Scolari de Iulie - August 2004 * (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

dar cum se sterge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cu pic , la noi asta se foloseste la greu pt cerneala :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Kim, Liliana, la multi ani fericiti!!! sa va mearga totul din plin si sa aveti mult mult noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani Liliana! La multi ani Olivia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Sarbatoritelor!! multa sanatate si mult noroc!!

Kim, ochelari asemanatori a avut Vic prima pereche, apoi i-am schimbat cu unii mai colorati si mai usori (ta-su a facut crize ca ii fac baiatul 'girlish' dar copilului i-au placut mult mai mult si i se par mult mai comozi, mie de asemenea imi pac mai mult strict din prisma comoditatii si usurimii). Si la noi Mircea a vrut sa ia un melc la el in camera, dar l-am lamurit ca melcul nu o sa stea cu el in camera si ca oricand poate gasi melci in curte. In week endul asta era cat pe ce sa ma pricopsesc cu un acvariu si 3 pesti!! Dar am evitat la limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

in primul rand: La multi ani Olivia si La multi Ani Liliana!

Daria, am fost si sunt atat de obosita si de ... incat n-am mai apucat sa intru la timp sa vad poza stiloului cauciucat:( uite mailul meu cand mai ai timp si vrei da-mi acolo poza. alias4444@gmail.com

Monica, off, dintii astia...si noi mergem joi ca am descoperit 2 carii pe masele la Danu. Si sunt stresata ca nu stiu daca maselele astea sunt definitive sau nu? Are 4 pe maxilarul inferior si 4 pe al de sus. Acum 2 luni am fost la dentist pt extractia incisivilor de sus si nu se vedea nici o carie...asa repede se fac oare? daca mai astept 4 luni se fac ditamai cred

Nu-s de acord cu tratamente la scoala, la dinti si nici la altceva. E ok daca -i controleaza cu bun simt o data la cateva luni (masurat, cantarit, ochi, dinti, unghii, urechi) insa fara interventii. Sa scrie frumos parintilor un bilet, scrisoare in care sa -i instiinteze de rezultatul bilantului cu propuneri asupra eventualelor masuri ce ar trebui luate pt imbunatatirea sanatatii copilului.....ataaat si nimic mai mult. Ramane la latitudinea parintelui daca va vrea sa aleaga serviciile stomatologice ale scolii pt copilul lui sau nu, de exemplu. Eu, la "vremea mea" ma duceam cu cariile la cabinetul scolii, acolo ma trimitea mama si acolo ma duceam. Acum insa eu ii duc pe ai mei la cabinet particular ca sper la o igiena mai buna, nu stiu in scoli daca au sterilizatoare de instrumentar ca lumea sau truse individuale de interventie. pe vremea mea nu se auzise cred de HIV, de hepatita B, C etc...nu era panica de acum

eu abia astept sa se termine semestrul, Danu nu mai prea are chef de teme, de sculatul la 7, el abia asteapta intai excursia de o zi cu colegii, apoi mersul la pizza cu colegii ca sa sarbatoreasca absolvirea clasei I si apoi vacanta mare...

deja ne-au vandut caietele speciale pt clasa a II_a pt mate si romana

Olivia, super pozele !

ma duc sa mi vad de treburi, am o durere de cap obositoare, enervanta...off, nu stiu cum si cand imi incarc si eu bateriile astea. Parca-s o baba, asa stare de spirit am :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani Liliana, La multi ani Olivia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Multi Ani, Liliana ! Multe ginduri bune, urari de sanatate si viata lunga si linistita !
Si Kimmy, ! La Multi Ani sanatosi, alaturi de cei dragi tie !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani Liliana si Kim! Sa aveti parte numai de bucurii! Liliana te astept sa faci cinste, Kim a trecut azi pe aici, dar a uitat sa lase ceva bun

Ai un baiat tare chipes si tare serios mai este cu ochelarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

La multi ani fetelor,Liliana si Kim,si am vazut in pozele lui Kim ca am pierdut si ziua lui Sorin,La multi ani domnu doctor....imi place Luca cu ochelari.
Eu am cumparat un stilou cu radiera in capat...foarte tare...scrii si stergi greselile cu radiera...ca pe creion...faza dura e ca dupa ce l-am achizitionat am citit ca e absolut ciudat.au fost copii care au scris teze si lucrari....si au primit inapoi lucrarile cu nota minima ptr. ca in teze paginile erau ..goale.cerneala asta linga o sursa de caldura sau la soare...dispare....efectiv complet...si ca sa vezi din nou scrisul trebuie foaia tinuta in frigider.Asa ca...cu Pilot Frixion scriem numa acasa...temele suplimentare.

Mergi la inceput