Kim - sa-ti traiasca sotul!!! Ti-am admirat privelistea, foarte frumoasa! O sa vezi ca atunci cand o sa ai si gradina gata, o sa fie o splendoare!
Si Stefan scrie cu Frixion - pana acum nu am observat sa fi disparut scrisul...uite ca la asta nu m-am gandit!
Andries spune:
Noi am facut si experiente cu scrisul "simpatic", Vic a calcat cu fierul niste pagini, apoi a pus foile in congelator... ideea e ca nu mai apare la fel de bine ca inainte... deci la examene eu nu il recomand.
szivarvany spune:
Mneatza si de la noi, e soare si cica vor fi 26 de grade :-) Da Doamne sa fie si vineri asa sa scap[am de spectacolul de la dans neplouate :-)))
Kim , sa ti traiasca sotul
Polux, cum mai sunteti, pzoe noi cu voi ???
Lia, n-ai feisbuc ? Nu ma pune sa trimit mailuri :D
Io azi merg la sedinta ... la pictura :-) :-) :-)
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
cristalina spune:
Neata,
Si Mariei i-a "calcat" bunica-sa tema din vacanta de iarna . N-a mai aparut . Eu m-am bucurat pen' ca a scris-o de doua ori vrand-nevrand.
Olivia, sa-ti traiasca sotul! Credeam ca ati serbat mai demult
Ma duc sa ma masor!
kim222 spune:
deci v-am derutat cu pozele..a implinit 40 pe 28:)..altfel am fi vrut sa-l serbam..poate la anu' speranta moare ultima
eu sunt super fan, nu fan al stiloului minune...caietele arata super ok..nu dispare nimic..cu pic ar fi nebunie!
in rest sunt super obosita..nu stiu cum o scot la capat...
maine cupilul merge in excursie ..revine la 6 pm..ma duc sa-i fac desaga
good night!
roxanaz spune:
neata
Kim unde se duce copchilu in excursie? sa se distreze bine!
o zi frumoasa va doresc!
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi !
Si o zi insorita cum se anunta pe aici
Ce bine e sa stii ca ai 4 zile libere :-) Totul pare mai rrroz :-)))
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.